telefondabaaktırdım benevine mi gttnz telefonda mı baktı
merhaba ritanın ücretini buradan veya özelden paylaşabilir misiniztelefondabaaktırdım ben
Baktırdın mı peki astrodan ya da baktıran var mıastroda nermin koral diye bir uzman var bizim telefonla baktırdığımız nermin halkalı (Neriman) ile aynı kişi.
astrodan degil de normal telefonla baktırdım halkalı nermine. o zaman beğenmiştim simdi önermiyorumBaktırdın mı peki astrodan ya da baktıran var mı
Ben baktırdım bugün de anda iyidi baya ama gelecek için hiçbir şey söylemediastrodan degil de normal telefonla baktırdım halkalı nermine. o zaman beğenmiştim simdi önermiyorum
gelecek icin birsen söylemediği icin önermiyorum. anı söylüyorBen baktırdım bugün de anda iyidi baya ama gelecek için hiçbir şey söylemedi
Yani vade vermedi
Sen neden önermiyorsun
an konusunda basarili mi peki?gelecek icin birsen söylemediği icin önermiyorum. anı söylüyor
bana göre evet. ama çok çok az öngörüde bulunmuyor çekinceli yaklaşıyor ihtimal dahilinde.an konusunda basarili mi peki?
merhaba, beylikduzu serpile asla ulasamiyorum. sirf meraktan baktirmak istiyorum kendisine gercekten icimde ukte kaldi. nasil ulasabilirim?Beylikdüzü serpildi canım ama çıkmayanlar olmuş bana da henüz çıkan bir şey olmadı
damlaya en son bir ay önce baktırdım. telefondan bakıyordu siz ulaşamadınız mı?Damla artık fal bakmıyor mu yakin zamanda baktiran yok galiba
kendi falcınız kimdi memnun muydunuz acabapeki hic memnun kaldiginiz oldu mu? oneriye cok ihtiyacim var su an, kendi falcim bir hafta sonraya randevu veriyor ama benimde yakin zamanda baktirmam hatta hemen gereklisirf bu yuzden uye oldum lutfen mesajdan bana guvenilir birisini onerebilir misiniz kizlar
merhaba,enes bey’e baktiririm bir kac yildir ara ara. tarot acilimi icin konusucak olursam eger memnunum,her dedigi yuzde yuz dogru diyemem ama onemli durumlarimda bana hep isik olmusturkendi falcınız kimdi memnun muydunuz acaba
benim sorularımda öyle zaten,belli başlı konularda cevap almam lazım numarasını paylaşır mısınızmerhaba,enes bey’e baktiririm bir kac yildir ara ara. tarot acilimi icin konusucak olursam eger memnunum,her dedigi yuzde yuz dogru diyemem ama onemli durumlarimda bana hep isik olmustur
Numarası yoksa özelden atayım ama bana dediği hiçbir şey çıkmadımerhaba, beylikduzu serpile asla ulasamiyorum. sirf meraktan baktirmak istiyorum kendisine gercekten icimde ukte kaldi. nasil ulasabilirim?
Bana da atar mısınız rica etsemkızlar hepinize attım biriniz bile baktırmadınız mı :)))
Bana da gönderebilir misinizkızlar hepinize attım biriniz bile baktırmadınız mı :)))
Bana da gönderebilir misiniz
enes beye baktıran varmı?merhaba,enes bey’e baktiririm bir kac yildir ara ara. tarot acilimi icin konusucak olursam eger memnunum,her dedigi yuzde yuz dogru diyemem ama onemli durumlarimda bana hep isik olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?