bana hiç bi zmn olmucak diye konusmustu beynimde yer etti inş tutmaz diyelim o yuzden baktrmk iyi değil fal gene neyse butun hayatımıza yonelik olunca ve olumsuz olunca sıkıntıYaaben kendim astroloji egitimi aldim ama harita kesinlik vermez deniliyor ciddiye almayin olumsuz yorumlari derim.. evet haklisiniz olumsuz bir sey duymak istemem tabiki ama merak iste..
İnsallah tutmaz. Bazi falcilar da cok net kesin olumsuz konusuyor insan etkileniyor evet yabana hiç bi zmn olmucak diye konusmustu beynimde yer etti inş tutmaz diyelim o yuzden baktrmk iyi değil fal gene neyse butun hayatımıza yonelik olunca ve olumsuz olunca sıkıntı
Canım ben önceden bir başkası için baktırmıştım,çok iyi olucak filan dediği kişi evlendi :)) bir de okulun uzucak demişti uzamadı.kızlar bu symbol cafedeki serkanın falı cıkan oldu mu hiç
Toplam fali 4 dakika sürmüstü yasarin vadelerde gecti ben hiç beyenmemistim söylediği hic bir sey de olmadi
bende cok net patlamisti uzayAstrocenter Uzaya baktıran var mı
Ay evet ya yazın lütfen. Fal baktırasım var ama herkes cort anladığım. Birgül'e baktıran varsa özellikle gelişme varsa yazabilir mi?
Su bilgüle bende bakdirdimAy evet ya yazın lütfen. Fal baktırasım var ama herkes cort anladığım. Birgül'e baktıran varsa özellikle gelişme varsa yazabilir mi?
genel anlamda pek de matah bulmadınız sanırım, ne bileyim dediğinize göre. ben baktırmadım daha yorum pek yok diye ama bir şey olsa yazan olurdu bence.Su bilgüle bende bakdirdim
Ama ne bilim
Bakalim cikacakmi dedigi sey cokmu ünlü bu birgül dedikleri cikiyormu jep duyuyorum
Evet ben baktirdim bakalim cikacakmigenel anlamda pek de matah bulmadınız sanırım, ne bileyim dediğinize göre. ben baktırmadım daha yorum pek yok diye ama bir şey olsa yazan olurdu bence.
Bende baktirdim insallah cikar vadesiSon zamanlar babada Çiğdem bilemedi söyledikleri olmadı :/ Birgül bildi geleceği de söyledikleri hala çıkıyor yine baktıracağım ama daha da detaylı bir falcı bulsam keşke
Zeynepe fal baktirdim olumsuz konustu moralim bozulduolumsuz konusup da olumlu ciktigi oldu mu hic
o kim kiiii ilk kez duydumArkidişler selammm
Eskişehirli Zuzuyu duyan gören var mı bu aralar
birisi 1 2 yıl önce evlenmiş ve fal bakmayı bırakmış yazmış. döndüyse bilemem tabi.Arkidişler selammm
Eskişehirli Zuzuyu duyan gören var mı bu aralar
NUMARASI VAR MIbirisi 1 2 yıl önce evlenmiş ve fal bakmayı bırakmış yazmış. döndüyse bilemem tabi.
birisi 1 2 yıl önce evlenmiş ve fal bakmayı bırakmış yazmış. döndüyse bilemem tabi.