Damla kim acaba nasıl ulasailirimdenemiş oldum kendi adıma.
mesela anda damla çok iyiydi. birkaç dediği de cıktı. aynur da öyle. yaşara baktırmadım inatla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damla kim acaba nasıl ulasailirimdenemiş oldum kendi adıma.
mesela anda damla çok iyiydi. birkaç dediği de cıktı. aynur da öyle. yaşara baktırmadım inatla.
Şöhret abla ben antalyadayımKızlar Antalya da bildiğiniz falcı varsa önerin lütfen
o kimmiş hic bahsetmedin :)Şöhret abla ben antalyadayım
Yüzyüze bakıyo telefondan bakmıyor hiç. Doğum tarihi ve isim dısında hiçbir bilgi almıyo sadece yüzüne bakıyo her şeyi anlatıyor el alan bi kadınmışo kimmiş hic bahsetmedin :)
Antalyaya gelesim geldi :)Yüzyüze bakıyo telefondan bakmıyor hiç. Doğum tarihi ve isim dısında hiçbir bilgi almıyo sadece yüzüne bakıyo her şeyi anlatıyor el alan bi kadınmış
Lütfen telefondan bakıyor deDün arkadaşlarımla halkalı nermine gittik . Arkadaşımın falından yola çıkarak söylüyorum çok iyiydi . Eski sevgilisi arkadaşımın ihanet ettiğini düşünüyor. Şey dedi bu adam sana neden bu kdr çok kızgın senin ihanet ettiğini düşüünüyor . Bu adam sana karşı ölü gibi bundan iletişim bekleme şuan dedi gerçekdende öyle 1.5 yıl oldu . 11. Ay gibi bi iletişim olacak eskileri açmazsan tekrardan olabilirsiniz dedi. Araba kavgasında sevgilisi bıçaklanmıştı onları bile bildi . Bide çok özel hiç kimssnin falda söylemeyeceği benimde buraya yazamayacağım bir durumu söyledi ona zaten ekstra şok olduk.
Symbol de mirza vardı onada çok baktırırdım zamanında bi onada gitcem eğlencesine
Bide sizde bana iyi bi falcı önerebilirmisiniz. Bende işlerimle alakalı gitmek istiyorum
Hep ben öneriyorum birazda siz önerin bakıyo bakıyoLütfen telefondan bakıyor de
Numarasını özelden verebilir misin? Birde ne kadara bakıyor acaba :)Hep ben öneriyorum birazda siz önerin bakıyo bakıyo
Ben daha yeni bulaştım bu işlere bir güzelini bulsam önereceğim numarasını verebilir misin bide ne kadara bakıyorHep ben öneriyorum birazda siz önerin bakıyo bakıyo
Dün arkadaşlarımla halkalı nermine gittik . Arkadaşımın falından yola çıkarak söylüyorum çok iyiydi . Eski sevgilisi arkadaşımın ihanet ettiğini düşünüyor. Şey dedi bu adam sana neden bu kdr çok kızgın senin ihanet ettiğini düşüünüyor . Bu adam sana karşı ölü gibi bundan iletişim bekleme şuan dedi gerçekdende öyle 1.5 yıl oldu . 11. Ay gibi bi iletişim olacak eskileri açmazsan tekrardan olabilirsiniz dedi. Araba kavgasında sevgilisi bıçaklanmıştı onları bile bildi . Bide çok özel hiç kimssnin falda söylemeyeceği benimde buraya yazamayacağım bir durumu söyledi ona zaten ekstra şok olduk.
Symbol de mirza vardı onada çok baktırırdım zamanında bi onada gitcem eğlencesine
Bide sizde bana iyi bi falcı önerebilirmisiniz. Bende işlerimle alakalı gitmek istiyorum
Valla fiyatlar uçmuş 500 e bakıyorlarBen daha yeni bulaştım bu işlere bir güzelini bulsam önereceğim numarasını verebilir misin bide ne kadara bakıyor
Yokkk yaaaa aynı mirza orda geçen gördm ben o cafeye tatlı yemeye de gidiyorum görüyorum orda hep ama fallarını hatırluamıyorum çokmirzaya en son ne zaman gittiniz? artik o taninan mirza yok, baskasini mirza diye yutturuyorlar
Nerminin nosunu atabilir misiniz ? Hemen deneyip yazarım burayaYokkk yaaaa aynı mirza orda geçen gördm ben o cafeye tatlı yemeye de gidiyorum görüyorum orda hep ama fallarını hatırluamıyorum çok
Yokkk yaaaa aynı mirza orda geçen gördm ben o cafeye tatlı yemeye de gidiyorum görüyorum orda hep ama fallarını hatırluamıyorum çok
Dönmüş dönmüş geçen ordaydı gördm ama artk benim fallık bişeyim kalmadığı için baktırmadım tatlı yedik çıktıkbiz 2 sene once gittigimiz zaman asil mirza yerine yari yasinda biri vardi. bu mirza degil dedik yaniliyorsunuz dediler sonra mirzayi arayinca ayrildim dedi. belki geri donmustur