- 13 Mayıs 2024
- 7
- 0
- 22
aa nerede bu ya da numarası var mıBir bakım şansım olsa yine Fatma’yı seçerim gerçekten tüm hayatını okuyor dediği her şey oluyor çok yaşlı ve bi görsen yani bayıldığı gün orda sırada 2 doktor vardı o kadar yani
neymiş kimmşAy midyatta bir papaz var diyorlar aslındada referans olmadan bakmıyormuş
ay kızlar buldunuz muYiğiti çok merak ettim nosu varsa sizlerde paylaşabilir misiniz?
ayy nerede peki bu falcıArkadaşlar çıkan fal haberiyle geldim. Ümit Koc un 1.5 yıl önce bakıp tanisacaksin dediği kişiyle tanıştım.Asmin Demet de net bildi. Ümit Koc oturduğu ilçeye kadar bildi. Bilginize..
ay nolduuSafiyeye baktırdım ben isabetliydi ama soru cevap seklınde gittik ana konuyu bilemedi! Ben söyleyince sorduğum sorulara cok net tak tak cevaplar verdi.. dediği bir olay var ileri tarihli olursa yazıcam size
buldunuz mu biriniKızlar merhaba 1 seneden sonra yine fal batağına düştüm. Revaçta olan var mı acaba? Ben birkaç kişi buldum ama tırt çıktı, anı güzel bilen bir kişi cıktı ama onun da önemli olaylar için verdiği tarihler cok uzak tarihler. Ozellikle yakın gelecek konusunda öğrenebileceğiniz kimse var mı?
Canım bana gönderir misin nosunu?Arkadaşlar falcı yiğitin numarasını burdan arkadaşlara teyitledim.Ben daha öncesinde baktırmıştım.Ama dedikleri çok çıkmıyor bilginiz olsun.
Evet bende de aynı malesefAsla tek bir dediği bile çıkmadı.
Evet arkadaşlar yiğit in numarası yok mu rica etsek :)Ya şu 2015li yıllarda Yiğit çok övülmüş, birisinde yok mu tel no Allah rızası için
Arkadaşlar bende arıyorum Beylikdüzü Serpil hanımı rica etsemkızlar Beylikdüzü serpilin nosu var mı sizlerde? Rica etsem paylaşabilir misiniz özelden benimle?
Canım mesaj at göndereyim ama ben 2 yıl önce baktırmıştım çıkmıyor bence baktırma herkesi herkesle evlendirir öyle biriCanım bana gönderir misin nosunu?
Canım iki kere baktırdım bana hiç çıkmadı malesefkızlar selam bu damlanın falı çıkan oldu mu sanki bana 1-2 şey cıkacak gibi de bilemedim baska cıkan varsa teyitleşelim
bencede.Merhaba arkadaşlar artık bıktım bu somuruden gerçekten su yeni uyelerin önerdikleri falcilari artık eş geçelim. Hacer e baktırdım ve sacma sapan geldi ,asla baktirmayin anı ve gecmisi bile bilemiyor
Ben de anı ve geçmişi bildi ama bazı şeyler herkese uyacak gibiydi üstünde nazar var vs gibiMerhaba arkadaşlar artık bıktım bu somuruden gerçekten su yeni uyelerin önerdikleri falcilari artık eş geçelim. Hacer e baktırdım ve sacma sapan geldi ,asla baktirmayin anı ve gecmisi bile bilemiyor
Bence de her önerilen falcıya atlıyoruz sonra hayal kırıklığı oluyor haceri ben de deneyecektim şimdi vazgeçtim.Merhaba arkadaşlar artık bıktım bu somuruden gerçekten su yeni uyelerin önerdikleri falcilari artık eş geçelim. Hacer e baktırdım ve sacma sapan geldi ,asla baktirmayin anı ve gecmisi bile bilemiyor
Nerde bakiyorArkadaşlar çıkan fal haberiyle geldim. Ümit Koc un 1.5 yıl önce bakıp tanisacaksin dediği kişiyle tanıştım.Asmin Demet de net bildi. Ümit Koc oturduğu ilçeye kadar bildi. Bilginize..