- 8 Ağustos 2018
- 1.436
- 3.411
Yelda denen falcıyı da tavsiye eden denizteacher diye hatırlıyorumArkadaş bana konuyu değiştirmek istiyorsun sanki dedi vallahi ben onu bile espri mahiyetinde algıladım ve o sıra açıklamamı yaptım nazikçe ki konuyu değiştirme amacım olsa neden falcı önerisi isteyeyim Arkadaşlar herseyi kişiselleştirmeyin 3 günlük dünya insan bazen gülüp geçmeyi görmemezlikten gelmeyi bilmeli işler hakaret boyutuna varıyor hiç hoş olmuyor gerçekten, hele ki kadın kadının yurdu olmalı, kurdu değil burda ne olursa olsun iki kişi arasında yaşanan olayın buraya yansıması hiç doğru değil!!!! O eleştirdiğimiz kızdığımız denizteacher bile o kadar burda münakaşa yaşadık kalkıpta asla özelden yazdığım tek bişeyi burda kullanmadı karşılıklı mesajlaştık ileri geri tek bir muhabbet yapmadı! Lütfen omurgalı olalım bunu bir kişi için değil yanlış anlamayın hepimiz için ve hatta kendim içinde aynısını söylüyorum, böyle düşündüğüm için ifade ediyorum yani aksi bel altı muhabbetler oluyor cidden doğru değil!!!
O falcı yüzünden,eğer yanlış hatırlıyorsam affına sığınırım,faldelisi04 isimli üyeydi
Bunalıma girmişti ve parasını kaptırmıştı
Siz unutabilirsiniz ama ben unutmadım