- 9 Ocak 2024
- 17
- 2
- 42
selamlar sıkıntı olmaz ise iletişimini paylaşabilir misiniz?Sadece yüz yüze bakıyor diye biliyorum. Ben önce kendisine yarın sorayım telefon paylaşılmasına izin veriyor mu diye çünkü korktum biraz açıkcası başkasına anlatma falını da demişti. Kabul ederse özelden veririm isteyenlere. Ama bana sorarsanız iyi düşünün ben çok etkilendim çünkü kötü çıkan şeylere.
birgülün iletişimini alabilir iyim?Banada falcı önerir misiniz acaba
Benim iki tane memnum kaldığım var bakırköyde Çiğdem var ama sıra bulmak çok çok çok zor
Birgül var sosyal medyadan tanıştım tüm arkadaşlarıma önerdim onlarında çıktı benimde çıktı ama Birgül tatildeydi döndü fakat yoğunluğu nedir bilmem yarın bakar mı bilmiyorum uygun fiyat olduğu için dedikleri çıktığı için memnunum
Başka önereceğiniz var mı bir kaç şey danışmak istiyorum
bu arada başlığın son postuna giderseniz 2 kişi önerdim.Banada falcı önerir misiniz acaba
Benim iki tane memnum kaldığım var bakırköyde Çiğdem var ama sıra bulmak çok çok çok zor
Birgül var sosyal medyadan tanıştım tüm arkadaşlarıma önerdim onlarında çıktı benimde çıktı ama Birgül tatildeydi döndü fakat yoğunluğu nedir bilmem yarın bakar mı bilmiyorum uygun fiyat olduğu için dedikleri çıktığı için memnunum
Başka önereceğiniz var mı bir kaç şey danışmak istiyorum
bi fatih'e baktırdım ama, aynı kişi mi bilmiyorum. biraz pahalıDaha önce twda görüp tarot baktırdığım Fatih bey var bir de. Baktıran oldu mu acaba hiç?
duygu denizin iletişimini alabilir miyim?Bugün eski sevgilimle buluştuk şöyle ki en doğru çıkan Duygu Deniz oldu. Onun falında kullandığı kelimeleri bana söyledi sevgilim. Diğer falcılar hep yakın tarihler verdiği halde Duygu Deniz o kadar kolay olmaz bu iş demişti haklıymış. Damla iletişim tarihini aşağı yukarı bildi ama çok pembe kaldı gelecek konusunda. O kadar kısa sürede sorunlarımızı halletmemiz imkansız.
400-500 canım pahalı da değilbi fatih'e baktırdım ama, aynı kişi mi bilmiyorum. biraz pahalı
1000 tl idi baktırdığımda400-500 canım pahalı da değil
1000 tl ye baktırmıştım.400-500 canım pahalı da değil
var benim bi falcım telefonda bakan fotoğraflaHangi hülya bu? Fincan resmiyle telefondan bakan mi?
Aynı kişi değildir canım o zaman1000 tl idi baktırdığımda
1000 tl ye baktırmıştım.
Canım bu meşhur Antepli Fatih mi, Sen baktırmışsın memnun kaldın mıbi fatih'e baktırdım ama, aynı kişi mi bilmiyorum. biraz pahalı
Kimdir Fatih bilgi verir misiniz?Canım bu meşhur Antepli Fatih mi, Sen baktırmışsın memnun kaldın mı
Fatih genel de biliyor evet ama, zamanları tutmuyor.Canım bu meşhur Antepli Fatih mi, Sen baktırmışsın memnun kaldın mı
Ben baktırmadım falda nasıl bilmiyorum ama baya meşhurmuş ünlüler de baktırıyormuş denemiş olanlar yorum yaparsa çok iyi olur fiyatı yüksekmiş çünküKimdir Fatih bilgi verir misiniz?
ya kesinlikle boş bi adam değil, kesinlike hissediyor ve bilgi geliyor, ama fal işinde bakan kişinin gününde olması lazım. Ama 2 kere baktırdım. Öyle çok da wooouv olmadım. 1000 lira verince woov birşey beklio insan :))Ben baktırmadım falda nasıl bilmiyorum ama baya meşhurmuş ünlüler de baktırıyormuş denemiş olanlar yorum yaparsa çok iyi olur fiyatı yüksekmiş çünkü
Sibel kim acaba?ya kesinlikle boş bi adam değil, kesinlike hissediyor ve bilgi geliyor, ama fal işinde bakan kişinin gününde olması lazım. Ama 2 kere baktırdım. Öyle çok da wooouv olmadım. 1000 lira verince woov birşey beklio insan :))
ama favorilerim arasında
songül
sibel
Fatih
Muğla’da yaşıyor telefonda bakıyor, tarot bakıyor ama okuması farklıSibel kim acaba?