Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En karisigi ne biliyomusun? Kamer fali birakmis burayi okuduktan sonra buyucu muhabbeti.Kamerin olayını çözelim derken işler iyice karıştı, arap saçına döndü genel vadeler aralık Ocak - mart Nisan olarak verilmiş kamer tarafından bu sürelerde ya hepimiz huzura mutluluğa kavuşacağız ya da üzerimize toprak atılacak
Ekim'de vardi gibi hatirliyorum.Kamerin olayını çözelim derken işler iyice karıştı, arap saçına döndü genel vadeler aralık Ocak - mart Nisan olarak verilmiş kamer tarafından bu sürelerde ya hepimiz huzura mutluluğa kavuşacağız ya da üzerimize toprak atılacak
bu yeni bir olay mı? daha önce de whatsappa giriyor dendi diye bıraktığı söylenmişti, burayı sıkı takip ediyor sanırım. İnsanların yazdığına göre hayatını belirlemeyecektir, burdan gelenlere bakmasa da elbet yerinde işine devam eder.En karisigi ne biliyomusun? Kamer fali birakmis burayi okuduktan sonra buyucu muhabbeti.
Hobaaaaaaaaaaa bir de büyü olayı var demi artık hiç mi bakmıyormuş yoksa yine kk ye has bir durum mu ?En karisigi ne biliyomusun? Kamer fali birakmis burayi okuduktan sonra buyucu muhabbeti.
Ekimde vadesi olan tatlış üye kim acabaaaa ?Ekim'de vardi gibi hatirliyorum.
Al bak canim simdi yazdimHobaaaaaaaaaaa bir de büyü olayı var demi artık hiç mi bakmıyormuş yoksa yine kk ye has bir durum mu ?
Evet yaaabu yeni bir olay mı? daha önce de whatsappa giriyor dendi diye bıraktığı söylenmişti, burayı sıkı takip ediyor sanırım. İnsanların yazdığına göre hayatını belirlemeyecektir, burdan gelenlere bakmasa da elbet yerinde işine devam eder.
Kamer degilmis o yanlis anlasildigi ortaya cikti, Burcin'den bahsetmisler daha once telefonu kullanip fal bakan o yonlendiriyormus isleme, buyuye vs. Kamer isleme yonlendirmiyor galiba kimse oyle yazmadi cunku, sadece fal bakiyor.yazmadım çünkü kadın bazı duyduğum şeyler yüzünden bana tehlikeli geliyor bulaşmak istemiyorum. İşlem, büyü vs. şeyler duydum günahı boynuna.
Ahahaha lizyaaa :)) bilsem elife 1000 tl kamere 500 zeynepe 300 vereceğime sana baktırırdım söylesene baştan :) en sonunda kendimiz falcı oldukKamer icin Tarot karti sectim destemden, cok bildigimden degil ama az cok yorumluyorum kendime bazen. Artik o kadar iddia suphe vs var ki falci durust mu diye fal bakiyorum :)) Kupa kralicesi ve Azize cikti bence durust biri Kupa Kralicesi hisleri olan kadini gosteriyor Azize de ayni sekilde, durustluk demek ikisi de guzel kartlar bir falci icin bunlarin cikmasi da nokta atis zaten Azize 6. hissi guclu olan hislerine guvenen kadini temsil ediyior. Bilemiyorum anlikta Tarot enerjisi cok dogru cikiyor bana kendime cekiyorum bazen. Mesela kotu enerji varsa Seytan karti, kilic 5lisi 7lisi falan cikiyor ilginc ama anlik enerji yansiyor bence.
Neyse ben Kamer'in guvenilir oldugunu dusunuyorum bakalim baktiranlara cikarsa denerim ben de. Tabii yine darildigi icin fali birakmis, bakarsa baktiririm ilerde :)
Ay aman bakmazsa bakmasın bu da ya. hiç sorgulamayalım mı istiyolar bunlar? Demek ki hakkında söylenenler doğru. Artık 100 tl olsa bile baktırmam kendisine merak da etmem. Bir ara instragramdan buraya yorumlar sıralayan beddualar eden bir falcı vardı. Onun gibi çirkin bir olaya gidiyor. Kamer hanım mıdır burçin midir nedir, alt tarafı bi fal amma uzattı. O da işini layıgıyla yapıyorsa bunlara takılması saçma bence. fal bakıyor sonuçta, tabi ki şarlatana kadar gider ona edilecek laflar. Kendilerini bu kadar göklerde görmelerini anlayamıyorum.Kizlar herkese kotu haberim var. Kamerden mesaj geldi, fali birakmis ve forumu okuyormus. Alin ekledim.
