- 6 Şubat 2024
- 229
- 56
- 39
Alya ar mi falsepeti deolumlu ama bekledigim bir şey degildi. önceden yazmıştım diye hatırlıyorum Alya ile sezgiyi denedim diye. 3-4 ay once bakti bugün oldu. vadesi de nisan sonu mayıs basiydi @nilmil
Çok bana ilk falı iyiydi sonrakiler o kadar iyi değildiMerhaba, Beylikdüzü Serpil e baktıran var mı?
Neval hanımın nosunu bizlerle paylaşmadınız? Paylaşma ihtimaliniz var mı?Merhaba, Beylikdüzü Serpil e baktıran var mı?
Paylaşayım ama çok isteyen iki kişiye özelden vermiştim ikisinin de psikolojisi bozulmuş. Ben bu yüzden vermedim yoksa bana ne fark eder tanımam etmem. Yine de siz bilirsiniz illa da gitmek istiyorum diyen varsa özelden yazayım.Neval hanımın nosunu bizlerle paylaşmadınız? Paylaşma ihtimaliniz var mı?
Niye psikolojisi bozulmuş durumu bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın merak ettimPaylaşayım ama çok isteyen iki kişiye özelden vermiştim ikisinin de psikolojisi bozulmuş. Ben bu yüzden vermedim yoksa bana ne fark eder tanımam etmem. Yine de siz bilirsiniz illa da gitmek istiyorum diyen varsa özelden yazayım.
Şerife ablanın telefon numarasını paylaşabilir misiniz sakıncası yok iseKızlar ben şerife ablaya tekrar baktırdım telefondan bakınca, yüz yüze baktırdığım için hatırlaması pek mümkün değildi telefondan da bi daha tutarlı mi diye denedim. Yani evli olduğumu 1 kızım olduğunu net söyledi, ne yüzünden böyle olduğunu vs tarif etti. Gelecekle ilgili o beklediğim şey için olumsuz konuştu ama ins çıkmazne diyeyim..
Gülşahı vereyim ben size baktıranlar memnun kaldıKızlar selam, annemin bir arkadaşı fal bakıyor ve çoğunlukla da falı çıkıyor, kadın parayla bakmıyordu.bana falları çoğunlukla çıktığı için arkadaşlarım çok istedi ve parayla bakmaya başladı. isterseniz iletişimini verebilirim. Telefonda falın resmini çekip yolluyorsunuz. Günündeyse inanılmaz şekilde biliyor.
Bir başka favorim de Sibel muğla'da yaşıyor o da tarot bakıyor ama okuması farklı.
annemin arkadaşı şu an bana bakmıyor
sibele'de yeni baktırdığım için telefonda bakan falcı arayışına girdim. Önereceğiniz biri var mı? Neval beyoğlu fındıklıda mı?
Çok bana ilk falı iyiydi sonrakiler o kadar iyi değildi
Yok estf yanlış anlamam. Aşırı olumsuz konuşmuş bana yaptığı gibi ve çok tersleyen bir kadın. Ben pişman oldum gittiğime o yüzden vermek istemedim numarasını. Hem geçmişte çıkmadı diyenler var boşu boşuna olumsuz duyup morali bozulmasın kimsenin diye düşündüm.Niye psikolojisi bozulmuş durumu bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın merak ettim
LütfenGülşahı vereyim ben size baktıranlar memnun kaldı
duygu deniz kim iletişim no varmıduygu denizin iletişimini alabilir miyim?
Bana da verir misiniz kahve mi bakiyor?Gülşahı vereyim ben size baktıranlar memnun kaldı
Paylaşayım ama çok isteyen iki kişiye özelden vermiştim ikisinin de psikolojisi bozulmuş. Ben bu yüzden vermedim yoksa bana ne fark eder tanımam etmem. Yine de siz bilirsiniz illa da gitmek istiyorum diyen varsa özelden
Gülşah kimdi çok pardon gözden kaçırdım galibaGülşahı vereyim ben size baktıranlar memnun kaldı
Memnun kaldınız demi siz?Şerifeye baktırın 200 tl kızlar en azından kaybımız yok
sibel hnm tel atarmısınızMuğla’da yaşıyor telefonda bakıyor, tarot bakıyor ama okuması farklı
şerife no alabilirmiyimŞerifeye baktırın 200 tl kızlar en azından kaybımız yok
Başka serpil daha varmış orada, benim sorduğum kolan hastanesinin karşısında oturan. Baktıran varsa bana yazabilir mi lütfen?Merhaba, Beylikdüzü Serpil e baktıran var mı?
Gönderdim canımşerife no alabilirmiyim