Ve kaldi ki Heidi burda cogu insani tersledi, iftiralar atti, hep bi öfke vardi, sorulara cevap bile vermedi ves. En sonunda Kamer'in olayindan sonra kacip gitti. Burayi okuduguna da yemin edebilirim ama ispat edemem.
M mermaid250 , sizi tanimiyorum ve asla size karsi saygisizlik yapmam cunku bana zarariniz olmadi ama arkadasin dedigi yanlis degil. Yeri geldi bana falcilarla isbirligi yapiyosun dedi, insanlarin ozel hayatini falcilara anlatiyorumusum, ki ben burda hic kimsenin ozel hayatini bilmiyorum, bilmek de asla istemem. Özür dilerim tekrar, sizi kirmak istemem ama ben dusuncemi yazmak istedim. Cok korkunc iftiralarda bulundu cogu kisiye karsi. Bi falciya iyi derdik ve kendisi baktirdiktan sonra bize yalanci derdi. Buna hakki yoktu ki, benim begendigimi siz begenmezsiniz ve tam tersi. Insanlarla ozelden de konusmuslugum var, artik Heidi'nin yorumundan korkup kimse burda bi falciya iyi diyemiyordu, yazamiyordu o derece. Kamer'e yalvardim ben resmen bakmasi icin mesela ama o kadar uzulmus ki Heidi'nin yorumuna kadin tovbe etmis. Bana korkunc iftira atildi, ordan birisine bakmam diyo. Kadin paraci da degil, ben 3 mislisini teklif ettim ama yeminliyim diyo. Whatsapplara giriyo ne demek, ne kadar korkunc bisey. Kamer'e hak veriyorum yani ama kurunun yaninda yasta yandi maalesef.