Sorun varsa kart secerim ama ben de youtube deste sec izleye izleye, fal dinleye dinleye kartlarin butun anlamlarini ezberlemisim. Arada kafama bir sey takildiginda kart seciyorum, tabi falci gibi yorum yapmak ayri bir sey 6. his lazim ama kart anlamindan o anlik hislerden genel bir sey cikarabiliyor insan. Tarot destelerini cok severim ayrica farkli tasarim desteler falan Turkiye'de uygun fiya olsa koleksiyon yapardim. freelance grafikerim ayni zamanda, vaktim olsa Tarot destesi tasarliyacagim ama 78 kart var cok zor zaman bulamiyorum bir turlu.Ahahaha lizyaaa :)) bilsem elife 1000 tl kamere 500 zeynepe 300 vereceğime sana baktırırdım söylesene baştan :) en sonunda kendimiz falcı olduk
Tanıdığım bir falcının kartları çıktı gördün mü? İncele istersen Işığın kartlarıSorun varsa kart secerim ama ben de youtube deste sec izleye izleye, fal dinleye dinleye kartlarin butun anlamlarini ezberlemisim. Arada kafama bir sey takildiginda kart seciyorum, tabi falci gibi yorum yapmak ayri bir sey 6. his lazim ama kart anlamindan o anlik hislerden genel bir sey cikarabiliyor insan. Tarot destelerini cok severim ayrica farkli tasarim desteler falan Turkiye'de uygun fiya olsa koleksiyon yapardim. freelance grafikerim ayniz amanda vaktim olsa Tarot destesi tasarliyacagim ama 78 kart var cok zor zaman bulamiyorum bir turlu.
Bakayim canim tesekkurler. Turkiye'de de kartlar cikiyor baya ama yabanci kart tasarimlari sanat eseri gibi, cok guzel buradakiler biraz acemice oluyor. Galiba bu kartlar daha cok mesaj kartlari, onlar da yardimci oluyor tarot'un yaninda ek mesaj olarakTanıdığım bir falcının kartları çıktı gördün mü? İncele istersen Işığın kartları
Katiliyorum sana. Yarasi olan gocunur. Tamamen birakmis guya. Islem olayi benimde kulagima geldi bi kac kisi soyledi bunu.Ay aman bakmazsa bakmasın bu da ya. hiç sorgulamayalım mı istiyolar bunlar? Demek ki hakkında söylenenler doğru. Artık 100 tl olsa bile baktırmam kendisine merak da etmem. Bir ara instragramdan buraya yorumlar sıralayan beddualar eden bir falcı vardı. Onun gibi çirkin bir olaya gidiyor. Kamer hanım mıdır burçin midir nedir, alt tarafı bi fal amma uzattı. O da işini layıgıyla yapıyorsa bunlara takılması saçma bence. fal bakıyor sonuçta, tabi ki şarlatana kadar gider ona edilecek laflar. Kendilerini bu kadar göklerde görmelerini anlayamıyorum.
Ay gerçekten ya çok ilgıncler.Ay aman bakmazsa bakmasın bu da ya. hiç sorgulamayalım mı istiyolar bunlar? Demek ki hakkında söylenenler doğru. Artık 100 tl olsa bile baktırmam kendisine merak da etmem. Bir ara instragramdan buraya yorumlar sıralayan beddualar eden bir falcı vardı. Onun gibi çirkin bir olaya gidiyor. Kamer hanım mıdır burçin midir nedir, alt tarafı bi fal amma uzattı. O da işini layıgıyla yapıyorsa bunlara takılması saçma bence. fal bakıyor sonuçta, tabi ki şarlatana kadar gider ona edilecek laflar. Kendilerini bu kadar göklerde görmelerini anlayamıyorum.