- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne falı baktırdınız?Kizlar merhaba,
Birisini buldum ve cok cok begendim. Cok tatli bayan ama isinde cok iyi. Instagram: sihirli_fall
Ani ve gecmisi cok iyi bildi ve gelecegi gorucez.
Valla ben onu bunu bilmem ama annelerin herzaman haklı çıktığını görüyorum tecrübe gerçekten çok başka birşey. Birde bence insanın geçmişi bazen önemli olabiliyor yani kişiliğini yansıtıyo çünkü. Neyse kabul edilemeyecek şeyler varsa boşuna üzülmeyin daha fazla üzülmekten iyidir. Çıkan bir falcıda açıkcası bende çıkanları söylemiştim Canan ve YKM Pınar onun harici bana çıkan olmadı.Bilmiyorum. Yeni ilişkimi bitirmek zorunda kaldım. Ailemin kabullenemeyeceği şeyler vardı ve çok sevsem de benim de çok rahqtsız olduğum ve değişmeyeceği bazı şeyler. 5 gündür ağlıyorum sürekli. Beni seven ve çok sevdiğim birini bıraktığım için. Zaman istedim, kabul etmedi zaman istiyorsan zaten bitmiş senin için, sen yapamıyorsun ben bitiriyorum dedi. Beni bırakma diyemedim. Kendimden nefret ediyorum, ama her şey o kadar hızlı ilerledi ki ileride yaşayabileceğim bir hayat değildi. Kendi geçmişi ile ilgili bazı şeyler ve bire hastalıktan bahsedip sonra asla konusmamasımbeni çok korkuttu. Yanımda öldüğünü gördüğüm kabuslar oldu. Bunları aşamadım. Ailesini çok sevsem de hem o hem ailesinin bazı huylarını kabullenmeyecektim. İleride nefret etmekten korktum. Anneme ilk anlattığımda da çok mutluyum ama bazı şeyler var diyip ağlamıştım. Bir gün dayanamayıp ağlayınca annem onaylamam, değişmez baban gibi dedi. Tek istediğim benden nefret etmemesi ve iyi olması, çok mutlu olması.
Söyledikleri çıkar dediğiniz iyi bir falcı var mı? Kahve, Tarot olur. Yıldızname daha iyi olur.
Ailesinin rızası olmadan yapılan hiçbir işten hayır gelmezBilmiyorum. Yeni ilişkimi bitirmek zorunda kaldım. Ailemin kabullenemeyeceği şeyler vardı ve çok sevsem de benim de çok rahqtsız olduğum ve değişmeyeceği bazı şeyler. 5 gündür ağlıyorum sürekli. Beni seven ve çok sevdiğim birini bıraktığım için. Zaman istedim, kabul etmedi zaman istiyorsan zaten bitmiş senin için, sen yapamıyorsun ben bitiriyorum dedi. Beni bırakma diyemedim. Kendimden nefret ediyorum, ama her şey o kadar hızlı ilerledi ki ileride yaşayabileceğim bir hayat değildi. Kendi geçmişi ile ilgili bazı şeyler ve bire hastalıktan bahsedip sonra asla konusmamasımbeni çok korkuttu. Yanımda öldüğünü gördüğüm kabuslar oldu. Bunları aşamadım. Ailesini çok sevsem de hem o hem ailesinin bazı huylarını kabullenmeyecektim. İleride nefret etmekten korktum. Anneme ilk anlattığımda da çok mutluyum ama bazı şeyler var diyip ağlamıştım. Bir gün dayanamayıp ağlayınca annem onaylamam, değişmez baban gibi dedi. Tek istediğim benden nefret etmemesi ve iyi olması, çok mutlu olması.
Söyledikleri çıkar dediğiniz iyi bir falcı var mı? Kahve, Tarot olur. Yıldızname daha iyi olur.
