Astrolog zeyzeyi beğenen var beğenmeyen de var kafamiz karıştı.iyi olsaydı beğenmeyen olmazdi heralde
Ben üç seneden beri bu siteye kayıtlıyım, ancak iki kere falcı tavsiye etmişimdir ya da etmemişimdir. Tam tersine nerdeyse hiçbir falcının dediği çıkmadı diyorum sürekli. Yorumlarımı takip edersiniz görürsün zaten.
Ben bu astrolog zeyzey’e baktırdım ve bana çok uçuk şeyler söyledi.
Flörtümün bana arkadaşlık teklif edeceği gibi şeyler, diğer hoşlandığın çocuğun takıntılı olduğu kızı tanıyacağımı ve onunla arkadaşlık kuracağımı, tekrar aynı hoşlandığımm çocuğun bir bağımlılığını öğreneceğimi. Beni aramayan Flörtün beş gün içinde beni arayacağını lakin onunlan iletişim dışında başka bir şey olmayacağını.
Ve diğer özel burada yansıtmak istemediğim arkadaş çevrem, işle alakalı söylediği şeyler.
Hepsi tek tek çıktı, tekrarlıyorum şimdiye kadar yedi kişiyi sordum ona,
Aile çevre arkadaş iş flört, hepsinde nokta atışı yaptı. Ve ilk kez bu kadar üstüne basa basa diyorum ki, çok iyi bakıyor. Hadi 1-2 tanesi şansa çıktı, saçmalıyor bu ya dediğim şeyleri bile nasıl çıkabiliyor?
Aklımın ucundan geçmeyecek şeyler söyledi bana ve onlar çıktı.
Ben memnun kalmadım diyenlere cidden çok şaşırıyorum, çünkü benim deneyimim çok apayrıydı. Ya istediklerini duyamadılar diyorum, veyahutta bilmedikleri durumlar var ve konduramıyorlar diyorum.
Çünkü dediğim gibi çok spesifik şeyler bildi ve bunları bilmesi şans veya tahmin olamaz.
Enerji meselesi hiç olamaz,
Çünkü hiçbir bilgini almıyor sadece soruyu gördüğü saatten baz alarak yıldız haritasına bakıyor.
Yinede siz bilirsiniz arkadaşlar ben sadece tavsiye ettim ve deneyimlerimi paylaştım