Donus yapar oDamla yazdım iletilmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Donus yapar oDamla yazdım iletilmedi
Ama işte şey diyo ya sürekli hayTAında çok güzel bir kız var bunla biraz takılacak filan o sinelerimi çok bozuyor ondan cesaret edemiyorumevet o kadın anı cok iyi görüyo..bosa umit vermiyo
Kim banada söyleyinevet o kadın anı cok iyi görüyo..bosa umit vermiyo
Ya evet geçmişi bildi ama hepimize alay eder gibi 11 dedi ve kimseye tutmadıNeden Yaşar için öyle dediniz?
RitaKim banada söyleyin
Ben ritaya bir Türlü baktıramadım dur yarın deniyeyim
Nerede yeriKızlar İstanbul’da olan varsa yarın toplanıp Rita ya gidelim mi
Kurtuluşta eviNerede yeri
Numarasıni bana da yazar misinizBen ritaya bir Türlü baktıramadım dur yarın deniyeyim
Bayramda olmasak giderdimKurtuluşta evi
Bakarsa haber eder misiniz? Bir de telefonunu bana da gönderir misiniz Rita nın?Ben ritaya bir Türlü baktıramadım dur yarın deniyeyim
rita cok olumsuzdur aslında bana bi doz rita gerek..
sanslıymıssınızritanin bana olumsuz dedigi her sey olumlu oldu. baktirmaya gerek yok cok kotu
anlık durum için beğendiniz var mı peki konuşulanlardan?ritanin bana olumsuz dedigi her sey olumlu oldu. baktirmaya gerek yok cok kotu
Ankara evim kafe sevdaya Baktirdiniz mi hic? Ben anlik enerjide begeniyorum bayagi karsi tarafin zihnimi okuyor gibi ama ilk faldan sonra gelecek icin soyledikleri cikmadi maalesefanlık durum için beğendiniz var mı peki konuşulanlardan?
Telefon ile bakıyor muAnkara evim kafe sevdaya Baktirdiniz mi hic? Ben anlik enerjide begeniyorum bayagi karsi tarafin zihnimi okuyor gibi ama ilk faldan sonra gelecek icin soyledikleri cikmadi maalesef
Yok denemedim. Fırsat bulursam deneyeyim. Telefonda bakım yapıyor muAnkara evim kafe sevdaya Baktirdiniz mi hic? Ben anlik enerjide begeniyorum bayagi karsi tarafin zihnimi okuyor gibi ama ilk faldan sonra gelecek icin soyledikleri cikmadi maalesef
Bakiyor ama dedigim gibi gelecekle ilgili soyledikleri pek cikmiyor :/Telefon ile bakıyor mu