- 4 Aralık 2018
- 922
- 989
an nasıldıayy az önce damlaya fal baktırdım masal gibi. evlendirdi iki tane çocuk yaptırdı ev aldırdı yurtdışına yolladı pembe panjurlu fal resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
an nasıldıayy az önce damlaya fal baktırdım masal gibi. evlendirdi iki tane çocuk yaptırdı ev aldırdı yurtdışına yolladı pembe panjurlu fal resmen
Evlilik durumunuz var mı peki yakın süreçte? Önerir misiniz memnun kaldınız mı?ayy az önce damlaya fal baktırdım masal gibi. evlendirdi iki tane çocuk yaptırdı ev aldırdı yurtdışına yolladı pembe panjurlu fal resmen
devamında iyi miydi konuşmanızArkadaşlar, Merkür retrosu bana etki etti. İletişimi ben başlattım açıkçası. Ama bilerek yapmadım, eski sevgilimin işyerini arayıp onu sordum ve sekreter kız kim diyelim deyince telefonu kapattım hemen. Baktım hemen aramama döndü. Meğer arayanlar listesinde numaram görünüyormuş. Bunu bilen daha doğrusu yaklaşan Damla oldu, bir hafta içinde arayacak ama engeli kaldırırsan daha çabuk 1-2 gün içinde arar demişti. Engeli kaldırmadım ama harekete geçirdim bilinçsizce. Safiye, Duygu Deniz, Alya ve Arya Erkin'de aşağı yukarı bilmişler.
İyiydi, gerilimli değildi ama bizim tam anlamıyla düzelmemiz onun ailesine bağlı maalesef. Beni çok özlediğini ama kızarım diye aramadığını söyledi son 3 aylık süreçte. Bir yere varamadık anlayacağın canım.devamında iyi miydi konuşmanız
an nasıldı
ay yok kız önermem eski binnaz falcıları gibi herşe çok güzel olucak felan filan diyor arayan kim varsa evlendiriyo yazmışlardı sitede gerçekten doğruymuş. ben zaten 2 yıldır nişanlıyım evliliği şuan düşünmüyo kendimiz bekletiyoruzEvlilik durumunuz var mı peki yakın süreçte? Önerir misiniz memnun kaldınız mı?
benden sonra arkadaşım baktırdı damla onada iş yerinden birisi sana haber vercek demiş aynı fal olmasın kız yoksaArkadaşlar, Merkür retrosu bana etki etti. İletişimi ben başlattım açıkçası. Ama bilerek yapmadım, eski sevgilimin işyerini arayıp onu sordum ve sekreter kız kim diyelim deyince telefonu kapattım hemen. Baktım hemen aramama döndü. Meğer arayanlar listesinde numaram görünüyormuş. Bunu bilen daha doğrusu yaklaşan Damla oldu, bir hafta içinde arayacak ama engeli kaldırırsan daha çabuk 1-2 gün içinde arar demişti. Engeli kaldırmadım ama harekete geçirdim bilinçsizce. Safiye, Duygu Deniz, Alya ve Arya Erkin'de aşağı yukarı bilmişler.
Yok canım ben eski sevgilimin iş yerini aradım, sekretere sevgilimi sordum O... Beyle görüşebilir miyim diye tabi dedi kim diyelim deyince bir anda kapattım ben. Sonra bir dakika içinde döndü benimki.benden sonra arkadaşım baktırdı damla onada iş yerinden birisi sana haber vercek demiş aynı fal olmasın kız yoksa
Merhaba alyadan memnun musunuz? onu denememiştim denemeye değer mi?Arkadaşlar, Merkür retrosu bana etki etti. İletişimi ben başlattım açıkçası. Ama bilerek yapmadım, eski sevgilimin işyerini arayıp onu sordum ve sekreter kız kim diyelim deyince telefonu kapattım hemen. Baktım hemen aramama döndü. Meğer arayanlar listesinde numaram görünüyormuş. Bunu bilen daha doğrusu yaklaşan Damla oldu, bir hafta içinde arayacak ama engeli kaldırırsan daha çabuk 1-2 gün içinde arar demişti. Engeli kaldırmadım ama harekete geçirdim bilinçsizce. Safiye, Duygu Deniz, Alya ve Arya Erkin'de aşağı yukarı bilmişler.
Fena değildi anda dedikleri doğruydu, vadesi de çıktı.Merhaba alyadan memnun musunuz? onu denememiştim denemeye değer mi?
ailesi seni istemiyo mu niye böyle bu aileler cözülemicek bişey miİyiydi, gerilimli değildi ama bizim tam anlamıyla düzelmemiz onun ailesine bağlı maalesef. Beni çok özlediğini ama kızarım diye aramadığını söyledi son 3 aylık süreçte. Bir yere varamadık anlayacağın canım.
Alya’yı duymadım gibi geldi bana da. Telefonla bakıyor mu ücreti ne kadar?Merhaba alyadan memnun musunuz? onu denememiştim denemeye değer mi?
Astrocentr sitesinde canımAlya’yı duymadım gibi geldi bana da. Telefonla bakıyor mu ücreti ne kadar?
Bana da çok pembe ve olumlu şeyler söylemişti.. tarzi bu sanirimayy az önce damlaya fal baktırdım masal gibi. evlendirdi iki tane çocuk yaptırdı ev aldırdı yurtdışına yolladı pembe panjurlu fal resmen
Ben ona 3 Nisan'da fal baktırmışım, 1 ay içinde demişti iletişim için ama bir hafta gibi yakın görüyorum dedi. Bugün ayın 13ü aşağı yukarı çıktı vadesi. Ama safiye eski sevgilimin ablamı bana şikayet edeceğini söylemişti. Bu imkansız çünkü ablamı tanımıyor. Kendisine de söyledim bu mümkün değil diye ama iddialaştı benimle. Vade çıktı ama dediği gibi bir iletişim olmadı aramızda. Bana göre çok iyi bir falcı değil.Safiye’nin vade verip de tutturduğu oldu mu? Bekle dediği bir tarih var. O tarihi bekliyorum başka kimseye de baktırmak istemiyorum o tarihe kadar
Teşekkür ederim. Sizin en çok memnun kaldığınız kişi kim peki?Ben ona 3 Nisan'da fal baktırmışım, 1 ay içinde demişti iletişim için ama bir hafta gibi yakın görüyorum dedi. Bugün ayın 13ü aşağı yukarı çıktı vadesi. Ama safiye eski sevgilimin ablamı bana şikayet edeceğini söylemişti. Bu imkansız çünkü ablamı tanımıyor. Kendisine de söyledim bu mümkün değil diye ama iddialaştı benimle. Vade çıktı ama dediği gibi bir iletişim olmadı aramızda. Bana göre çok iyi bir falcı değil.
cnm kim bu bahsettiğin kaçırmısım kusura bakma:)Evet ben tarot baktırdım.baktıran arkadaslarıma söyledıklerını ve bana söyledıklerının bazılarını oncekı mesajlarımda yazdım.Hemen hemen hepsi cıktı.Bugun aradım 50 TL'ye bakıyomuş tarot falını.kart seçtirerek bakıyo ama sadece kartlara baglı kalmıyo bayağı yorum yapıyo iyi ve kötü herseyi söyluyo.Ben ve gıden arkadaslarım memnun kaldı bu kadarını soyleyebilirim sonra reklam yapıyosun denmesın :)