İstanbul'da Fal - Falcılar

Kiz sadece paylasmis ve haksizliga gelemiyor, bu durumda avukatligini yapmiyor hakkini yeme simdi. Simdi kizi sikayet ettin, belki haksiz yere, o yuzden oyle diyor. Simdi bende avukat degilim bu durumda, sadece onceden soyledigim gibi iftiraya gelemem, kendimde olsun baskasinda olsun. Arastiracak iste admin, o zamana kadar sabredicez.
Canım zaten adminle konuşuyorum bana WhatsApptan numarısını verdi oradan yazdım bakalım ben zaten eski adresinimi ve ismimi söyledim buradan hemen nasıl çıktı yazmış birisi burada çıkmadı hemen yazmış ona hiç bir tepki yok bana neden var başıma geleni yazdım

Canım zaten adminle konuşuyorum bana WhatsApptan numarısını verdi oradan yazdım bakalım ben zaten eski adresinimi ve ismimi söyledim buradan hemen nasıl çıktı yazmış birisi burada çıkmadı hemen yazmış ona hiç bir tepki yok bana neden var başıma geleni yazdım
Canim benim, bende anlamiyorum. Bosver. Ben inaniyorum zaten hesabin kapanmadiysa sorun yok demektir. Burasi paylasim icindir, herseyini paylasabilirsin, farkindaysan baska kimse bisey soylemedi. Canini hic sıkma sen.

Inceledim simdi ama bu bayan büyücü, aman dikkat edin arkadaslar. Sakin fotograf falan gondermeyin, ne yapacaklari belli olmaz. Falini bilemem ve baktirmam ama sadece fotograf gondermeyin diye uyarmak isterim iyiliginiz icin. Siz fotograf gonderdiniz mi?
Evet bu hesabi sikeyet edebiliriz aslinda buyu yapmak yasak ama cogu falci buyu degil de rituel diyor uygulama diyor. cok var boyle insanlar.

Canim benim, bende anlamiyorum. Bosver. Ben inaniyorum zaten hesabin kapanmadiysa sorun yok demektir. Burasi paylasim icindir, herseyini paylasabilirsin, farkindaysan baska kimse bisey soylemedi. Canini hic sıkma sen.
Sagol canım benim vallahi anlamıyorum ben birini övdüm diye başıma gelene ama helali hoş olsun verdiğim para kadınında benimde günahını aldılar kadının bilgileri telefonu var bende benimde alakasız biri oldugunumu kabıtlayabilirim telefonumu herşeyimi yazdım adminden WhatsApptan geri dönüş olmadı özel konuşmada kimliğimi istemediler telefon numaramibdan yaz dediler bilgilerim incelensin lütfen dedim

Sagol canım benim vallahi anlamıyorum ben birini övdüm diye başıma gelene ama helali hoş olsun verdiğim para kadınında benimde günahını aldılar kadının bilgileri telefonu var bende benimde alakasız biri oldugunumu kabıtlayabilirim telefonumu herşeyimi yazdım adminden WhatsApptan geri dönüş olmadı özel konuşmada kimliğimi istemediler telefon numaramibdan yaz dediler bilgilerim incelensin lütfen dedim
Senin yapabilecegin bisey kalmadi canim benim, cok iyi yapmissin, bosver sen. Hic kafana takma. Zaten birini ovunce korkuyoruz burda :)

Evet bu hesabi sikeyet edebiliriz aslinda buyu yapmak yasak ama cogu falci buyu degil de rituel diyor uygulama diyor. cok var boyle insanlar.
Guzelim benim, rituel diye bisey yok, rituelle bisey olmaz, kesin dedikler seyler büyüdür. Kadinin medyum bide, daha ne olsun. Zaten medyumlarda asiri cok sahte var o da bisey.

Allah Allah, büyücünün sayfasini paylasan bayan üyeligini iptal etmis simdide. Cok tuhaf seyler oluyo ya.

