- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.235
Yenibosnadaki kadının numarısını öğrenebildiniz mi acabaBana yenibosnadaki kadının telefonu ve adresini gönderir misiniz rica etsem?
Bana olumsuz dediği tüm şeyler çıktı bu zamana kadar ama ole konuşup çıkmadığı da varZeynepe fal baktirdim olumsuz konustu moralim bozulduolumsuz konusup da olumlu ciktigi oldu mu hic
Sitenin falcı arayışına son verecek bir falcı buldum. Yuppiii. Instagram'dan falcibasir diye bir sayfa var. Yorumları harika ve kesinlikle fake olduğunu düşünmüyorum. İşin güzel tarafı ücretsiz fal baktirarak deneme şansınız var. Ama ben direkt ücretli baktirdim ve ucretleri 200-400arasi. Şu ana kadar para baydigim Şengül boybas dan bile bin kat iyi. Analizleri çok başarılı , yeni baktiedigim için gelecek için bir şey diyemem ama söylediği şey olasılığı çok yüksek bir şey. Asla pişman olmazsınız, deneyen yorum yazarsa emin olalım.
Canım ücretsizini denedim şimdi çok sıradan üç kartın anlamını açıklamış hayatıma dair bir şey söylemedi üç beş sıradan kelime o kadarSitenin falcı arayışına son verecek bir falcı buldum. Yuppiii. Instagram'dan falcibasir diye bir sayfa var. Yorumları harika ve kesinlikle fake olduğunu düşünmüyorum. İşin güzel tarafı ücretsiz fal baktirarak deneme şansınız var. Ama ben direkt ücretli baktirdim ve ucretleri 200-400arasi. Şu ana kadar para baydigim Şengül boybas dan bile bin kat iyi. Analizleri çok başarılı , yeni baktiedigim için gelecek için bir şey diyemem ama söylediği şey olasılığı çok yüksek bir şey. Asla pişman olmazsınız, deneyen yorum yazarsa emin olalım.
bedava diye sallamıs demekCanım ücretsizini denedim şimdi çok sıradan üç kartın anlamını açıklamış hayatıma dair bir şey söylemedi üç beş sıradan kelime o kadar
ben de ücretsiz denedim, ortalama bir şey. karakterimi fena yorumlamadı ama yanlışlar da var tabi, kısa zaten ücretsiz olunca haliyşe. geleceğe dair demiş de bir şeyler vade falan da yok tabi tutarsa tuttu denir mi bilemedim. çok spesifik bir şey demedi çünkü.Canım ücretsizini denedim şimdi çok sıradan üç kartın anlamını açıklamış hayatıma dair bir şey söylemedi üç beş sıradan kelime o kadar
Var mı zuzunun numarası ya varsa ben de istiyorum :)benimdir o yazangecenlerde duydum sahalara geri dondu dediler, oyleyse numarasini ariyorum.
Hiçbiri çıkmadıDamlanin dediklerinden çikan var mi?
Yiğitin nosu var mı?Merhaba yigitin numarasını verir misiniz?
Yiğitin nosunu alabilir miyimYaaaa harikasınYiğit in numarasi olan var mıdır acaba diye yorum arattım ve sana denk geldim :) Yiğit e yıllar önce baktirmistim, o zamanlar dikkate almamıştım ama 3 yıl sonra söyledikleri çıkınca yeniden baktırmak istedim ama tüm falcilarin numaralarını silmiştim bulamıyorum. Yiğit in numarasını atar mısın bana lütfen? Bı de Burak vardi onun numarasıni bilen atabilir mi lütfen :)
Eski yorumlarda gördüm merak ettim de nosunu arıyorumYiğit kim
Tersi mi oldu? Yoksa vadesinde mi olmadı?Hiçbiri çıkmadı
Canım vadesinde olmadı.hala bekliyorum.ama çok pembe masal bir faldıTersi mi oldu? Yoksa vadesinde mi olmadı?
Evet Kızlar yok mu ? :)) arkadaşımla bekliyoruz çıkar mı diye ,vadesi çok gecikiyor mu benim çoktan geçti deSafiye’nin falının çıktığı kimse yok mu kızlar
Merhaba kim bu yiğit ben de alabilir miyim ?Eski yorumlarda gördüm merak ettim de nosunu arıyorum