- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 39
Ah be canim, en buyuk hayal kirikligida bu ya zaten.O kadın bana aşkından ölüyo,sana yalvaracak nolur gel nolur nolur olalım diyecek dediği adamın kısa bir süre sonra tatilde sevgilisiyle olan fotoğraflarını görmem şoku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah be canim, en buyuk hayal kirikligida bu ya zaten.O kadın bana aşkından ölüyo,sana yalvaracak nolur gel nolur nolur olalım diyecek dediği adamın kısa bir süre sonra tatilde sevgilisiyle olan fotoğraflarını görmem şoku
Aynen öyle canım benim.Ah be canim, en buyuk hayal kirikligida bu ya zaten.
Bu arada hangi fala baktirdin? Kahve/su?Kızlar diger hesabım kapandı buradan yazıyorum bende 1 yesilcam1 arkadaşın dediği kişiye baktırdım bayan çok kibar ilk başta ve gercekten bilinmesi çok zor ve benim bile çözemediğim birşeyi çözdü ben cuma günü baktırdım ve bana dikkatlı ol yalan söylemiş işin aslı bu dedi bende o kişiye böyle böyle olmuş diye sıkıştırdım ve itiraf etti bana birde bayan hiç koca karı gibi fal bakmıyor ben memnun kaldım inşallah bozmazda böyle gider
Canım bize adını verir misin? Şöyle bir durum var bana da birçok şeyi bildi bir falcı ama geleceğe dair zerre kadar bişey bilememiş anla ilgili de en önemli şeyi yanlış bilmiş. Karşıdaki adam evli olmasına rağmen bekar dedi mesela. Kulağa çok şey bildi gerisini de bilmiştir gibi geliyor olsa da yanıltabilirGeçmişim yazmıyor ki sosyal medyada annemin babamın adını halamın adını nasıl bilgi ve yaşını dedi bazısının oylarında sosyal medyası yok halam hariç baktıran olursa sahte hesaptan yazıp birde baktırsın ama bilemez hesabım gizli ve sıfır paylaşımım var
Su falına baktırdım canım terettüd ettim ilk başta hatta ücretini sonra yolladım 2 gün sonra neden ücret yollamadın yazmadı benim hayatımı vallahi tek tek söyledi hatta o kişinin yalan söylediğini ayrılık var dedi biraz bozuldum acıkcası sonra dediği 2 gün sonra yani dün gercekleştiBu arada hangi fala baktirdin? Kahve/su?
Yok canım benim ben ne falcılara ne paralar verdim ama şunu farkettim enerji çok önemli ben kadına güzel bir enerji ile yaklaştım inanır tarzda onunda Moralı çok yerine geldi birde ücreti fazla değil ikincisinde yollamadım ilk paramı 2 gün hiç aramadı yolla ücreti diye ben zeynebe baktırdım para almayınca randevu vermedi dediğide çıkmadı zatenMerhaba, cok sevindim adina. Paranin bosuna gitmedigini duyunca inan cok rahatliyorum.
