Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iftiraya ugramak cok kotu evet. Neyse ki temize ciktin guzelim.Gerek yok özüre ben 2009dan beri üyesiyim buranın ki hiç böyle birşeye karışmadım sadece benim temiz oldugumu kanıtlamak için yazdım sonucta birşeyle suclandım ben kaosu sevmem sadece kendini kanıtlamam gerekliydi çok şükür
Benim onerdigim falci hakkina konustuk, bitti, gitti. Bunu yazdimda zaten o gun uzuldum adina diye. Ama kiz sadece paylasti burda ve cok agir suclandi. Eskileri karistirmaya gerek yok ama madem karistirdik; daha oncede benim bi arkadasima burda iyi davranmadin, hatta ceza yemistin o zamanlar, o kiz bu yuzden artik forumu birakti. Ben tartisma istemiyorum, ceza yemek istemiyorum ve konuyu kapattim.Ayrıca yeşilçam sen benim burada nezaman hakaret ettiğimi gördün yada farklı bir tavır sergilediğimi gördünde önerdiğin bir falcıya karşı aldığım tutumdan dolayı bu şekilde konuşuyorsun. Biraz sakin olun ya ayıp. Şikayettemi edemicem sanki hakaret ettim bunlar nasıl tavırlar
Daha yesilcam arkadaşı yeni tanıdım çünkü neden biliyormusun sadece 1 kere övdüm diye ben suclandım sonra her bir bilgimi admine verdim arkadaşım herkes herkesi över bak kötü yazanda oldu baktırdım deyip baktırmadan kötüleyende oldu onlara bişey dedim mi özelden yeşilcamdan numarasını alan benim o kadının oda sadece destek olmak için sagolsun bana destek mesaji yazdıkı ben haksızlığa ugradım kimse bana destek vermedi ben suclanırken sadece o verdi destekD doruk6161 X xbutterflyx
bakın ben ikinizede falcısınız veya kötü bişey demiyorum ama neden durmadan her konuya beraber yorum yapıyorsunuz o falcı için
bende baktırdım çok sağolun ben beğenmedim ama yorumumuda söyledim bitti gitti
ama siz kalkıp her fal konusunun altına beraber
ya şöyle bi falcı var çok çok iyi yazıyo biriniz diğeride gidip altına hemen evet ona bende baktırıyorum çok iyi bi abla çok iyi biliyo parada iade yapıyo diye 2 gündür dolaşıyosunuz kusura bakmayın ama hoş değil
Kotulemek olunca iyi oluyorda iyi olunca yazmayalim mi. Ve arkadas iyi dedi diye iftira mi atilsin kiza, butun kotu yorumlar dogru da iyi yorumlar dogru degil mi. Ben her fali paylastim burda ve paylasmaya devam edicem, forum bunun icindir. Hatta cok dikkat ederim, artik cikmayan fali cikana kadar yazmam bile kimseyi hayal kirikligina ugratmamak icin. Bisey yazmak icin senden izin almaya gerek varsa soyle, bilmiyordun cunku.D doruk6161 X xbutterflyx
bakın ben ikinizede falcısınız veya kötü bişey demiyorum ama neden durmadan her konuya beraber yorum yapıyorsunuz o falcı için
bende baktırdım çok sağolun ben beğenmedim ama yorumumuda söyledim bitti gitti
ama siz kalkıp her fal konusunun altına beraber
ya şöyle bi falcı var çok çok iyi yazıyo biriniz diğeride gidip altına hemen evet ona bende baktırıyorum çok iyi bi abla çok iyi biliyo parada iade yapıyo diye 2 gündür dolaşıyosunuz kusura bakmayın ama hoş değil
Ismi guzelmis ama sagol paylastigin icinKızlar Tekirdağ’dan tevekkül hoca diye birine telefondan baktırdım tamamen salladı..baktırmak isteyen varsa diye yazıyorum boşuna para vermeyin paranıza yazık
Yani nediyosun anlamıyorum senin arkadaşın buradaki insanlarla özellikle benimle dalga geçti gülerek aşağıladı neyi savunuyosun. Lütfen bundan sonra benim yorumlarıma cevap yazma bende sana yazmıcam ok.Benim onerdigim falci hakkina konustuk, bitti, gitti. Bunu yazdimda zaten o gun uzuldum adina diye. Ama kiz sadece paylasti burda ve cok agir suclandi. Eskileri karistirmaya gerek yok ama madem karistirdik; daha oncede benim bi arkadasima burda iyi davranmadin, hatta ceza yemistin o zamanlar, o kiz bu yuzden artik forumu birakti. Ben tartisma istemiyorum, ceza yemek istemiyorum ve konuyu kapattim.
Zaten senin yorumlarina bisey yazmamaya her zaman dikkat etmisimdir, yazmamda zaten hic. O yüzden bana uyar superYani nediyosun anlamıyorum senin arkadaşın buradaki insanlarla özellikle benimle dalga geçti gülerek aşağıladı neyi savunuyosun. Lütfen bundan sonra benim yorumlarıma cevap yazma bende sana yazmıcam ok.
Ben anlamiyorum leyla sana neden cikmiyor.Leyla içinde yorum yapayım Leyla bana x bir kişi için seni aramaz asla dedikten 5dkka sonra aylarca aramayan x kişisi aradı açmadığım halde üstü üstüne defalarca mesaj ve arama ve 30dk sonra tekrar baktırdım arama gözükmüyor vs demişti. Bu benim için fiyasko. 2. fiyaskosu bu kişi asla ayrılmaz evlilik görüyorum dediği kişiler 2ay sonra tamamen ayrılmıştı 1senede geçmiştir üstünden okadar iyi falcı yani. Üstelik Leylayıda sürekli burda yazarlardı bende acaba banamı bakamıyo diyip tekrar baktırırdım doğrumu söylüyo diye.