Allah yolunuzu bahtınızı açık eylesin İnşallahBilmiyorum. Yeni ilişkimi bitirmek zorunda kaldım. Ailemin kabullenemeyeceği şeyler vardı ve çok sevsem de benim de çok rahqtsız olduğum ve değişmeyeceği bazı şeyler. 5 gündür ağlıyorum sürekli. Beni seven ve çok sevdiğim birini bıraktığım için. Zaman istedim, kabul etmedi zaman istiyorsan zaten bitmiş senin için, sen yapamıyorsun ben bitiriyorum dedi. Beni bırakma diyemedim. Kendimden nefret ediyorum, ama her şey o kadar hızlı ilerledi ki ileride yaşayabileceğim bir hayat değildi. Kendi geçmişi ile ilgili bazı şeyler ve bire hastalıktan bahsedip sonra asla konusmamasımbeni çok korkuttu. Yanımda öldüğünü gördüğüm kabuslar oldu. Bunları aşamadım. Ailesini çok sevsem de hem o hem ailesinin bazı huylarını kabullenmeyecektim. İleride nefret etmekten korktum. Anneme ilk anlattığımda da çok mutluyum ama bazı şeyler var diyip ağlamıştım. Bir gün dayanamayıp ağlayınca annem onaylamam, değişmez baban gibi dedi. Tek istediğim benden nefret etmemesi ve iyi olması, çok mutlu olması.
Hayt ağacı baktırdım ama çok çeşit var. Ben onu seçtim. Bişey anlatmanıza gerek yok, kendisi herşeyi söylüyo zaten.Ne falı baktırdınız?
Yani 4 ay olmuştu, iyiydim. Çok da mutluydum. İçimi kemiren bazı şeyler vardı ve ileride aşk azalınca nefret etmekten korktum. Kendi ailemde katlanamadığım özellikler vardı çünkü onlarda. Kendi evimde katlanamadığım için kavga ettiğim şeyler vardı. Kabusuma bile girdi. Kime ne hissediyorum zaten bilmiyorum. Ama çok sevdiğim hâlde ayrıldım. Çünkü ablam bile arkadaşı olduğu halde duyunca kötü konusmaya başladı. İleride daha çok üzüleceğimize şimdi üzülelim diye düşündüm. Sesini duymak, gidip gözlerini görmek sarılıp öpmek istesem de tutuyorum kendimi. Çok mutlu biri. "Ben üzülmem , ben senin üzülmene üzülüyorum. Beni sadece senin ağlqman üzüyor. Hayatta her şey var. Ben de sevdiğim halde çok ayrıldım, sevilirken çok terk edildim. Beni ben olduğum için kabul edemeyen çok kişi oldu. Üzülme. Bazen Sevgi yetmiyor biliyorum" dedi. Ben çok üzülsem de o üzülmesin, çabuk unutsun, sevsin, sevilsin ve istediği gibi evlenip baba olsun. Tek dileğim bu benim yüzümden ağlamaması, çok üzülmemesi, çabuk atlatması. Hayatımda ilk defa terk eden kişi oldum şimdiye kadar hep ben terk edildim, üzüldüm , duygularım aynı kişi tarafından bile yıllarca kullanıldı. İlk defa hiç ypmam dediğim bir şeyi yaptım ileride ikimiz de çok üzğleceğiz diye.Ailesinin rızası olmadan yapılan hiçbir işten hayır gelmez
Bu bir gerçektir
Ayrıca bellide bu ikinci kişi duygusal boşlukta ortaya çıkmıştır
Bir sayfayı kapatmadan,diğerini açmamak lazım bence
Fiyatlarda sonu göremedim ama sorayım. Teşekkür ederimHayt ağacı baktırdım ama çok çeşit var. Ben onu seçtim. Bişey anlatmanıza gerek yok, kendisi herşeyi söylüyo zaten.