Evet Telegramla yazdı adı mı soyadı mı ve doğum tarihi mi yazdım inanın şoku atmış değilim 3 yıl olduğum ameliyatı çocuklarım adını kızımın çıktığı çocuğun adını bile söyledi çok şaşkınım ilk kez verdiğim paraya bile üzülmedi her fal baktırdıüımda pişman olurdum verdiğim para bu adam farklı bir şeydi
Çok mu pahalıHer şeyimi bildi benim bildiğim kimsenin bilmediğini etrafımda olan kişilerin isimlerini hangi şehirde yaşadığı mı aklınıza gelebilecek her şeyi biliyor.yakınımda ölen kişinin adını bile bildi kendi ailemden baktıran kişiyle yazışıyorum size yazarken tek ben şaşkın değilim akrabamın kızının kocasının ilk karısının adını ve çocuklarının sayısını bile demiş muhteşem bir falcı bir sorunum var o dediklerini yapacağım bakalım nasıl sonuçlanacak yazarım sonuç aldığımda tekrar
Diğer hesabın ne hemen açıp neden övdün falsepetinede yazmışsın kadının reklamını yapmışsın ne ara baktırdın ne ara çıktı :) admin bakabilirmisin bu kişiye MuneYok canım benim ben ne falcılara ne paralar verdim ama şunu farkettim enerji çok önemli ben kadına güzel bir enerji ile yaklaştım inanır tarzda onunda Moralı çok yerine geldi birde ücreti fazla değil ikincisinde yollamadım ilk paramı 2 gün hiç aramadı yolla ücreti diye ben zeynebe baktırdım para almayınca randevu vermedi dediğide çıkmadı zaten
Burada benide mi falcı ilan ettiniz pes diyorum hiç bir şekilde birdaha kimseyi önermen oda burada yazın baktıran diye yazdıkları için yazdım banane ya adminde yazsın isim soyad kimliğimi bile yollarım ne iş yaptıgıma kadar admin yazsın ben bütün bilgilerimi yazacagım sonrada kimmişim size iletsinler yani fal bakan mıyım değilmiyim akrabasımıyım herşey çıkar aaaa vallahi bir daha asla yok aslaDiğer hesabın ne hemen açıp neden övdün falsepetinede yazmışsın kadının reklamını yapmışsın ne ara baktırdın ne ara çıktı :) admin bakabilirmisin bu kişiye Mune
Ben öyle düşündüm ve yazdım değilseniz onuda admin gereğini yapar. Ben genellikle böyle şeylere yazmam yorum yapmam ama biranda çıktı vs demeniz garip geldi çünkü bende anında patladı.Burada benide mi falcı ilan ettiniz pes diyorum hiç bir şekilde birdaha kimseyi önermen oda burada yazın baktıran diye yazdıkları için yazdım banane ya adminde yazsın isim soyad kimliğimi bile yollarım ne iş yaptıgıma kadar admin yazsın ben bütün bilgilerimi yazacagım sonrada kimmişim size iletsinler yani fal bakan mıyım değilmiyim akrabasımıyım herşey çıkar aaaa vallahi bir daha asla yok asla
Yazdım admine cevap bekliyorum inş bir özrü hakkederim ben cuma baktırdım pazartesi parasını yolladım çünkü yalan bir şey vardı ortada ben bilmiyordum pazartesi itiraf etti ondan sonra parasını yolladımBen öyle düşündüm ve yazdım değilseniz onuda admin gereğini yapar. Ben genellikle böyle şeylere yazmam yorum yapmam ama biranda çıktı vs demeniz garip geldi çünkü bende anında patladı.
Neyse olsun canim, admin kim oldugunu ogrenirse zaten hersey aciga cikar. Boyle yapmasini maruz gor, cunku cok fakeler katiliyor, o yuzden gucenme canim. Herkesin rahatligi icin bosver arastirsinlar. Sen kendini biliyorusun zaten, Allah da biliyo, o yuzden rahat ol.Yazdım admine cevap bekliyorum inş bir özrü hakkederim ben cuma baktırdım pazartesi parasını yolladım çünkü yalan bir şey vardı ortada ben bilmiyordum pazartesi itiraf etti ondan sonra parasını yolladım