Birde sürekli gelip daha çıkmadan şu çıktı bu çıktı yazıyosun sonra özür diliyosun. Benden bir sürü numara istedin nerseyse tüm hattımdaki kişileri verdim muhtemelen hepsini tek tek deniyosun. Eğer çıkmış olsaydı zaten söylerdim burdada herkes söylerdi emin ol. Ankara Leyla içinde şunu söyleyeyim şuanki halini hiç bilmiyorum 1yıl olmuştur baktırmadım okadına 2 senede 1 giderim dediklerinin çoğunu yaşadım ama hep uzun zaman sonra. Yani denediğim okadar falcı var seneler geçti üstünden çıktı demiyoruz emin olmadan üstünden zaman geçmeden. Sen her denedikçe yazıyosun neden para kazandırıyosunki saçma sapan falcılara. Gerçekten numara verdiğime pişman oldum keşke hepsini silseydim hayırlı bir iş yapmış olurdum. Bunuda gereksiz falcıların para kazanmaması açısından söylüyorum tabiki seninle ilgili değil. Sen çok heyecanlısın bu konuda
Bu hangi Leyla İstanbul mu Ankara miBen anlamiyorum leyla sana neden cikmiyor.
Leyla 1-3 ay icinde nokta atisli seyler bildi bende. Evlenecegim tarihi bile bilmisti.
Esimle 5-6 kere ayrildik hepsinde barisicaksin dedi. Son ayriligimizda bidaha barisma olmucak baska kadinla olcak artik dedi, yine dogru cikti. Hatta gecen sene bana dönmek isterken eski esim, leyla hic umutlanma seni aricak ama geri diger kizla barisicak seni silcek tekrar demisti. Öyle de oldu.
Anlik bende cok fali cikmisti nerdeyse ama uzun vadede cikmadi
Istanbul Leyla no su '83 le bitenBu hangi Leyla İstanbul mu Ankara mi
Nasıl çıkmadı; biliyosun adamla kadına evlenecek dedi ve bu adam seni aramaz dedi. Tam 30dk sonra adam aradı görüştük biliyosun. Hatta o kızdanda ayrıldı 1sene oldu bunuda biliyosun hepsini anlattım. Neden çıkmadığını bilmiyorum zaten inancımda kalmadı açıkcası. O önerdiğin Yasemin’i arıcam bi ama oda çok yüksekse vermem gereği kalmadı gibi benim için.Ben anlamiyorum leyla sana neden cikmiyor.
Leyla 1-3 ay icinde nokta atisli seyler bildi bende. Evlenecegim tarihi bile bilmisti.
Esimle 5-6 kere ayrildik hepsinde barisicaksin dedi. Son ayriligimizda bidaha barisma olmucak baska kadinla olcak artik dedi, yine dogru cikti. Hatta gecen sene bana dönmek isterken eski esim, leyla hic umutlanma seni aricak ama geri diger kizla barisicak seni silcek tekrar demisti. Öyle de oldu.
Nasıl çıkmadı; biliyosun adamla kadına evlenecek dedi ve bu adam seni aramaz dedi. Tam 30dk sonra adam aradı görüştük biliyosun. Hatta o kızdanda ayrıldı 1sene oldu bunuda biliyosun hepsini anlattım. Neden çıkmadığını bilmiyorum zaten inancımda kalmadı açıkcası. O önerdiğin Yasemin’i arıcam bi ama oda çok yüksekse vermem gereği kalmadı gibi benim için.
Hatta bu Serkan vardı o arıcak görüşceksiniz ama birşey olmaz bu kadınlada pek olacak gibi görmüyorum demişti hatırlıyomusun sonradan çıkınca şaşırmıştık çok kısa bir faldı internet falıydı hatta :)) o olmuştu meselaBen anlamiyorum leyla sana neden cikmiyor.
canim okadar cok fal baktirdik kin birlikte inan kimin ne dedigini unuttum sana, arada bayaa da zaman gecti. Yasemin 350 tl ye bakiyormus sordum demin, birde 40-45 dk bakiyorNasıl çıkmadı; biliyosun adamla kadına evlenecek dedi ve bu adam seni aramaz dedi. Tam 30dk sonra adam aradı görüştük biliyosun. Hatta o kızdanda ayrıldı 1sene oldu bunuda biliyosun hepsini anlattım. Neden çıkmadığını bilmiyorum zaten inancımda kalmadı açıkcası. O önerdiğin Yasemin’i arıcam bi ama oda çok yüksekse vermem gereği kalmadı gibi benim için.
Aynen o internetteki serkan da ilk fallari bana cikmisti, ama sonradan 4-5 kere daha baktirdim hicbiri cikmadi.Hatta bu Serkan vardı o arıcak görüşceksiniz ama birşey olmaz bu kadınlada pek olacak gibi görmüyorum demişti hatırlıyomusun sonradan çıkınca şaşırmıştık çok kısa bir faldı internet falıydı hatta :)) o olmuştu mesela
Leylanin numarasini özelden atarmisin .Yasemin telde bakıyormu onun nosu varmi canimBen anlamiyorum leyla sana neden cikmiyor.