Fiyatlarda sonu göremedim ama sorayım. Teşekkür ederim
BilemedimArkadaşlar tiktokta sahratarotkahve yazın tahtanın üstünde bir şeyler oynatıyor. Masanın altınıda çekti. Ben fala inanmıyorum ama sizce nasıl oynatıyor baktırıp baktırmamak konusunda kararsızım
Ben anlamadım özel değilse nedir olmaması için o vahim durum.Yani 4 ay olmuştu, iyiydim. Çok da mutluydum. İçimi kemiren bazı şeyler vardı ve ileride aşk azalınca nefret etmekten korktum. Kendi ailemde katlanamadığım özellikler vardı çünkü onlarda. Kendi evimde katlanamadığım için kavga ettiğim şeyler vardı. Kabusuma bile girdi. Kime ne hissediyorum zaten bilmiyorum. Ama çok sevdiğim hâlde ayrıldım. Çünkü ablam bile arkadaşı olduğu halde duyunca kötü konusmaya başladı. İleride daha çok üzüleceğimize şimdi üzülelim diye düşündüm. Sesini duymak, gidip gözlerini görmek sarılıp öpmek istesem de tutuyorum kendimi. Çok mutlu biri. "Ben üzülmem , ben senin üzülmene üzülüyorum. Beni sadece senin ağlqman üzüyor. Hayatta her şey var. Ben de sevdiğim halde çok ayrıldım, sevilirken çok terk edildim. Beni ben olduğum için kabul edemeyen çok kişi oldu. Üzülme. Bazen Sevgi yetmiyor biliyorum" dedi. Ben çok üzülsem de o üzülmesin, çabuk unutsun, sevsin, sevilsin ve istediği gibi evlenip baba olsun. Tek dileğim bu benim yüzümden ağlamaması, çok üzülmemesi, çabuk atlatması. Hayatımda ilk defa terk eden kişi oldum şimdiye kadar hep ben terk edildim, üzüldüm , duygularım aynı kişi tarafından bile yıllarca kullanıldı. İlk defa hiç ypmam dediğim bir şeyi yaptım ileride ikimiz de çok üzğleceğiz diye.
Lütfen dua edin kızlar Beni güzel bir anı olarak hatırlasın. Sevsin, sevilsin. Benim için üzülmesin.
Çöp ev , bir çeşit çöp ev. Kendi de farkındaydı sen burada rahatsız oluyorsun ama bbenim için geliyorsun diyordu. Yediklerimizin çöpünü atıyorduk ama her yere bir şeyler atıyorlar. Her yer eşya. Her şey lazım olur diye biriktiriliyor. Bir buçuk ayda 10 12 kez gittim, kaldım da. Ailemizi seçemiyoruz kendi evimiz böyle olmaz diyordu ama kendisi de rahatsız değildi. Ordayken kendimi pis hissediyordum. Ama çok sevdiğim için yanındaydım, çok aşık olduk. Çok hızlı ilerlemek istediler. Annesi sürekli ne zaman ailenle tanışalım söz ypalım demeye başladı. O da Şubat dedi. Korktum.Ben anlamadım özel değilse nedir olmaması için o vahim durum.
Arkadaşlar lütfen aşk konusunda anı bilen birini önerin zaten geleceği bilen yok onu anladık
Ah canim, neler yasamissin sen. Ne diyecegimi bilemedim ama yorumsuz kalmak sanirim en iyisi. Simdi cok asik olabilirsin ve devam edebilirsin ama bir gun ask bittiginde ve saygi basladiginda nasil devam eder bilmiyorum. Cok zor, eminim herkes icin cok zor olur. Yasadiklarin az bisey degil, gercekten bilemiyorum ne dicegimi. Sanirim bende ayni karari alirdim.Çöp ev , bir çeşit çöp ev. Kendi de farkındaydı sen burada rahatsız oluyorsun ama bbenim için geliyorsun diyordu. Yediklerimizin çöpünü atıyorduk ama her yere bir şeyler atıyorlar. Her yer eşya. Her şey lazım olur diye biriktiriliyor. Bir buçuk ayda 10 12 kez gittim, kaldım da. Ailemizi seçemiyoruz kendi evimiz böyle olmaz diyordu ama kendisi de rahatsız değildi. Ordayken kendimi pis hissediyordum. Ama çok sevdiğim için yanındaydım, çok aşık olduk. Çok hızlı ilerlemek istediler. Annesi sürekli ne zaman ailenle tanışalım söz ypalım demeye başladı. O da Şubat dedi. Korktum.
