- 6 Şubat 2024
- 229
- 56
- 39
kızlar nermin baktırdım gecmiş ve sımdıkı zamanı gayet guzel baktı pişman olmadım hiç ama umarım gelecek te cıkar ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nermin baktırdım gecmiş ve sımdıkı zamanı gayet guzel baktı pişman olmadım hiç ama umarım gelecek te cıkar ya
size gelecek için konuşmuş sanırım. bazı arkadaşlar gelecek namına pek bir şey demedi yazmışlar da. siz mi sordunuz da anlattı acaba?kızlar nermin baktırdım gecmiş ve sımdıkı zamanı gayet guzel baktı pişman olmadım hiç ama umarım gelecek te cıkar ya
yo bana gelecek için söyledi sonra soru sor dedi gelecekle ilgili sordum ozamanda söyledi gelecekle ilgilisize gelecek için konuşmuş sanırım. bazı arkadaşlar gelecek namına pek bir şey demedi yazmışlar da. siz mi sordunuz da anlattı acaba?
İletişim numarasını özelden atar mısınız bana lütfenArkadaşlar merhaba grupta halkalı Nermin ve safiye konuşulmuş. Şimdi evli olan bir arkadaş önermiş, geçmişte baktirdiklarimi dinledim onların ki çıkmış diye. Sizlerden baktıran ve memnun ya da memnun kalmayan var mı? Yazabilirseniz çok sevinirim. Bir de bu iki falcının benle özelden biriniz numarasını paylaşabilirsiniz çok sevinirim.
Ben burdan yine ogrenmistim, Emine diye bir kadina baktırıyorum. Su falı bakıyor, anda bayağı iyi ama gelecek ne çıkar bilemiyorum.
Ben bu Emine olan kadina whatsapptan cooook yazdim, ama hicbirine dönmedi, neden asla anlamis degilim, kendi bilirArkadaşlar merhaba grupta halkalı Nermin ve safiye konuşulmuş. Şimdi evli olan bir arkadaş önermiş, geçmişte baktirdiklarimi dinledim onların ki çıkmış diye. Sizlerden baktıran ve memnun ya da memnun kalmayan var mı? Yazabilirseniz çok sevinirim. Bir de bu iki falcının benle özelden biriniz numarasını paylaşabilirsiniz çok sevinirim.
Ben burdan yine ogrenmistim, Emine diye bir kadina baktırıyorum. Su falı bakıyor, anda bayağı iyi ama gelecek ne çıkar bilemiyorum.
bir şey mi demedi yoksa dediği mi olmadı? sonuç yok derken ne kast ettiniz?ben dün nerimana baktırdım anı biliyor tamam isimde verdi 3 harf resmen adını söyledi nerdeyse, olayın nasıl geliştiğiini de bildi sonuc yok ama hahaha
400safiye kaça bakıyor kızlar
Aynı safiye mi acaba zira bana 500 TL ye baktı
Nerminle safiye bana birbirinden farklı yorumlar yaptı sizce hangisi daha iyiydi?Safiye 500 e bakıyor. Bu arada nermin olumsuz konuştu diye beğenmemezlik etmeyin zira dediği gibi geliştiği çok olmuştur :)
Aynı safiye mi acaba zira bana 500 TL ye baktı
Bende de zıt yorumlar yaptılar biri olumlu gördü diğeri olumsuz ama nerminde benim beğenmediğim şey aynı şeyi tekrarlaması sen güvenmiyorsun senin aklında şüphe var ki tek hatırladığım o gelecekle ilgili de muallak konuştu sonra olmaz dedi ilk bu kişiyle iletişim var dedi ben yok diyince değişti acaba farklı birine mi baktırdım benNerminle safiye bana birbirinden farklı yorumlar yaptı sizce hangisi daha iyiydi?
Kotu biraey demedi ama suan evlilik dusunmuyor sen takılma oraya dedi. Demek ki gercekten suan ciddi olsak dusunmıycek dedim ben de icimden. Dedigi gibi olursaaa seneye daha olumlu bakalım neler olucak.Safiye 500 e bakıyor. Bu arada nermin olumsuz konuştu diye beğenmemezlik etmeyin zira dediği gibi geliştiği çok olmuştur :)
Ben de ikisine baktırdım ve aynı dediğiniz gibi oldu. Nermin gelecekle ilgili konuşmadı özellikle sorunca olumsuz dedi.Safiye’den çok zıt konuştu yani.Ayrıca Nermin de çelişkili söylemler vardı o yüzden güven vermedi bana açkkçasıSafiyeyle nermin bende de çok paralel değildi. Nermin nasihat verdi çok, safiye onun verdiği nasihatın tam tersini söyledi mesela bi süre şöyle yap bakalım falan dedi