Kızıltepe de forumda ona ait açılmış başlıkta var zatennerde bu Fatma teyze peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızıltepe de forumda ona ait açılmış başlıkta var zatennerde bu Fatma teyze peki
kendisi sadece yüzyüze mi bakıyor acaba? ben başlığı göremesim de nedense, doğru verilerle aramadım belki de.Kızıltepe de forumda ona ait açılmış başlıkta var zaten
Evet ve bir yılda sadece bir kere bakıyorkendisi sadece yüzyüze mi bakıyor acaba? ben başlığı göremesim de nedense, doğru verilerle aramadım belki de.
aynı kişiye 1 yılda 1 kere yeter zaten ama yüzyüzeyse zaten imkanım yokmuş. teşekkürşer.Evet ve bir yılda sadece bir kere bakıyor
Mardin.Nerde bakiyor anlamadim kiziltepe nerde
Ben kaldım memnun anda cok iyi ama benim için hacerin üstü gelmeyecekDamlaya baktırıp memnun kalan varsa bildiğini düşünüyorsanız tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Çok mu olumsuz konuşuyor? Bir de an ve geçmişte nasıldı Hacer hn?Kızlar yakın vade tarihler verdiği için bekledim ve gerçekten dediklerini bir bir yaşadım Kadının ismi hacer.Yaşlı biri telefondan bakıyor.İsteyene iletişim vereyim özelden yazın.Öyle pembe masallar falan yazmadı pat pat söyledi kadın.Gülşahtan sonra en beğendiğim oldu.500₺ tarot bakıyor sadece
Hayır çok olumsuz konuşmadı.Ama zaten bahsettiği olumsuz durumun olumsuz oldugunu bende biliyordum bir umut bekledim işte.An ve geçmişte de iyiydi ama verdiği vakitte dediği gibi olayı yaşadım o hafta aynı soruyu 3 kişiye sormuştum tek doğru cevabı hacer verdiÇok mu olumsuz konuşuyor? Bir de an ve geçmişte nasıldı Hacer hn?
Bana numarasını verebilir misiniz rica etsemHayır çok olumsuz konuşmadı.Ama zaten bahsettiği olumsuz durumun olumsuz oldugunu bende biliyordum bir umut bekledim işte.An ve geçmişte de iyiydi ama verdiği vakitte dediği gibi olayı yaşadım o hafta aynı soruyu 3 kişiye sormuştum tek doğru cevabı hacer verdi
Mesaj atar mısınız banaBana numarasını verebilir misiniz rica etsem
Baktırırsan bizede söyle nasıl olduğunuÇok mu olumsuz konuşuyor? Bir de an ve geçmişte nasıldı Hacer hn?
AttımMesaj atar mısınız bana
Hahahaha allahim insallah bigün hepsi 6. Hissimin kuvvetli oldugunu söylüyor ama asla şekil bile göremiyorum fincandabiriniz fal bakmayı öğreninde bari parayı kendi içimizde tutalım artık.. :s