Yanlis birsey soylemiyor ama ben de oyle oldugunu dusunuyorum. Tabi herkesin hayati ayni degil, sorumlulugu vardir, onunde cok buyuk engelleri vardir vs sevdigi halde gelemez ama bunlar istisna. Sevgi diye bir sey kalmadi sozune inanmiyorum, tabi ki cikar iliskileri artti, maddiyat onem kazandi ama sevgi sadece cikarsiz sevgi degil, erkekler cekim duyduklari yani istedikleri kadinin ardindan mutlaka giderler ve onun icin bir sey yaparlar bunu cikarsiz sevdikleri icin yapiyorlar demiyorum ama o kadini istedikleri icin yapiyorlar. Bencilce de olsa sonuca bakmak lazim ve genellenebilecek bir durum: istiyorsa cogunluk mutlaka kadinin pesinden gider, istemiyorsa veya yeterince istemiyorsa ugrasmaya deger bulmaz. bahane bulmaya gerek yok bu kadar basit mantikla bakmak lazim cunku erkekler de basit dusunuyor.
Ilk tanistiginda arada bir sey yokken bir erkek icin iliski nasil olur ne dusunuyor vs diye fal baktirilabilir bir kere ama eger cok uzun zamana yayiliyorsa ve sen o erkek icin surekli fal baktirma geregi duuyuyorsan anlaki bir sey olmayacak o kisi ve iliskiden, buradan bile anlasilir. Cogunluk icin soyluyorum yine de istisnalar her seyde her durumda vardir ama istisnalar da kaideyi bozmaz diye bir laf vardir bazi seyleri genelleyerek zaman kaybini onleyebilirz. Hayat cok kisa zaten bir de dengesiz, bizi cok takmayan, bizim zorumuzla giden bir iliski yasamaya kimsenin zamani yok, bu kotulugu de kimse kendine yapmasin zaten.