Melekler Kahvesınde cok zayıf kısa boylu esmer bı kadına baktırmıstım adını hatırlamıorum o da işim ve okulumla ilgili birseyi bilmisti genel olarak fena degıldı.Sembol cafede baktırdıgım faldan memnun kalmadım cunku orada bakan kişi basından savmak ıcın burcumla ilgili özellıklerı söyleyip gonderdı.Bızım zaten kuzenlerımle kahve falı baktırdıgımız bir tanıdık var mesela onu hiç söylemedım cunku parayla bakmıo sadece kuzenımı tanıdıgı ıcın davet ettıgımızde gelıo o da iyi bakıo diyebilirim.Üsküdardaki Arzu'yu da arkadaslarım cok övüyo ona da gitmek ıstıorum telefonunu bulursam.
Ayrıca şunu da söylemek ıstıyorum.Emine'den ben ve butun gıden arkadaslarım cok memnun kaldıgı ıcın burda sureklı emine emine dedım.Yoksa baska birinin söyledıklerı cıksaydı onu önerirdim herkese.Eminenin baktıgı cafeye bir kez daha gıttım ama randevu almamıstım.Emine cok yogundu bende bos cıkmamak ıcın orada baska birine kahve falı baktırdım(gay,şişman,uzun saclı biri) cunku tarotu emıneye baktıramiicaksam o kdr para vermek ıstemedım acıkcası ve o kahve falı bakandan pek memnun kalmadım.