Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu muzoya bir şey anlatmadım .ben tam öyle düşünmüyorum. yani var olan bir duruma gidaşata göre yorum yapılıp geleceği tutturmak olası da var olmayan bir insanı anlatıp şöyle biri ile tanışacaksın böyle böyle olacağı tutturmak başka bir şey. onu tutturan da her şeyi bilemiyor o da ayrı. falın mantığını hala çözemedim ben.
Nasil ulastin varmi bi telefonu kacta baktiriyorsun sonrasi yorumunu bekliyoruzMuzo denilen kişiye bugün randevu aldım kızlar baktırınca yazarımm
Zeynep yine klasik adı açıldıkca yazıyorum berbattı banada hiçbir dediği olmadı zaten her arayana diz çöekecek özür dileyecek diyormuş
Cikmayani da varmış ama.Muzo denilen kişiye bugün randevu aldım kızlar baktırınca yazarımm
Zeynep yine klasik adı açıldıkca yazıyorum berbattı banada hiçbir dediği olmadı zaten her arayana diz çöekecek özür dileyecek diyormuş
Zeynep mesela bende tek cümlesi çıkmadı .Ben bu dediğinize katılmıyorum. Zeynep övmek için söylemiyorum ki zaten her dediğini de yaşamadım ama Zeynep 'in bana dedigi ve 2 yıl sonra çıkan seyler oldu. Yani gören goruyor bence
Doğrudur bir sey diyemem. Bana da zaten bazı dedikleri cikti ama soyle ki cok spesifik şeyleri bildiCikmayani da varmış ama.
Zeynep mesela bende tek cümlesi çıkmadı .
Zeynep'e gelene kadar bir çok falcı sayarım sana dediği sonradan cikan.
Anda bile birşey yoktu hikaye yazdı herkese aynı şeyleri soyluyor zaten.
Bu kadar övülen Zeynep bu mu dedim.
Geçmişte anda bildiği tek bir şey yok.
Isim veriyor dediler exin ismini iki kere kendi sordu adı neydi diye .
Telwe de 20 krediye baktirirdim o falı
Sana dair hayatına dair
Anne, abla nasihatı şeklindeydi bana falı. Olumsuz konuşup başka birini gördü ama vade vermiyor. Çok tatmin etmedi beni falı.Arkadaşlar fal sepetinede yazdim gül demir var orda pahali deneyen oldumu nasıl?
Nasihat veriyorsa değmez baktirmayaAnne, abla nasihatı şeklindeydi bana falı. Olumsuz konuşup başka birini gördü ama vade vermiyor. Çok tatmin etmedi beni falı.
Bana verdi ama diğer baktıranlara belki farklı bakmıştır.Nasihat veriyorsa değmez baktirmaya
Duygu denizi çok ovmusler mesgul hala anda çok iyiymişBana verdi ama diğer baktıranlara belki farklı bakmıştır.
Bu fal sepetinde miDuygu denizi çok ovmusler mesgul hala anda çok iyiymiş
Ya birşey soracağım bu uygulamaları hiç denemedim karşı tarafın burcunu falan bilmiyorsak ne yapmamız gerekiyor canımAnne, abla nasihatı şeklindeydi bana falı. Olumsuz konuşup başka birini gördü ama vade vermiyor. Çok tatmin etmedi beni falı.
İndirdim bende merakımdan ama burcunu bilmiyorum yani emin değilim bir de isim ve soyisim diyor yani soyisim ne alaka sen soyisminide yazıyor musun böyle yerlereDuygu denizi çok ovmusler mesgul hala anda çok iyiymiş
Ben şu attim soyisim vermedim onun doğum tarihi ve anne adini verdim onun istiyormu sen ne attinİndirdim bende merakımdan ama burcunu bilmiyorum yani emin değilim bir de isim ve soyisim diyor yani soyisim ne alaka sen soyisminide yazıyor musun böyle yerlere
Kız ben burcunu bilmiyorum ki boş alan bırakılmamalıdır diyor napıcam napiyim şimdi duygu deniz meşgul fulya nasa baktırıcam ama boş alan bırakılmamalı diyorBen şu attim soyisim vermedim onun doğum tarihi ve anne adini verdim onun istiyormu sen ne attin
Şu falinda burç istemedi duygu müsait oluyor bnde bekledim yeni atabildim bilmiuorum yazKız ben burcunu bilmiyorum ki boş alan bırakılmamalıdır diyor napıcam napiyim şimdi duygu deniz meşgul fulya nasa baktırıcam ama boş alan bırakılmamalı diyor