Ablamın da arkadaşı. Çok çok iyi birisi. Çok kültürlü o da ailesi de. Çok eğleniyoruz çok iyi anlaşıyoruz. Hayatımda en çok eğlendiğim insan.hep gülüyor. Eskiden çok hızlı yaşamış. 4 yıl önce alkol tedavisi görmüş. Artık sosyal içicitim diyor ama haftada 5 gün çıksak hepsinde bira içiyoruz. Evde olduğumuzda içmiyor, 3 gün mesela. Bir sene önce intihar etmeye çalışmış, mutluyum ama hayat çok anlamsız geliyordu, denedim ölmedim bir daha denemem çünkü yşamayı ve müziği çok seviyorum dedi. Alkolun de etkisi vardı dedi. Müzik varoluş sebebi gibi zaten.
Bir kez sarhoş oldu ve ben ölücem diye ağladı, sen beni bırakırsın sandım, sen bırakmasan da ben gidicem, ben ölücem dedi. Sen uyurken kan kustum, karaciğerimin yarısı yok gibi çare yok dedi. Tedavi olmadığını, istemediğini söyledi. Sana bu kadar aşık olacağımı tahmin edememiştim dedi. Bu olaydan sonra bu hastalık konusunu açmaya çalıştığında konusmadı. Benim özelim, mezara kadar benimle, herkes ölecek bir gün dedi. Ayrılık konusması yaptığımda bile yanımda bir şey olduğunu gördüğüm kabusumdan bahsettim, nişanlansak da hastalık konusunu konusmayacapım, doktora gitmeyeceğim, şimdi de domuz gibiyim hadi bakalım istediğine inan dedi. Babasından çocukken şiddet görmüş, görüşmüyorlar. Babasının babası alkolden vefat etmiş. İlk 13 yaşında başlamış. 17 sene içtiği için karaciğeri hasarlı olma ihtimali yüksek. Ben öğrendiğimden beri yanımda ona bir şey olacak korkusu yaşıyorum.
O çok rahat, fırlama belki ben de çok panik ve heyecanlı biriyim. O hep gülüyor ben melnkoliğim. Biz aynı olsak anlaşamazdık, birbirimizi böyle tamamlıyoruz diyor.
Tuvalet çok pis, yerlerde lavaboda sigara külleri sürekli, su dökülmemiş ıslanmamış bile. Küllere su döküyorum gitmiyor. Mutfak çok fena. Yerler bile yağlı. Ellerini yıkamıyorlar dışarıdan gelince yemekten sonra vs. Ben takıntılı değilim ama hep yıkarım. Bir kez havlu getirdi elimi sileyim diye, yeni yıkandı diye açıklama yaptı.
Daire kapısının önü , yanı hem eşya hem çöp. Kokuyordu. 10 11 defa gittim aynı. Benim burnum çok koku almaz ama ben bile aldım.
Annemle tanışmak istiyordu, dışarıda tanısırlar. ilerledikçe aile birbirine gidip gelecek. Arkadaşı olduğu halde ablamın tepkisi, annemlerin tepkisi korkuttu. Benim ailem akrabalara çok bağlı, onlar ne der korkusu yaşadım.
O da farkındaydı. Annesi onlara ilk gittiğimde niye çağırdın bir dah yüzümüze bakmaz, çöp ev burası demiş.
Kendi evimizde böyle olmaz diyordu ama bilmiyorum. Ben o eve ailemi nasıl götürürüm, çocuğumuz olunca nasıl oraya götürürüm bilmiyorum.
