Getcontact diye bişey seni kim nasıl kaydettiyse yazıyor ama bence kaydolma bildiğin tüm bilgilerin ortaya çıkıyor insanlar işte şehir olarak işin olarak seni kaydediyor eğer kayıtlı değilsen göremiyor kimse ama kaydolunca görünüyorhangi uygulama bu canım merak ettim
hangi uygulama bu canım merak ettim
bi de bunlara güvenip özelimizi döküyoruz , söylediklerine umut bağlıyoruz.çoğunu alaycı tavrından sıkıldım zatenGetcontact diye bişey seni kim nasıl kaydettiyse yazıyor ama bence kaydolma bildiğin tüm bilgilerin ortaya çıkıyor insanlar işte şehir olarak işin olarak seni kaydediyor eğer kayıtlı değilsen göremiyor kimse ama kaydolunca görünüyor
adam pay alıyordur o gömülerden yavrum :))Bi arada bi tanesi ben böyle boş şeyler için fal bakmam demişti gömü altın işlerine bakıyormuş adam benim hayatımı basit buldu ve bakmadı
Yani öyleymiş bide buluyormuş ay neyse durup dururken başımı belaya sokmayayımadam pay alıyordur o gömülerden yavrum :))
Ay bide hepimiz okumuş bi yerlerde çalışsan müdür olan kişileriz tabi bunları sadece size özel anlattıyorumİki gelecek öğrenecem diye Fatma’da sıra beklerken bayılmıştım insanlar acıyıp sıralarını vermişti bana sabah 9 da gidip 6 ya kadar beklemiştim
bayıldığına değdi mi bari canım?İki gelecek öğrenecem diye Fatma’da sıra beklerken bayılmıştım insanlar acıyıp sıralarını vermişti bana sabah 9 da gidip 6 ya kadar beklemiştim
Bir bakım şansım olsa yine Fatma’yı seçerim gerçekten tüm hayatını okuyor dediği her şey oluyor çok yaşlı ve bi görsen yani bayıldığı gün orda sırada 2 doktor vardı o kadar yanibayıldığına değdi mi bari canım
nerde bu Fatma teyze pekiKaç evlilik yapacaksın kaç çocuğun olacak hepsini söylüyor