İstanbul'da Fal - Falcılar

nomadic canım ben de varım:)) avcılardaki oral cafeye toplanıp gitme etkinliğine ben de katılmak istiyorum ama ben yeni kayıt olduğum için özelden size msj atamıyorum

dilek'in dediği çıkmadı şuan beynimden vurulmuşa döndüm aldığım bi haberle... boşvern dilek'i falan yani

yapmayın yaaaa ben yıne dilege gıdıcem...TELRUN tam tersımı cıktı yanıııııı :KK43:(( ya neden bu kadın cok ıyıdıır yaa butun arkdaslar buna gıder... orda bıle cok sırası olur onuun tuhhhhhh

yapmayın yaaaa ben yıne dilege gıdıcem...TELRUN tam tersımı cıktı yanıııııı :KK43:(( ya neden bu kadın cok ıyıdıır yaa butun arkdaslar buna gıder... orda bıle cok sırası olur onuun tuhhhhhh

sende numarası var mı canım dilek ablanın cıkmadı ıste cok uzgunum suan direk yazdım canım nasıl yanıyo çok kötu bı gece gecırdım

sende numarası var mı canım dilek ablanın cıkmadı ıste cok uzgunum suan direk yazdım canım nasıl yanıyo çok kötu bı gece gecırdım

üzülme canım ya değmez hiçbiri için ben de dün çok kötüydüm ama aslında hepsi fasa fiso bizim gibi salakları kandırıyorlar neden bu falcıların önünde hep biz oluyoruz da erkekler hiç acaba hayatında biri var mı beni seviyor mu diye gitmiyor çünkü biz salağız:çok üzgünüm:

Kızlar daha önce de yazmıştım. Ocak ayında Pelin, Remziye, Barış; şubat ayında Gülşah, Dilek'e baktırmıştım. Hiçbirinin hiçbir dediği çıkmadı.
Keza Armağan, Gemi Cafe Dilek, Pen Cafe Yeter, Symbol Gökhan ve Mehmet, Melekler Zeynep hepsi boş. Bir tane çıksın.
Şu ana kadar baktırdığım yani ömrüm boyunca baktırdığım hiçbir falcının hiçbir dediği çıkmadı.

Kızlar daha önce de yazmıştım. Ocak ayında Pelin, Remziye, Barış; şubat ayında Gülşah, Dilek'e baktırmıştım. Hiçbirinin hiçbir dediği çıkmadı.
Keza Armağan, Gemi Cafe Dilek, Pen Cafe Yeter, Symbol Gökhan ve Mehmet, Melekler Zeynep hepsi boş. Bir tane çıksın.
Şu ana kadar baktırdığım yani ömrüm boyunca baktırdığım hiçbir falcının hiçbir dediği çıkmadı.

inanılmaz kötüyüm... bi medet diyosun inanmasan da... :KK43:(((

Telrun, sen birkaç gün önce Dilek'in söylediği birşeyin gününde çıktığını yazmışsın. En azından bir tane bilmiş.
Benim skorum koca bir 0(sıfır)

Telrun, sen birkaç gün önce Dilek'in söylediği birşeyin gününde çıktığını yazmışsın. En azından bir tane bilmiş.
Benim skorum koca bir 0(sıfır)

belki o çıkmasa bu kadar beklemicektim diğerini.. ama nasıl üzgünüm anlatamam :KK43: inanmadığm halde gittim. konu çok önemliydi benim için beklentiye girdim ister istemez... nasıl canım yanıyo :KK43:

valla uzuldum dılek ıcın demek kotu bıse oldu haa... ama bazılarına cıkıyor bazılarına cıkmıyor demekkı bana da dedığı sey cıktı gecen gıttıgımde solemıstı oldu :S tuh yaaa nasıl tersı cıktı yaa cok usuldm...

kızlar forumu baştan sonra okumadım ama belki yazılmıştır daha önce,,, ben size bakırköy cıvıltı cafeyi şiddetle tavsiye ediyorum...

canım bu cafe bakırköyde nerede birde kime baktıracaz isim verebilirmisin.ay çok soru sordum ama neye bakıyorlar tarotmu kahve mi fiyatı ne kadardır??

inanılmaz derecede kötü bi knuda hem de :KK43: çok üzgünüm yaa... nasıl toparlıcam bilmiyorum

offfff valla cok kotu oldu bu fal olayları... keske kurtulsam ... bugun de sembole Mişa denen geyşaya gıttım :KK70: ama yok abı offffffffff cok kotu oldum ve moralım sıfır.... ama yıne dılek bana bılıo bıseylerı bana cıkıo.. ben napım sımdı... yıne gıttıklerımden en ıysıı o bana gore...

Mrb kızlar 1ay önce nilüfer hanıma gittim cok tatlı sıcak bir insan ama fal konusunda beni tatmin etmedi.baya salladı söyle anlatıyım sorduğum birinle ilgili evli falan dedi:) ki böyle bisey olamaz olması gibi ihtimal yok önündeki zamanlarla bikaç olaylar olcak sunları yasıcaksın dedi 1ay gecti hicbiri olmadı adı üstünde fal ama övdükleri kadar değil ve uzun bakıyo gibi gelıyo ilk basta ınsana ama surekli aynı seyleri cevirip anlatıyo adıda uzun baktı oluyor.

Kızlar dilek hakkında yazılanları okudum dileğe en son baktırdıgım fal cıkmadı..ama bundan önce dileğe baktırdığımda tarihine kadar bildi gercekten o tarihte dedigi oldu ama hepsi bukadar.daha farklı seyler olıcak dedi hicbiri olmadı:KK43:(

X