Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem pembe hem çıkmış :)Bu arada damlanın hakkını yemiyeyim ilk falı çıktı
Yok sonradan baktırma dediler baktırmadımBaktırdınız mı Neriman hanıma? Memnun kaldınız mı?
Ya arayacak çok mutlu olacaksınız dedi aradı bi daha konuşmamak üzere ayrıldıkhem pembe hem çıkmış :)
Ama 2 güne arayacak dedi ve aradı ama süreç dediği gibi olmadıYa arayacak çok mutlu olacaksınız dedi aradı bi daha konuşmamak üzere ayrıldık
hadi ya aman nedir bu erkeklerden cektigimizAma 2 güne arayacak dedi ve aradı ama süreç dediği gibi olmadı
oo Merkür retrodayken ayrılmışsınız kesin geri barışırsınız sizAma 2 güne arayacak dedi ve aradı ama süreç dediği gibi olmadı
Ay inşallah ama sanmıyorumoo Merkür retrodayken ayrılmışsınız kesin geri barışırsınız siz
Yaşarı denemekızlar aşırı darlandım bana anı ve geçmişteki kişinin şu an ne durumda olduğunu hangisi falcı söyler. Yaşarı denemek istiyorum ama damla safiye daha mı iyi
Valla öyle hepsinden nefret ediyorumhadi ya aman nedir bu erkeklerden cektigimiz
Kız boş değil hatta burda bana önerilen en iyi kişiValla öyle hepsinden nefret ediyorum
Bu Arada damla geçmişi de bildi direk evlilik konusunu söyledi
Ama gelecek dediği gibi olması imkansızKız boş değil hatta burda bana önerilen en iyi kişi
bana da evlilik demişti cogunluga evlilik diyo ama gecmişi iyi biliyoValla öyle hepsinden nefret ediyorum
Bu Arada damla geçmişi de bildi direk evlilik konusunu söyledi
250ydi en son kahve tarotYa damlanın numarasını atar mısınız birde ücreti ne kadar ben bir deniyim