C
yazılı bakıyorarkadaşlar kamer sesli telefonda mı bakıyodu yoksa yazılı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazılı bakıyorarkadaşlar kamer sesli telefonda mı bakıyodu yoksa yazılı mı?
Bana uzun bir metin yazmadı niyeyse direkt soru-cevap yaptıEvet önce kendi yazıyor uzun sonra sen sorunu soruyorsun o cevaplıyor
Nasildi genel olarak peki canim?Bana uzun bir metin yazmadı niyeyse direkt soru-cevap yaptı
Ben yönlendirdim mevcut durumda çoğunlukla... söyledikleri pek doğru değildi. Gelecek zaten muamma.Nasildi genel olarak peki canim?
Ve gitti 500tl cok uzuldum.Ben yönlendirdim mevcut durumda çoğunlukla... söyledikleri pek doğru değildi. Gelecek zaten muamma.
Aynen canım bu da bana ders olsun, sen ona baktırmış mıydın?Ve gitti 500tl cok uzuldum.
peki cnm sordun mu neden metin yazarak bakmamış?Ben yönlendirdim mevcut durumda çoğunlukla... söyledikleri pek doğru değildi. Gelecek zaten muamma.
Metin yazarak baktığını bilmiyordum yeni öğrendim sonradan iletişim kurmak istemedim.peki cnm sordun mu neden metin yazarak bakmamış?
anladım cnmMetin yazarak baktığını bilmiyordum yeni öğrendim sonradan iletişim kurmak istemedim.
Yok guzelim ben baktirmadim. Baslarda istemistim ama iftiralardan dolayi k.k. bakmamaya yemin etmisti.Aynen canım bu da bana ders olsun, sen ona baktırmış mıydın?
Canim bence yaz ona. Hakkini iste ve herkese baktigi gibi baksin. 500 lira kolay kazanilmiyo.Metin yazarak baktığını bilmiyordum yeni öğrendim sonradan iletişim kurmak istemedim.
Kesinlikle katiliyorum, bide o ucrete bi zahmet sesli yapsinlar.Bu yazarak bakma olayına hicbir falcıda sıcak bakmadım. Zaten iletişim uzak. Karşıdaki kimdir bilmeden içime sinmiyor. Bazıları whatsapp görüntülü bile konuşuyor içine sinsin diye ama tabi yazarak seven arkadaşlar olabilir. Kamer'i deneyecektim yazma olayından ötürü vazgeçtim. Bazı isimler üzerinde çok ısrarlı duruluyor altı üstü fal. Çok da takıntı yapmamak lazım. Az para istemiyorlar verebilen var birçok şeyden kısıp "biliyormuş" diye rızkının parasını oraya ayıran var. Vebal bu işler.
keşke iade isteseydiniz, gerçi yapıyor mu bilmiyorum ama siz yönlendirdikten sonra ne anlamı var, fal olmuyor ki o. üzüldüm sizin adınıza.Ben yönlendirdim mevcut durumda çoğunlukla... söyledikleri pek doğru değildi. Gelecek zaten muamma.
Bunu yapan tek 1 tane falci gordum. Kolay kolay yapmazlar.keşke iade isteseydiniz, gerçi yapıyor mu bilmiyorum ama siz yönlendirdikten sonra ne anlamı var, fal olmuyor ki o. üzüldüm sizin adınıza.
bence bi daha bi sorun güzelce belki gününde değildir sonra bakarMetin yazarak baktığını bilmiyordum yeni öğrendim sonradan iletişim kurmak istemedim.
Dün bazı iftiralar iddia lar ciktiya hakkında belki o yüzden gününde değildir enerji olarak keşke dün baktirmasiydin kuzuMetin yazarak baktığını bilmiyordum yeni öğrendim sonradan iletişim kurmak istemedim.