- 6 Şubat 2024
- 229
- 56
- 39
Banada birgülün nr atabilirmisinbirgül no atabilir misiniz acaba
Bana no atabilirmisinizHello selam birgüle baktırdınız mı bayram tatilinde olduğu için ben baktıramadım önereceğiniz falcı var mı Birgül çok iyi bakıyordu ama tatili daha bitmedi sanırım catlıycam
Bana no atabilirmisinBanada falcı önerir misiniz acaba
Benim iki tane memnum kaldığım var bakırköyde Çiğdem var ama sıra bulmak çok çok çok zor
Birgül var sosyal medyadan tanıştım tüm arkadaşlarıma önerdim onlarında çıktı benimde çıktı ama Birgül tatildeydi döndü fakat yoğunluğu nedir bilmem yarın bakar mı bilmiyorum uygun fiyat olduğu için dedikleri çıktığı için memnunum
Başka önereceğiniz var mı bir kaç şey danışmak istiyorum
Birgülün nr atarmisin banaSon zamanlar babada Çiğdem bilemedi söyledikleri olmadı :/ Birgül bildi geleceği de söyledikleri hala çıkıyor yine baktıracağım ama daha da detaylı bir falcı bulsam keşke
tabikiMaalesef alırsanız benimle de paylaşır mısınız?
Sana çıkıo mu Zeynep?soru cevap ilerlemiyor. 20 dk filan bakıyor ustune soru soruyorum ama lafını kesip soru sorucam demezsen firsat bulamazsin
Sana çıkıo mu Zeynep?
Bana sadece olumsuzlar tam çıktı. Olumlu dedikleri asla çıkmadı.Aralıkla baktırırsam evet ama üst üste bakarsa çıkmıyor
Nerde bulabilirin demetiBen ayda 2 kere baktırırım genelde dediği şekilde de olur. Bazen olmayacak adama da olmuyor demesi normal. Bana da olumsuz konuşuyor. Ama yüzde 70i dediği şekilde seyrediyor olaylar.
Sordunuz mu acaba numarasını paylaşabilir misinizSadece yüz yüze bakıyor diye biliyorum. Ben önce kendisine yarın sorayım telefon paylaşılmasına izin veriyor mu diye çünkü korktum biraz açıkcası başkasına anlatma falını da demişti. Kabul ederse özelden veririm isteyenlere. Ama bana sorarsanız iyi düşünün ben çok etkilendim çünkü kötü çıkan şeylere.
Sadece yüz yüze bakıyor diye biliyorum. Ben önce kendisine yarın sorayım telefon paylaşılmasına izin veriyor mu diye çünkü korktum biraz açıkcası başkasına anlatma falını da demişti. Kabul ederse özelden veririm isteyenlere. Ama bana sorarsanız iyi düşünün ben çok etkilendim çünkü kötü çıkan şeylere.
Baktırabildiniz miBirgülü aradım akşam bakabilirim dedi.Baktırabilirsem burdan güncellerim
Merhaba ben sabah 2 defa aradım kendisini dışarda olduğunu bana akşam en geç 10 buçuk gibi bakabileceğini söylemişti.Ben de kendisine yazdım o da bugün çok yoğun istersen anca yarın sabah alabilirim demiş.Burdan bi arkadaşa verdim numarasını öğrendim ki o benden sonra yazdığı halde ona bakım yapmış.Bu falcıların nazını kaprisini çekmekten de bıktım.O yüzden baktırmadım böylelerine baktırmayacağım da.Baktırabildiniz mi
Evet lütfen adresi tarif edin arkadaşlar rica ederim bizde faydalanalımBu evinde bakan korkunctu dediğiniz kadının adresi yok mu ya
Bana baktı sizden aldım numarasını yoğunluk başlamadan bakayım dedi keşke bakmasaydı hiçbir dediği mi doğru tutmaz ne geçmiş ne gelecek ne bir şey.Merhaba ben sabah 2 defa aradım kendisini dışarda olduğunu bana akşam en geç 10 buçuk gibi bakabileceğini söylemişti.Ben de kendisine yazdım o da bugün çok yoğun istersen anca yarın sabah alabilirim demiş.Burdan bi arkadaşa verdim numarasını öğrendim ki o benden sonra yazdığı halde ona bakım yapmış.Bu falcıların nazını kaprisini çekmekten de bıktım.O yüzden baktırmadım böylelerine baktırmayacağım da.