Herkese iyi akşamlar. Fal belasına bulaşalı 7 sene olmuş. En son kafede Mandal Cafe Toprak ve Kadınlar Kahvesi Leyla'ya baktırmışım. Toprak'ın anlık olarak iyi olduğunu düşünüyordum ama sonradan hem anda hem gelecekte patladığını farkettim. Leyla da sonradan farkettiğim üzere anda ve gelecekte çok kötü patlamış. O an olan bir durumu bile bilememiş, ben sonradan kendi çabamla öğrendim. İkisine de en gideli 3-4 sene olmuş.
Youtube'taki tarot videoları ve Twitter'daki tarot yorumlarıyla nefsimi köreltiyorum :) Eskiden yakın diye Asmin kafeye sık sık giderdim. Son zamanlarda gidip baktıran var mı?

hosgeldin Narkissos Narkissos 😂 zamaninda seninle taksimdekileri falan az mi tartismistik burada vay be. uzun zamandir ilk kez eskilerden birini gordum baslikta 😂

Bende birşey yazmak istiyorum bir defterim vardı böyle falları yazdığım hersenede siliyorum onu 2021den beri yoğun baktırıyorum hepsini okudum ve yırttım. Çok olumsuz bakan falcılar olmuş ve hiçbiri çıkmamış. Geçen sene nerdeyse %90 falcı olumsuz konuşmuştu. Bu sene tamamen olumlu hatta neredeyse hiç olumsuz bir yorumla karşılaşmadım ve buda beni korkutmuştu tam tersimi olucak geçen sene tersi olmuştu ve gerçekten tersi oldu sanırım bende sona geldim artık zaten çok azaltmıştım ama şuana kadar baktırdığım falların %99u patlamış bunu tüm samimiyetimle söylüyorum belki yardımcı olur. Çünkü birdaha yazmayı düşünmüyorum fal yüzünden gerçekten okadar beklenti içine girdimki tamamen hayal kırıklığı yaşadım.

Maddi konulara falı karıştırmam inanmamda ve okonuda gayretim hep sonuç verir ama duygusal konular beni zamanımı gerçekten çaldı. Çok fazla çok pişmanım gerçekten bu bir bağımlılık nekadar mantıklı biri olsamda insanı içine çeken bir durumu var beklenti içine istemesenizde giriyorsunuz ve adapte olamayıp bir bakıyorsunuzki zaman geçmiş. Umarım birdaha fal için burda olmam. Bazen eğlencesine baktırmak güzel oluyordu. Son birkaç gündürde bazı arkadaşlara ters tepki yapmış olmamın nedeni tamamen tersi şeyler yaşadığım kişilerin övülmesiydi. Yemin bile edebilirim gerçekten yemin ediyorum tam tersi şeyler yaşadım. Bana umut vermeyen ve gerçekten şuan anlıyorum ki bana olmaz dedikleri şeyin gerçekten olmayacağıymış. Hiç eveleyip gevelemicem olmaz olmucak bu şekilde olacak diyenleri yazıcam.
1-Canan olmucak başkası olucak göreceksin dedi gördüm
2-Melisa olmaz yeni başlangıç yapıcak dedi gördüm
3-Yeliz olmucak aramıcak bile dedi aramadı bile(bildiğiniz Yeliz değil)
4-Şebnem 3ay içinde göreceksin dedi olmaz duygusu bile yok dedi 3aya kalmadan gördüm (Tipini tarif edemesede doğru çıktı) beğenmemiştim oysaki
5-Nakta hiç onu söyleyeceğimi düşünmezdim ama dediği çoğu şey çıkmasada oda olmaz dedi
6-Chioma onunda dediği şeyler pek çıkmadı ama olmaz dedi olmadı
7-Pınar herşeyi bildi duygusal konuda, sadece sonucunda eğer akıllı olursan yutarsan olur demişti ama ben grursuz bir kadın değilim bence olsamda olmazdı
8-Aybüke diye bir kadın vardı numarasını hatırlamıyorum ama oda olmaz demişti
9-Elif küçük duygusu yok senin sonun yok olmucak konuşma karşılaşma olur ama asla bir birliktelik olmucak
10-Dora oda olmucak demişti hatta onun baya dedikleri olmuştu.
11-Tuğba diye bir kadın vardı mermaid götürmüştü oda olmucak demişti

