Selam kızlar yazmayacaktım ama madem burası bir fal platformu ve herkes herkesi rahatça konuştuğuna göre ve konusu açılmışken benden duyun istedim,burada kamer diye bahsedilen kadını çok beğendimi söylemiştim biliyorsunuz ki. Benden sonra benim ismim ve soyismimi referans vererek 2 arkadaşım daha baktırdı kendisine,kadın ancak gerçek bir kişinin ismiyle bakım yapıyor,bende burada @donatella21 adlı üyenin referanslıyla baktırdım ve beni kabul etti,çünkü anladığım kadarıyla siteden olan kimseyi kabul etmiyor. Herneyse kızlar,burada sanırım 5-6 kişiye bakım yaptı kendisi diye düşünüyorum baktıranlara tektek yazmaktan ziyade burdan yazayım.Kamer'in falı benim arkadaşıma çok kısa süre içerisinde çıktı,dönecek arayacak barışacaksınız dediği adam aradı ve barıştılar. Bunu neden söyledim,burada belki baktırıp vadelerini bekleyen arkadaşlar varsa haber vereyim,çünkü bana verdiği vade bu ay içerisinde ekim-ekim sonu içerisindeydi ve hala beklemedeyim. Çıkarsa da yazacağım çıkmazsa da yazacağım. Falın enerji meselesi olduğuna inanıyorum,benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir,başkasının beğendiği bana tutmayabilir.