Kolanın karşısındaki Serpil ise ben yakın zamanda baktırdım henüz çıkmadı. Ama olumsuz söylediği durum onun dediği gibi ilerliyor.Merhaba,beylikdüzü Serpil nasıl arkadaşlar?Baktıranlar memnun mu?Dedikleri çıktı mı?
gözlerine sürme çeken adam mı toprak motorcu tipli dövmeli vs kafasında bandana varSelam herkese , geçen hafta sembol Cafe Taksim toprağa gittim 8 dk sürdüama nasıl bir işte çalıştığımı ayrıldığım kişinin ismindeki harfleri bildi gelecekle ilgili bikaç şey söyledi bekliyorum, mayısın 15 gibi eğer dedikleri çıkarsa yazarım , ama yinede toprağa gidip memnun kalan var mı dedikleri çıkıyor mu boşuna ümitlenmeyeyim, ne olursa olsun yinede negatif düşünmüyorum sonuçta enerji çok önemli
Ya iki isim verdi,vefat etcek dedi.Umarım çıkmaz.Kolanın karşısındaki Serpil ise ben yakın zamanda baktırdım henüz çıkmadı. Ama olumsuz söylediği durum onun dediği gibi ilerliyor.
Ona gitmeyin Allahaşkına bandanalı sürmeli toprak a , ben otursam daha iyi fal bakarım.gözlerine sürme çeken adam mı toprak motorcu tipli dövmeli vs kafasında bandana var
Telefondan bakıyor mu numarası var miiYa iki isim verdi,vefat etcek dedi.Umarım çıkmaz.
Benim bildi ama an ve geçmişi gelecek ilgili de inşallah tahminleri tutar , iki şey söyledi gelecekle ilgili birini birinin olma ihtimalimvar diğerini bilmiyorum bekliyorumOna gitmeyin Allahaşkına bandanalı sürmeli toprak a , ben otursam daha iyi fal bakarım.
bana da hiç bilemedi ya sadece evli ve cocuklu oldugumu bildi olayları çok alakasız yorumladıOna gitmeyin Allahaşkına bandanalı sürmeli toprak a , ben otursam daha iyi fal bakarım.
Alyaya baktırdım. Anda iyidi. Yaşadığımız süreci bildi gelecekte bakalım beklicezalya astrocenter falsepeti gül demiri tavsiye ederim
Bana da aynı şekilde iki isim verdi vefat edecek dedi. Bir ismi tanımıyorum diğer isim uzaktan bir tanıdığım var sadece. Umarım çıkmaz evet.Ya iki isim verdi,vefat etcek dedi.Umarım çıkmaz.
Canım ben de dört dakika Demet’in numarası var,sarmaşık Hasan ın da var.taksimde bilen bir falcı vAR mı yahu en azından anı durumu özetleyen? sarmaşık hasan vardı eskiden geçmiş ve an ı çok iyi bilmişti yerinde mi acaba hiç bilmiyorum yakın zamanda baktıran varmı? 7 dk demet vardı iletişim numarasnı bilen duyan varmı virde cafe bi sevgi dye bir yerde baktırmstım gecmıste güzel ama kafe kapanmış . taksimde bildiğiniz biri varmı beşiktaşta?
hasan nasil bakiyor baktiranlar begenmis mi? Numarasini yazar misiniz banaCanım ben de dört dakika Demet’in numarası var,sarmaşık Hasan ın da var.
Hasan an ve geçmiş iyi yorumlar.ama gelecek çıkmazhasan nasil bakiyor baktiranlar begenmis mi? Numarasini yazar misiniz bana
Taksimde mikızlar bu symbol cafedeki serkanın falı cıkan oldu mu hiç
Ben 2 kere baktırdım ikiside çıkmadıkızlar bu symbol cafedeki serkanın falı cıkan oldu mu hiç
olsa bile baktırabilcen mi ? olumsuz konusursa ne olcak ? ben bi kaç yıl önce dogum haritası baktrdım cok olumsuzduYa yildizname bakan var mi ama eskilerin baktigi gibi evlilik var mi cocuk var mi bunlari kisa ve oz bilecek bir yildiznameci
Yaaolsa bile baktırabilcen mi ? olumsuz konusursa ne olcak ? ben bi kaç yıl önce dogum haritası baktrdım cok olumsuzdu