Bukadar burada en net keskin süreci bilen Şebnem, Canan, Dora, Pınar oldu sonrasında Yeliz, Tuğba, Elif diye gidiyor. Beni okadar uzun vadeler vermesine rahatsız olmama rağmen Şebnem görüyorum dediğinde nediyo bu ya demiştim burdan biri önermişti. Sonra Canan.
Burada söylediğim kişiler sürecide cildi bazı konularda yanılanlar oldu ama süreç dedikleri gibi oldu. Bunu kısa vadede değil uzun vadede yazıyorum. Deneyimledim
Böyle ama Canan bozuyor gibi geliyo bilmiyorum.

Diğer hesabın ne hemen açıp neden övdün falsepetinede yazmışsın kadının reklamını yapmışsın ne ara baktırdın ne ara çıktı :) admin bakabilirmisin bu kişiye @Mune

temiz : ) şimdi ne yapacağız?

defalarca sitede dedim ki bu durumlarda rapor edin açıktan yazarsanız bozulursunuz diye ....

artık özür dilersiniz sanırım

temiz : ) şimdi ne yapacağız?

defalarca sitede dedim ki bu durumlarda rapor edin açıktan yazarsanız bozulursunuz diye ....

artık özür dilersiniz sanırım
Bende ilk defa yazdım böyle birşeyi ama o kadar çok savunuluyor ki bende para kaybediyorum temiz çıkmasına sevindim ama diğer hesabının ismini yazsaydı buna gerek kalmazdı zaten. Rapor et kısmını bilmiyorum ama onu da öğrendiğim iyi oldu.

Bende birşey yazmak istiyorum bir defterim vardı böyle falları yazdığım hersenede siliyorum onu 2021den beri yoğun baktırıyorum hepsini okudum ve yırttım. Çok olumsuz bakan falcılar olmuş ve hiçbiri çıkmamış. Geçen sene nerdeyse %90 falcı olumsuz konuşmuştu. Bu sene tamamen olumlu hatta neredeyse hiç olumsuz bir yorumla karşılaşmadım ve buda beni korkutmuştu tam tersimi olucak geçen sene tersi olmuştu ve gerçekten tersi oldu sanırım bende sona geldim artık zaten çok azaltmıştım ama şuana kadar baktırdığım falların %99u patlamış bunu tüm samimiyetimle söylüyorum belki yardımcı olur. Çünkü birdaha yazmayı düşünmüyorum fal yüzünden gerçekten okadar beklenti içine girdimki tamamen hayal kırıklığı yaşadım.

