mart 17 diyorlar bence canım. benimle birlikte 4 kişiye mart 11 demiş yaşar. bir gruba da mart 17.bu 17 sonrası aralık sonuna kdr mı ?
aynen martmart 17 diyorlar bence canım. benimle birlikte 4 kişiye mart 11 demiş yaşar. bir gruba da mart 17.
gelecek için olumlu konuştu canım sana olumsuz mu? bana çok olumsuz yaşar merak ettim.aynen mart
ama bence bu sonrası tam tarih olması sacmamart 17 diyorlar bence canım. benimle birlikte 4 kişiye mart 11 demiş yaşar. bir gruba da mart 17.
Canım 10 yıl önce baktirmistim her dediğini hatırlamıyorum ama benim gitme amacım olan şeyi çok net tutturmuştucıkmadı sanırım ?
hemen randevu verdi mi ilgincYaşara yarın randevu aldım
Yarına biri iptal etmiş onun yerine verdi bakalım ne diyecekhemen randevu verdi mi ilginc
Bilemediniz dedin mi pki?Bende yaşara baktirdim ani ve geçmişi bilmedi ve 17 marti verdi banada
bana buradaki kamerin numarasını atar mısınızBende yeni baktirdim arkadaşların dediğinden fazlası ilk defa bu kadar iyisini gördüm ben şoklardayım inanilmaz bir kadin inanilmaz
bilemedi diyen ilk kişisiniz. ilk kez herkes birinde ortak düşünüyor demiştim bende:)Bende yaşara baktirdim ani ve geçmişi bilmedi ve 17 marti verdi banada
Geleceği bilemem ama geçmişte hic bilmedibilemedi diyen ilk kişisiniz. ilk kez herkes birinde ortak düşünüyor demiştim bende:)
Dedim sonrasında kıvırdı sonrasindada beğenmediğimiz soyledimBilemediniz dedin mi pki?
Aslında bana da ex erkek arkadaşım için babasız büyümüş dedi ama babası var ve araları iyi. O kadar hızlı konuştu ki araya girip babası var bile diyemedim :))Dedim sonrasında kıvırdı sonrasindada beğenmediğimiz soyledim