- 4 Aralık 2018
- 922
- 989
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Besiktast safiye 3 4 kez gittim son 5 yılda ilk fali çok iyiydi çıktı sonraki gittiklerimde genelde olmadı.Isle ilgili söyledikleri çıkmadı örneğin aile konuları da tam olmadı.
bekliyoruz dort gozlen ama kagıt magıt varsa telefonda bakmaz neyse gideriz olmadıKızlar bir falcı var boş kağıdı gösterip katlıyo bir açıyo sevdiğinizin ismi falan filan herşeyi yazılı çıkıyo. Arkadaşımla gittik babasının adını sevgilisinin adını herşey yazılmıştı kağıda kiii sevgilisinin adı uzun ve zor isimlerden . Neyse ben deniyeyim yazcam buraya .
nermine de baktrms mydnzKızlar safiyeye baktırdım, memnun kaldım etkileyici bir bakım tarzı var. Anı iyi yorumladı, gelecek için söylediklerini de beklemedeyim
Merhaba telefonda mı bakıyor arama ile mi yazılı mı ses kaydı mı gönderiyor?Kızlar safiyeye baktırdım, memnun kaldım etkileyici bir bakım tarzı var. Anı iyi yorumladı, gelecek için söylediklerini de beklemedeyim
Evet ona da baktırdım ama safiyeyi daha çok beğendim, nerminin falı biraz tavsiye niteliğinde gibiydi. ama ikisi de bir olay için ortak bir tarih verdi onu bekliyorumnermine de baktrms mydnz
Merhaba telefonda mı bakıyor arama ile mi yazılı mı ses kaydı mı gönderiyor?
Yüz yüze mi bakıyorKızlar ablamla Bakırköydeki Andaça baktırmıştık. Şey demişti senin Amerika’yla ne bağlantın var felan. Oda green card başvurusu yapmıştı onu söyledi. Sonra oda yok öyle değil bir erkek bağlantısı olacak sonrasında da oraya yerleşmen var demişti. Gerçekten dediği vadede Amerika’da yaşayan biriyle tanıştı. Gerisini de zaman gösterecek:)