Maddi konulara falı karıştırmam inanmamda ve okonuda gayretim hep sonuç verir ama duygusal konular beni zamanımı gerçekten çaldı. Çok fazla çok pişmanım gerçekten bu bir bağımlılık nekadar mantıklı biri olsamda insanı içine çeken bir durumu var beklenti içine istemesenizde giriyorsunuz ve adapte olamayıp bir bakıyorsunuzki zaman geçmiş. Umarım birdaha fal için burda olmam. Bazen eğlencesine baktırmak güzel oluyordu. Son birkaç gündürde bazı arkadaşlara ters tepki yapmış olmamın nedeni tamamen tersi şeyler yaşadığım kişilerin övülmesiydi. Yemin bile edebilirim gerçekten yemin ediyorum tam tersi şeyler yaşadım. Bana umut vermeyen ve gerçekten şuan anlıyorum ki bana olmaz dedikleri şeyin gerçekten olmayacağıymış. Hiç eveleyip gevelemicem olmaz olmucak bu şekilde olacak diyenleri yazıcam.
1-Canan olmucak başkası olucak göreceksin dedi gördüm
2-Melisa olmaz yeni başlangıç yapıcak dedi gördüm
3-Yeliz olmucak aramıcak bile dedi aramadı bile(bildiğiniz Yeliz değil)
4-Şebnem 3ay içinde göreceksin dedi olmaz duygusu bile yok dedi 3aya kalmadan gördüm (Tipini tarif edemesede doğru çıktı) beğenmemiştim oysaki
5-Nakta hiç onu söyleyeceğimi düşünmezdim ama dediği çoğu şey çıkmasada oda olmaz dedi
6-Chioma onunda dediği şeyler pek çıkmadı ama olmaz dedi olmadı
7-Pınar herşeyi bildi duygusal konuda, sadece sonucunda eğer akıllı olursan yutarsan olur demişti ama ben grursuz bir kadın değilim bence olsamda olmazdı
8-Aybüke diye bir kadın vardı numarasını hatırlamıyorum ama oda olmaz demişti
9-Elif küçük duygusu yok senin sonun yok olmucak konuşma karşılaşma olur ama asla bir birliktelik olmucak
10-Dora oda olmucak demişti hatta onun baya dedikleri olmuştu.
11-Tuğba diye bir kadın vardı mermaid götürmüştü oda olmucak demişti

Bukadar burada en net keskin süreci bilen Şebnem, Canan, Dora, Pınar oldu sonrasında Yeliz, Tuğba, Elif diye gidiyor. Beni okadar uzun vadeler vermesine rahatsız olmama rağmen Şebnem görüyorum dediğinde nediyo bu ya demiştim burdan biri önermişti. Sonra Canan.
Burada söylediğim kişiler sürecide cildi bazı konularda yanılanlar oldu ama süreç dedikleri gibi oldu. Bunu kısa vadede değil uzun vadede yazıyorum. Deneyimledim
Böyle ama Canan bozuyor gibi geliyo bilmiyorum.
Doranın numarasını verir misiniz ?

Göremedim hala ?
"Diğer hesabın ne hemen açıp neden övdün falsepetinede yazmışsın kadının reklamını yapmışsın ne ara baktırdın ne ara çıktı :) admin bakabilirmisin bu kişiye [IMG alt="Mune"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/11/11473.jpg?1648596770[/IMG] Mune"

Neyi göremediniz zorla özür mü dileteceksiniz bu ne demek oluyor yukarıda yazdığım mesajın neresinde özür dilenecek bir durum var bunu burda herkes yapıyor. İletmişim çözmüşsünüz gerekli açıklamayı zaten yapmışsınız. Hakaret yok kişiliğe saldırı yok ne sebeple özür dilicem.

Ne kadar güzel yazmis sayin admin. Ellerinize saglik, dert gormesin elleriniz.
Ayrıca yeşilçam sen benim burada nezaman hakaret ettiğimi gördün yada farklı bir tavır sergilediğimi gördünde önerdiğin bir falcıya karşı aldığım tutumdan dolayı bu şekilde konuşuyorsun. Biraz sakin olun ya ayıp. Şikayettemi edemicem sanki hakaret ettim bunlar nasıl tavırlar

"Diğer hesabın ne hemen açıp neden övdün falsepetinede yazmışsın kadının reklamını yapmışsın ne ara baktırdın ne ara çıktı :) admin bakabilirmisin bu kişiye [IMG alt="Mune"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/11/11473.jpg?1648596770[/IMG] Mune"

Neyi göremediniz zorla özür mü dileteceksiniz bu ne demek oluyor yukarıda yazdığım mesajın neresinde özür dilenecek bir durum var. İletmişim çözmüşsünüz gerekli açıklamayı zaten yapmışsınız. Hakaret yok kişiliğe saldırı yok ne sebeple özür dilicem.

Kadını falcilikla itham etmişsiniz üye yana yıkıla bize ulaştı. Tabii ki kusura bakma yanlış anlamışım diyeceksiniz. Özür dilemenize gerek yok, kendinize yakışan gibi davranmanız kafi...

Son düzenleme:
X