- 4 Aralık 2018
- 919
- 976
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim o canım, yazman mümkün mü?ben YouTube da yayın yapan bir bayana baktırdım bugun. gayet güzel yorumladı gecmis ve suanı.
Kız o benim her şeyimi artık biliyor baktıra baktıra aynı seyleri duyar oldum bazen ara vermek lazım sürekli aynı kişi olunca insan etkilenmiyor aynı seyleri ısıtıp duruyorlar gibi geliyor :) yenilik iyidirE sizin dediğiniz var songül abla o iyi değil mi ya hala falcı niçin arıyorsunuz
bu Songül kim acaba? yeni gördüm:) anda mı memnunsunuz, gelecekte bildiği de oldu mu?Kız o benim her şeyimi artık biliyor baktıra baktıra aynı seyleri duyar oldum bazen ara vermek lazım sürekli aynı kişi olunca insan etkilenmiyor aynı seyleri ısıtıp duruyorlar gibi geliyor :) yenilik iyidir
ben baktırdım da çıkmadıtiktoktaki dilaytarot'la ilgili ne dusunuyosunuz
daha önce dilayla tarotu denemiştim de çıkmamıştı. bunu da denedim ama bu bir önerme değildir! yine de yazıyorumKim o canım, yazman mümkün mü?
maalesef bana tutmadıYa Kamer bana inanılmaz iyi bilmişti ağzım açık kalmıstı hatta ama geleceği tutan yok mu acaba?
Bana ocak ayi vadesi verdi. Cikarsa yazacagim mutlakaYa Kamer bana inanılmaz iyi bilmişti ağzım açık kalmıstı hatta ama geleceği tutan yok mu acaba?
youtubeda deneyip sevdiğiniz kişi ile tiktoktaki aynı kişimi okudum anlamadım bendaha önce dilayla tarotu denemiştim de çıkmamıştı. bunu da denedim ama bu bir önerme değildir! yine de yazıyorum
tiktokdaki adı tarotla askadair
Emine ümit yeliz kesinlikle değilArkadaşlar anı tam anlamıyla bilen birini istiyorum, Emine, aynalı arzu, ümit koç, Leyla, Yeliz sizce hangisi
Siz kimi öneriyorsunuz ona baktıralım?Emine ümit yeliz kesinlikle değil
Artık tarot baktırmıyorum bende İzmirde olsam pasaklı birsene baktırırım amaoda yaşlandı iyice İstanbulda eskiden dora vardı çok iyiydi oda çekildi piyasadanSiz kimi öneriyorsunuz ona baktıralım?