size yaşamadığınız şeyleri var gibi anlattı mı? bazıları resmen başkasının hayatını anlatıyor da o zaman salladıklarnı düşünüyorum. aileyi doğru demiş anladığım, özel hayatınızda detay bilemese de saçmalamaması benim için önemli de:)Arkadaşlar Süheyla hanıma baktırdım ama başarılı bulmadım açıkçası. Bir kaç aile ile ilgili nokta atışı oldu ama özel hayatımla ilgili a şunu bildi diyeceğim bir şey olmadı açıkçası. Gelecekle ilgili de pek bir şey söylemedi. Ritüeller de genelde nazara karşı vs. pek yapacağım şeyler değil. Uğraşamam yani kaya tuzu vs ile. tarzım değil açıkçası. Zaten üşengeç insanım :) Yani bana uymadı ama siz belki beğenirsiniz.
bende baktırdım. Çok tatlı bir bayan öncelikle, bildiği yerlerde oldu tutmayan yerlerde bende de. paragöz biri değil asla benim özel durumumdan dolayı duyunca üzüldü istedigin an ücretsiz fal bile bakarım sana konusmak istersen dedi tabiki baktırmam emeğine girmem ama niyet olarak söylemesi yeterli. ama bildiklerinde öyle çok şok geçirdiğim şeyler olmadı normal bir faldı bazılarına gercekten bilmişsize yaşamadığınız şeyleri var gibi anlattı mı? bazıları resmen başkasının hayatını anlatıyor da o zaman salladıklarnı düşünüyorum. aileyi doğru demiş anladığım, özel hayatınızda detay bilemese de saçmalamaması benim için önemli de:)
evet bilemediği şeyler de oldu ben karıştırdığını düşünüyorum zamanı karıştırdı geçmişte yaşadığım şeyleri yeni yaşamışım gibi anlattı ama yuh dediğim şeyler de oldusize yaşamadığınız şeyleri var gibi anlattı mı? bazıları resmen başkasının hayatını anlatıyor da o zaman salladıklarnı düşünüyorum. aileyi doğru demiş anladığım, özel hayatınızda detay bilemese de saçmalamaması benim için önemli de:)
Bende baktırdım yani kötüydü bilemediSüheyla nın numarasını iletebilir misiniz?
Kız sana kadın bakamıyo diyoz bacım paranı niye çöp ediyorsun sdfgh git o paraya kendine bi kazak al bosver niye paranı çöp ediyonArkadaşlar Süheyla nın numarası
250 tlye kazak bulursan bana da alKız sana kadın bakamıyo diyoz bacım paranı niye çöp ediyorsun sdfgh git o paraya kendine bi kazak al bosver niye paranı çöp ediyon
aylaya baktırın yenidenBaşka kim var acaba ya baktırsak?
evet evet dün baktırdım yine, onun zamanları bana çıktı baya.aylaya baktırın yenidenben bir de onu deneyeceğim. ama artık çok fal baktırmayacağım enerji temizliyorum her önüme gelene fal baktırınca daha kötü oluyor.
300 müydü fiyatı? ne bakıyor kahve mi? dur bakalım inş bana da çıkar baktıracağım:)evet evet dün baktırdım yine, onun zamanları bana çıktı baya.
belki kötü şeyler diyecek, baktırmadan inş. çıkar diye dilemeyin, durun300 müydü fiyatı? ne bakıyor kahve mi? dur bakalım inş bana da çıkar baktıracağım:)
evet orası da doğru :) yani umarım güzel şeyler söyler ve çıkar. bazen belirsizlik iyi-kötü sonuçtan daha kötü en iyi buradakiler anlar diye düşünüyorum.belki kötü şeyler diyecek, baktırmadan inş. çıkar diye dilemeyin, duruninşallah güzel öngörüleri olur da çıkar diyelim, evrene yanlış mesaj gitmesin:)