falcılar da sayelerinde zengin olduKapatılsın ya da düzeltilsin bu böyle olmayacak. Çok yamuldular aşırı dengesiz hareketleri var hepsi ayrı şaşırtıyor biz de mecburen falcılara gidiyoruz
falcılar da sayelerinde zengin olduKapatılsın ya da düzeltilsin bu böyle olmayacak. Çok yamuldular aşırı dengesiz hareketleri var hepsi ayrı şaşırtıyor biz de mecburen falcılara gidiyoruz
Aynen ya falcılarla erkekler işbirliği yapıyor herhaldefalcılar da sayelerinde zengin oldu
Aynisini yapmis bana da berk. İcinde bulundugum durumu oyle bi yazmis ki sanki mesajlari okumus. Ne olumlu ne olumsuz. Bana birakmis. falda yazdiklari karsi tarafin mesajlari gibiydi.Yani olumlu olumsuz birsey dememiş ben soru faldan sonra sordum o genel olarak içinde bulunduğum durumu yorumlamış
sana da isimleri dogru verdi miAynisini yapmis bana da berk. İcinde bulundugum durumu oyle bi yazmis ki sanki mesajlari okumus. Ne olumlu ne olumsuz. Bana birakmis. falda yazdiklari karsi tarafin mesajlari gibiydi.
Yok bana isim vermedi. Ben zaten biri ile alakali soru sordum. O da sanki onunla yazismalarimizi okumus gibi onun dediklerini yazmis bana sok oldum. Gelecekle ilgili ongoru yapmis tabi 3-5 sene sonrasina, hani boyle boyle yaparsan boyle olur gibisinden. Onun haricinde anlikta pek teyit edebilecegim seyler yok benim kafamin icindekileri falan yazmis. Sizde nasildi?sana da isimleri dogru verdi mi
bana kocamın adın kızım olduğuna kadar yazmış anlamadım diğer olayları da almış yazmıs oldugu gibi ancak tc ile bu kadar hakkımda bilgi sahibi olurduYok bana isim vermedi. Ben zaten biri ile alakali soru sordum. O da sanki onunla yazismalarimizi okumus gibi onun dediklerini yazmis bana sok oldum. Gelecekle ilgili ongoru yapmis tabi 3-5 sene sonrasina, hani boyle boyle yaparsan boyle olur gibisinden. Onun haricinde anlikta pek teyit edebilecegim seyler yok benim kafamin icindekileri falan yazmis. Sizde nasildi?
Ya benim direkt mesajlardaki konusmalar seklinde yazmis. Hani bilmedigim durumlari degil bana soylenenleri yazmis + olarak sonunda da tavsiye vermis oyle yaparsan boyle olur boyle yaparsan boyle boyle olur seklinde. Peki gelecek cikti mi sizde yada gelecek cikar gibi mi?bana kocamın adın kızım olduğuna kadar yazmış anlamadım diğer olayları da almış yazmıs oldugu gibi ancak tc ile bu kadar hakkımda bilgi sahibi olurdu
kız bismillah pazar günü baktırdım ne ara tutacak :))))Ya benim direkt mesajlardaki konusmalar seklinde yazmis. Hani bilmedigim durumlari degil bana soylenenleri yazmis + olarak sonunda da tavsiye vermis oyle yaparsan boyle olur boyle yaparsan boyle boyle olur seklinde. Peki gelecek cikti mi sizde yada gelecek cikar gibi mi?
Hahahaha pardon ya ben de dun baktirdimkız bismillah pazar günü baktırdım ne ara tutacak :))))
Ben merak ettigim iki konuyu sordum. Istedigin kadar soru sorabilirsin veya birkac soru sorup faldan sonra soru cevap kisminda digerlerini sorabilirsin. Soru cevapta da cevapliyor hepsini.Berk profilinde soru sormamızı belirtmiş de acaba sizler bir konu üstüne mi fal baktırdınız direkt, yoksa bir kaç farklı sorunuz oldu mu?
Gece mi atiyo peki fal yorumunu gercekten? Ben de baktirayim dedim da cevrimici olmasina ragmen fallari gece yorumluyo heralde?Ben merak ettigim iki konuyu sordum. Istedigin kadar soru sorabilirsin veya birkac soru sorup faldan sonra soru cevap kisminda digerlerini sorabilirsin. Soru cevapta da cevapliyor hepsini.
Bana aksam 8 gibi gondermisti. Gece bakmamisti.Gece mi atiyo peki fal yorumunu gercekten? Ben de baktirayim dedim da cevrimici olmasina ragmen fallari gece yorumluyo heralde?
Kahve falı mı baktırıyorsunuz? Bir yolun var Berk mi bu bahsettiğiniz?Ben merak ettigim iki konuyu sordum. Istedigin kadar soru sorabilirsin veya birkac soru sorup faldan sonra soru cevap kisminda digerlerini sorabilirsin. Soru cevapta da cevapliyor hepsini.
Bana 3 saatte yorumlamıştı, saat 4 gibi yollamıstım 7 gibi akşam yorumladı. Yolladığın saate göre öyle çok bekletmiyot online sa genelde gönderiyor 3-4 saatte en geçGece mi atiyo peki fal yorumunu gercekten? Ben de baktirayim dedim da cevrimici olmasina ragmen fallari gece yorumluyo heralde?
Ben kahve batırdım kız kardeşim hem kahve hem tarot baktırdı bizce Kahvede oldukça iyi, hepsinde iyi ama daha detaylı bakmış gibi geldi kahvedeKahve falı mı baktırıyorsunuz? Bir yolun var Berk mi bu bahsettiğiniz?
Anda ve geçmişte genelde çok iyi ama gelecek bende %90 patlayacak, çok zor ihtimal söylediği gibi olması. Gelecek için vade verirse ve yakın ve teyit edebileceğimiz bir zaman verirse Berk’e baktıranlar yazabilir mi?Ay hepiniz berke mi yolladınız bi bakayım dedim sırada 4 kişi
Sabah kimse yoktu