Bende birşey yazmak istiyorum bir defterim vardı böyle falları yazdığım hersenede siliyorum onu 2021den beri yoğun baktırıyorum hepsini okudum ve yırttım. Çok olumsuz bakan falcılar olmuş ve hiçbiri çıkmamış. Geçen sene nerdeyse %90 falcı olumsuz konuşmuştu. Bu sene tamamen olumlu hatta neredeyse hiç olumsuz bir yorumla karşılaşmadım ve buda beni korkutmuştu tam tersimi olucak geçen sene tersi olmuştu ve gerçekten tersi oldu sanırım bende sona geldim artık zaten çok azaltmıştım ama şuana kadar baktırdığım falların %99u patlamış bunu tüm samimiyetimle söylüyorum belki yardımcı olur. Çünkü birdaha yazmayı düşünmüyorum fal yüzünden gerçekten okadar beklenti içine girdimki tamamen hayal kırıklığı yaşadım.
Maddi konulara falı karıştırmam inanmamda ve okonuda gayretim hep sonuç verir ama duygusal konular beni zamanımı gerçekten çaldı. Çok fazla çok pişmanım gerçekten bu bir bağımlılık nekadar mantıklı biri olsamda insanı içine çeken bir durumu var beklenti içine istemesenizde giriyorsunuz ve adapte olamayıp bir bakıyorsunuzki zaman geçmiş. Umarım birdaha fal için burda olmam. Bazen eğlencesine baktırmak güzel oluyordu. Son birkaç gündürde bazı arkadaşlara ters tepki yapmış olmamın nedeni tamamen tersi şeyler yaşadığım kişilerin övülmesiydi. Yemin bile edebilirim gerçekten yemin ediyorum tam tersi şeyler yaşadım. Bana umut vermeyen ve gerçekten şuan anlıyorum ki bana olmaz dedikleri şeyin gerçekten olmayacağıymış. Hiç eveleyip gevelemicem olmaz olmucak bu şekilde olacak diyenleri yazıcam.
1-Canan olmucak başkası olucak göreceksin dedi gördüm
2-Melisa olmaz yeni başlangıç yapıcak dedi gördüm
3-Yeliz olmucak aramıcak bile dedi aramadı bile(bildiğiniz Yeliz değil)
4-Şebnem 3ay içinde göreceksin dedi olmaz duygusu bile yok dedi 3aya kalmadan gördüm (Tipini tarif edemesede doğru çıktı) beğenmemiştim oysaki
5-Nakta hiç onu söyleyeceğimi düşünmezdim ama dediği çoğu şey çıkmasada oda olmaz dedi
6-Chioma onunda dediği şeyler pek çıkmadı ama olmaz dedi olmadı
7-Pınar herşeyi bildi duygusal konuda, sadece sonucunda eğer akıllı olursan yutarsan olur demişti ama ben grursuz bir kadın değilim bence olsamda olmazdı
8-Aybüke diye bir kadın vardı numarasını hatırlamıyorum ama oda olmaz demişti
9-Elif küçük duygusu yok senin sonun yok olmucak konuşma karşılaşma olur ama asla bir birliktelik olmucak
10-Dora oda olmucak demişti hatta onun baya dedikleri olmuştu.
11-Tuğba diye bir kadın vardı mermaid götürmüştü oda olmucak demişti
Bukadar burada en net keskin süreci bilen Şebnem, Canan, Dora, Pınar oldu sonrasında Yeliz, Tuğba, Elif diye gidiyor. Beni okadar uzun vadeler vermesine rahatsız olmama rağmen Şebnem görüyorum dediğinde nediyo bu ya demiştim burdan biri önermişti. Sonra Canan.
Burada söylediğim kişiler sürecide cildi bazı konularda yanılanlar oldu ama süreç dedikleri gibi oldu. Bunu kısa vadede değil uzun vadede yazıyorum. Deneyimledim
Böyle ama Canan bozuyor gibi geliyo bilmiyorum.