- 4 Aralık 2018
- 919
- 976
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen dene beğenirsen ben de geliyorum :)ay nasıl baktırıcaz ki whatsapı yok bişeyi yok numarandada pat diye aramak abes kaçıyor alo siz falcı mısınız
yok ki whatsapı felan yazıcaktıda arkadaş hemen aramadansen dene beğenirsen ben de geliyorum :)
Ayyy buna çok güldüm sabah sabah benzeri başıma geldi numarasını verdiğim kişiyi arayanlarınay nasıl baktırıcaz ki whatsapı yok bişeyi yok numarandada pat diye aramak abes kaçıyor alo siz falcı mısınız
Canım geçmişi ne yapacaksın gelecek varkenGeçmişi çok iyi bilen birini arıyorum kimi önerirsiniz lütfen yardım.
Yorum yapmayalım kızlar yoksa biz ceza aldırıcazBu cesaretinle seni hep güzel anacağız
bana iyi gelmemişti ama bilemedimAy harika yorum ya çok güldüm aynen bende de okudu
Baktırdın mı canım ya ben numarayı kaydettim ve whatsappta varben kendimi feda edicem kızlar sabredin baktırıp paylaşırım
Çünkü geçmişle ilgili bi sorunum var. Arkadaşım bir şey bilmiyorsan benim her gönderimin altına yorum yapma yaCanım geçmişi ne yapacaksın gelecek varken
Telefonda mı baktırdın sen yüz yüze mi yoksaLa güzel baktı işte Dp gibi sizi dolandıracak halim yok baktırın 2-3 kişi daha memnun kalma oranına göre diğerleride değerlendirir bana dedi sana 3lü vadede yazacak 3gün bile olabilir dedi çok kısa sürede. Dedi çok yumuşak davranacak kızını görmek için 3 saat sonra cidden mesaj attı şoklara geldim o an. unutmustum sonra bi saate baktım dedim aa yazacak demişti de 3 gün dolmadı hahaha sonra baktım 3 saat dolmus :s
cnm neye bakıyo ? kahve fln mı ?La güzel baktı işte Dp gibi sizi dolandıracak halim yok baktırın 2-3 kişi daha memnun kalma oranına göre diğerleride değerlendirir bana dedi sana 3lü vadede yazacak 3gün bile olabilir dedi çok kısa sürede. Dedi çok yumuşak davranacak kızını görmek için 3 saat sonra cidden mesaj attı şoklara geldim o an. unutmustum sonra bi saate baktım dedim aa yazacak demişti de 3 gün dolmadı hahaha sonra baktım 3 saat dolmus :s
Kız numarayı kaydederken bi baktım kutay bu hatta yazmıştım ben foruma da kutay diye birine baktiricam diye ama sonucu yazmadım ben memnun kalmıştım elimdeki yanık izini bildi falan ayrıca yurt dışı dedi bana 2 arkadaşım da baktırdı onlar da şoka girdi ama onlara da yurt dışı görmüş mesela emin olamadım o yüzdenLa güzel baktı işte Dp gibi sizi dolandıracak halim yok baktırın 2-3 kişi daha memnun kalma oranına göre diğerleride değerlendirir bana dedi sana 3lü vadede yazacak 3gün bile olabilir dedi çok kısa sürede. Dedi çok yumuşak davranacak kızını görmek için 3 saat sonra cidden mesaj attı şoklara geldim o an. unutmustum sonra bi saate baktım dedim aa yazacak demişti de 3 gün dolmadı hahaha sonra baktım 3 saat dolmus :s
whatsapptan cevap veriyor mu arkadaşlar KUTAY?Kız numarayı kaydederken bi baktım kutay bu hatta yazmıştım ben foruma da kutay diye birine baktiricam diye ama sonucu yazmadım ben memnun kalmıştım elimdeki yanık izini bildi falan ayrıca yurt dışı dedi bana 2 arkadaşım da baktırdı onlar da şoka girdi ama onlara da yurt dışı görmüş mesela emin olamadım o yüzden
Bana 1 hafta sonra dönmüştü vicdansızwhatsapptan cevap veriyor mu arkadaşlar KUTAY?
Ay bana hemen döndü, tatilde miydi acaba sen sorduğunda :)Bana 1 hafta sonra dönmüştü vicdansız