İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar ablamla Bakırköydeki Andaça baktırmıştık. Şey demişti senin Amerika’yla ne bağlantın var felan. Oda green card başvurusu yapmıştı onu söyledi. Sonra oda yok öyle değil bir erkek bağlantısı olacak sonrasında da oraya yerleşmen var demişti. Gerçekten dediği vadede Amerika’da yaşayan biriyle tanıştı. Gerisini de zaman gösterecek:)
telden bakıyo mu

Besiktast safiye 3 4 kez gittim son 5 yılda ilk fali çok iyiydi çıktı sonraki gittiklerimde genelde olmadı.Isle ilgili söyledikleri çıkmadı örneğin aile konuları da tam olmadı.
İlk kağıda bieaeylwr yazmıştı o zaman 2019 du o zamanki olaylar oldu yüzde 30 40 diyebilirim.Sonra baktirdimlarimin tersi oldu ama .

Arkadaşlar merhaba grupta halkalı Nermin ve safiye konuşulmuş. Şimdi evli olan bir arkadaş önermiş, geçmişte baktirdiklarimi dinledim onların ki çıkmış diye. Sizlerden baktıran ve memnun ya da memnun kalmayan var mı? Yazabilirseniz çok sevinirim. Bir de bu iki falcının benle özelden biriniz numarasını paylaşabilirsiniz çok sevinirim.
Ben burdan yine ogrenmistim, Emine diye bir kadina baktırıyorum. Su falı bakıyor, anda bayağı iyi ama gelecek ne çıkar bilemiyorum.
Merhabalar bu iki hanımefendinin nosu barsa benimle paylaşabilir misiniz rica etsem 🌸

YouTube da keşfettiğim kuş tüyü var tarot bakan. Özel açılım yaptıran oldu mu acaba kendisine? Güzel bakıyor gibi

safiyenin en gec su tarih dedigi vade patladi. anlik cogu konuyu bilmis dogrulayabildim ama asil bilmesi gerekeni yarim yamalak bilmis. safiye disinda falsepetinden birilerine baktirmistim onlari da o basliga yazacagim onlarda da asil konuyu tam bilen olmamis. bosa para verdigimle kalmisim 😁 fali bosverin adim atasiniz varsa atin ya olumlu cevap alirsiniz ya da beklentiye girmemis olursunuz

safiyenin en gec su tarih dedigi vade patladi. anlik cogu konuyu bilmis dogrulayabildim ama asil bilmesi gerekeni yarim yamalak bilmis. safiye disinda falsepetinden birilerine baktirmistim onlari da o basliga yazacagim onlarda da asil konuyu tam bilen olmamis. bosa para verdigimle kalmisim 😁 fali bosverin adim atasiniz varsa atin ya olumlu cevap alirsiniz ya da beklentiye girmemis olursunuz

X