- 9 Ocak 2024
- 17
- 2
- 42
Var songül, whatsapptan foto atıyorsunuz.merhaba, güzel kahve falı yorumlayan biri var mı önerebileceğiniz
Alya ar mi falsepeti de
Parasi degil ama o yol cekilmez. Fal baktiracaksaniz telefondan baktirin derimŞerifeye baktırın 200 tl kızlar en azından kaybımız yok
Ben Sibel e baktırdım paranızı boşa çöpe atmayın hiçbir şey bilemedisibel hnm tel atarmısınız
ayyy teşekkürler :)Ben Sibel e baktırdım paranızı boşa çöpe atmayın hiçbir şey bilemedi
Ben de narçıl kafe zerrine baktırdığımda böyle olmuştum.Hatta buradaki arkadaşlardan baktırma diyenlerde olmuştu ama merak işte maalesef ben de bir dönem kendime gelememiştim doğru bildiğim şeylerin bile akdini öyle emin şekilde söylemişti ki psikolojimi toparlamam biraz zaman aldı.Böylelerinde uzak durmak lazım kendinden bile şüphe ettirirlerneval hanımı çok soran olmuştu burdan bir arkadaştan aldım numarasını hiç tavsiye etmiyorum..inanılmaz negatif bir kadın..
evet uzun bakıyor bildi desem diyemem bilmedi desem diyemem...garip bir faldı yüzde yüz emin olduğum şeylerden bile şüphe etmeme neden oldu..mesele olumsuz konuşması değil. olumsuz tavrı ve yüzde yüzde olacak gibi tavır takınması...
Kadın zaten telefondan bakıyor dedim kızlar. Yani kim nasıl tercih ediyorsa artık, bazılarının niyetine kendi içip kapatıp bakmış. Gitmek istemeyen öyle baktırsınParasi degil ama o yol cekilmez. Fal baktiracaksaniz telefondan baktirin derim
Bu aralar kesat buralarAy yine okudum okudum yine falcımız yok mu
Yok mu önerilcek yeni biri kızçeleer
Varsa numarası alabilir miyim?Ben Beylikdüzü’ndeyim ve çok methedilmiş.Merhaba, Beylikdüzü Serpil e baktıran var mı?
ayyy kesinlikle ikiside rezalettttKızlar bu önerilen Songül ve Sibel her ikisine de baktırdım bu kadar kötü fal deneyimim olmamıştı sakın baktırmayın bir tane bile bir şey bilemediler paranızı çöp etmeyin
Bende Safiye hanıma baktırınca memnun kalmıştım ama benim vadesi geldi canım malesef dediği olmadı :/Safiyeye baktırdım ben isabetliydi ama soru cevap seklınde gittik ana konuyu bilemedi! Ben söyleyince sorduğum sorulara cok net tak tak cevaplar verdi.. dediği bir olay var ileri tarihli olursa yazıcam size
Ayy sen de mi baktırdınayyy kesinlikle ikiside rezaletttt
kesinlikle kuzum aynı şeklde düşünüorum :))))Ayy sen de mi baktırdınÖven kişi öyle bir övdü ki deniyim ikisini de dedim bu zamana kadarki en ama en kötü iki falcı diyebilirim