- 5 Mayıs 2020
- 371
- 339
- 30
ya bana dedikleri ileri vade biraz 3-5 seneyi okuyan insanlar var ya öyle düşünün. ama anlıkj ve yakın gelecekte söylediği seyler dediği gibi ilerliyorDedikleri vadesinde çıktı mı?
Kim bu dediğinizya bana dedikleri ileri vade biraz 3-5 seneyi okuyan insanlar var ya öyle düşünün. ama anlıkj ve yakın gelecekte söylediği seyler dediği gibi ilerliyor
Olumsuz konuştu galiba sizeya bana dedikleri ileri vade biraz 3-5 seneyi okuyan insanlar var ya öyle düşünün. ama anlıkj ve yakın gelecekte söylediği seyler dediği gibi ilerliyor
Hangi demet ?arkadaşlar dün dayanamadım demete gittim,valla ne blyim evli olduğumu söyleyemedi biri var yeni tanışcaksınla başladı cümleye! ee söylediği şeyler şuan imkansız gibi hani hiç gündemde olmayan bişeyler iddia etti ilk baktığı gbi değildi senaryo yazdı gibi geldi bana bakalım hayırlısı
Numarasini alabilir miyim eger telefondan bakiyorsa sansimi denerim biya bana dedikleri ileri vade biraz 3-5 seneyi okuyan insanlar var ya öyle düşünün. ama anlıkj ve yakın gelecekte söylediği seyler dediği gibi ilerliyor
Evet olumsuzdu canımOlumsuz konuştu galiba size
Onunla benzer yorumda bulunan bir başkası olmuş muydu peki? Telefon nosu varsa almak isterizEvet olumsuzdu canım
Alabilir miyim telefon nosunu sizden?Kızlar biri istemişti no vermiştim baktırmış tatlı bi kadındı teşekkür ederim demiş evine mi gitti telefonda mı baktı bilmiyorum şerife ablaya sorarsınız zaten ihtiyaç sahibi biri gidip evinde baktırmıştım ben üzülmüştüm telefonda bakıyorsa telefonda baktırın
İlk defa duyuyorum, kim bu Sezgi? Olumlu muydu falı?Astrocenter Sezginin falı çıktı
alya bilememiş sanırım değil mi?olumlu ama bekledigim bir şey degildi. önceden yazmıştım diye hatırlıyorum Alya ile sezgiyi denedim diye. 3-4 ay once bakti bugün oldu. vadesi de nisan sonu mayıs basiydinilmil
Ben de beğenmedim.Aceleyle baktı zaten.Benim yönlendirmemle baktı.Gelecekle ilgili söyledikleri de tercih etmeyeceğim durumlar.Birgül reklam gibiydi kızlar ben o yüzden hiç niyetlenmedim bi an ismini ilk kez gördüklerim birgül harika demeye başladı
büyük ihtimal 20-30 yaşlarında genç birisi
alya bilememiş sanırım değil mi?
selamlar zeynep hn telefonda bakıyor mu?Hayır basta çok salladı sonra çevirdi topu. Benim favorim Zeynep abla. Dedikleri zamanında çıkmıyor ama mutlaka cikiyor