Neden özür dilemeliyim ki yani ben anlamıyorum 2tane birşey söylendi diye çıkmışmı oluyor bak burda Zeynep sürekli övülüyor ve bu sebeple 250az para değil en az 20kere baktırmışım 5000tl para ki baktırdıklarımız yanında hiçbirşey yani savunurken biat eder gibi ilah gibi avukat gibi savunmayın. Ben söylediklerinin %90ı çıkmış birine bile çıktı demem çünkü bazı şeyler tesadüfü olur enerjiyle çekersin olur ama benim için önemli olan fal baktırma nedenim olan birşey hakkında yanılıyorsa bu benim için fal değil amacım bu zaten amacım bu duruma baktırmak. Ve patladı yani burda ne olduğunu söylemek istemiyorum kendimi ifşa etmek istemiyorum ama önemli detaylar çıkmadığı sürece paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Benim çok beğendiğim bir falcı dışarıdan biri ve ne söylerse çıkıyor ama burada problem yaşandı yapmaması gereken bir davranış sergilediği için birdaha ne öneriyorum nede numara paylaşıp övüyorum kimseyede vermiyorum kendimde artık tedirgin olduğum için baktırmıyorum. 5yıldırda baktırdığım biri birsürü baktıranı var ama sonrasına güvenemediğim için tedirgin oluyorum onu bile ben sizin kadar övmüyorum.Yazdım admine cevap bekliyorum inş bir özrü hakkederim ben cuma baktırdım pazartesi parasını yolladım çünkü yalan bir şey vardı ortada ben bilmiyordum pazartesi itiraf etti ondan sonra parasını yolladım
Inceledim simdi ama bu bayan büyücü, aman dikkat edin arkadaslar. Sakin fotograf falan gondermeyin, ne yapacaklari belli olmaz. Falini bilemem ve baktirmam ama sadece fotograf gondermeyin diye uyarmak isterim iyiliginiz icin. Siz fotograf gonderdiniz mi?ben sosyal medya hesabını atayım
Iyi yapmissin canim benim, bende her daim su baktiririm kesinlikle.Su falına baktırdım canım terettüd ettim ilk başta hatta ücretini sonra yolladım 2 gün sonra neden ücret yollamadın yazmadı benim hayatımı vallahi tek tek söyledi hatta o kişinin yalan söylediğini ayrılık var dedi biraz bozuldum acıkcası sonra dediği 2 gün sonra yani dün gercekleşti
Kiz sadece paylasmis ve haksizliga gelemiyor, bu durumda avukatligini yapmiyor hakkini yeme simdi. Simdi kizi sikayet ettin, belki haksiz yere, o yuzden oyle diyor. Simdi bende avukat degilim bu durumda, sadece onceden soyledigim gibi iftiraya gelemem, kendimde olsun baskasinda olsun. Arastiracak iste admin, o zamana kadar sabredicez.Neden özür dilemeliyim ki yani ben anlamıyorum 2tane birşey söylendi diye çıkmışmı oluyor bak burda Zeynep sürekli övülüyor ve bu sebeple 250az para değil en az 20kere baktırmışım 5000tl para ki baktırdıklarımız yanında hiçbirşey yani savunurken biat eder gibi ilah gibi avukat gibi savunmayın. Ben söylediklerinin %90ı çıkmış birine bile çıktı demem çünkü bazı şeyler tesadüfü olur enerjiyle çekersin olur ama benim için önemli olan fal baktırma nedenim olan birşey hakkında yanılıyorsa bu benim için fal değil amacım bu zaten amacım bu duruma baktırmak. Ve patladı yani burda ne olduğunu söylemek istemiyorum kendimi ifşa etmek istemiyorum ama önemli detaylar çıkmadığı sürece paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Benim çok beğendiğim bir falcı dışarıdan biri ve ne söylerse çıkıyor ama burada problem yaşandı yapmaması gereken bir davranış sergilediği için birdaha ne öneriyorum nede numara paylaşıp övüyorum kimseyede vermiyorum kendimde artık tedirgin olduğum için baktırmıyorum. 5yıldırda baktırdığım biri birsürü baktıranı var ama sonrasına güvenemediğim için tedirgin oluyorum onu bile ben sizin kadar övmüyorum.
HayırInceledim simdi ama bu bayan büyücü, aman dikkat edin arkadaslar. Sakin fotograf falan gondermeyin, ne yapacaklari belli olmaz. Falini bilemem ve baktirmam ama sadece fotograf gondermeyin diye uyarmak isterim iyiliginiz icin. Siz fotograf gonderdiniz mi?
Super ozaman.