Numaranısını atar mısınız250ydi en son kahve tarot
Keşke onun dediği gibi olsa ama dene dedin varsa söyle deniyeyimbana da evlilik demişti cogunluga evlilik diyo ama gecmişi iyi biliyo
Dun baktirdim tarot 250, kahve tarot 300.. ritaya nasil ulasabiliriz numarası var miYa damlanın numarasını atar mısınız birde ücreti ne kadar ben bir deniyim
Nasıldı sizce damla bildi miDun baktirdim tarot 250, kahve tarot 300.. ritaya nasil ulasabiliriz numarası var mi
uzaktan baksa keske yaKızlar bu Kızıltepedeki kadını insanlar toplanıp kendi şehrlerine getiriyormuş o biraz zor ama toplanıp gelin hem mardini gezeriz hem fal
Evet var evinde bakıyor genelde ama telefondan da ben zorla yapışıp baktırıyorum
pek yok cnm ya ben de öyle deniyorumKeşke onun dediği gibi olsa ama dene dedin varsa söyle deniyeyim
Ritanin numarasini alabilir miyim kahve mi bakiyor? Damla anlik biliyor ama cok pembe bir tablo cizdi gelecege dair.. vade verdi cikarsa buraya yazarimNasıldı sizce damla bildi mi
Rita
İnsanın üstünden geçiyor ama bana eski kocan boşanmış dedi inanmadım araştırdım doğruymuş bir adam için asla dönmez dedi diğer falcıların hepsi dönecek dedi adam 1 sene oldu tık yokrita cok olumsuzdur aslında bana bi doz rita gerek..
Neden Yaşar için öyle dediniz?Yaşarı deneme
evet o kadın anı cok iyi görüyo..bosa umit vermiyoİnsanın üstünden geçiyor ama bana eski kocan boşanmış dedi inanmadım araştırdım doğruymuş bir adam için asla dönmez dedi diğer falcıların hepsi dönecek dedi adam 1 sene oldu tık yok
Numarasini verir misiniz ya bosa umutla bekliyorum biraz akillanmam lazım..evet o kadın anı cok iyi görüyo..bosa umit vermiyo
Bakmıyor zaten yaşlı ölecek diye korkuyorumuzaktan baksa keske ya