Annemlere bir anda dayanamayıp ağlayıp anlattım. Asla onaylamayız değişmez insanalr dediler. Baban değişmiyor dedi. Babam annemin zoruyla duş alıyor, bazen bir ay almaz. O da dua almayı sevmiyor. Evin tesisatı kötü ve üşeniyorum dedi, hamama gidiyor ama çok sevmiyor. Kokmadığı için anlamamıştım.
Antikacı ve kasetçi. Kendi işini bırakmıs, şimdi daha iyi kazanıyor asgarinin üstünde en azından. Annesi Tuğba senin gözünün içine bakıyor, çok seviyor. Ailesi izin vermez, bir sigortalı işe gir gönlü olur herkesin demiş. Benim için yapacaktı. 5 6 ay girerim çalışırım dedi. Aileme bunu kabul ettirebilirdim. Ama diğer konular beni çok korkuttu.
Ben üzülmem, sevdiğim halde terk ettiğim de oldu sevildiğim halde terk edildiğim de. Beni senin ağlaman üzüyor dedi.
Belki çok kötü biriyim bilmiyorum. Her şeyi eski ya da ucuz almak isteyecekti. Vintage , eski şeyler seviyorum ama ileride çocuğum olursa o hayatı ister miydi bilmiyorum. Aşk ve mantık arasında kaldım. Beni tanıdıkça ya çok seversin ya nefret edersin diyor hep. Aşk azalınca ileride nefret etmekten korktum. Hâlâ çok seviyorum, bugün doğum günü, hediyesini önceden verdim. Çok mutlu olmuştu, manevi değeri olan bir şeydi. O mutluluğunu bozdum.
Buradan benzer hikayeler arıyorum günlerdir.
Çok teşekkür ederim canımAh canim, neler yasamissin sen. Ne diyecegimi bilemedim ama yorumsuz kalmak sanirim en iyisi. Simdi cok asik olabilirsin ve devam edebilirsin ama bir gun ask bittiginde ve saygi basladiginda nasil devam eder bilmiyorum. Cok zor, eminim herkes icin cok zor olur. Yasadiklarin az bisey degil, gercekten bilemiyorum ne dicegimi. Sanirim bende ayni karari alirdim.
Valla canım benim alınma gücenme ama şu alıntı yapıp silip bıraktığım ksıımları bi dışardan oku. Böyle birisinden hayır gelmez en ufak kavganda ailesine sığınır. Erkeklerde aileye düşkün olmayanı daha doğrusu seni ailesinden öte göreni bulmaz bu devirde imkansız. Şuan aşık gibisin gönlünü belki kaptırdın ama ilerde dışardan bakınca daha iyi anlarsın.lütfen bana gücenme çok detaylıcada yazmadımÇöp ev , bir çeşit çöp ev. Kendi de farkındaydı sen burada rahatsız oluyorsun ama bbenim için geliyorsun diyordu. Yediklerimizin çöpünü atıyorduk ama her yere bir şeyler atıyorlar. Her yer eşya. Her şey lazım olur diye biriktiriliyor. Bir buçuk ayda 10 12 kez gittim, kaldım da. Ailemizi seçemiyoruz kendi evimiz böyle olmaz diyordu ama kendisi de rahatsız değildi. Ordayken kendimi pis hissediyordum.
Çok kültürlü o da ailesi de. Çok eğleniyoruz çok iyi anlaşıyoruz. Hayatımda en çok eğlendiğim insan.hep gülüyor. Eskiden çok hızlı yaşamış. 4 yıl önce alkol tedavisi görmüş. Artık sosyal içicitim diyor ama haftada 5 gün çıksak hepsinde bira içiyoruz. Evde olduğumuzda içmiyor, 3 gün mesela. Bir sene önce intihar etmeye çalışmış, mutluyum ama hayat çok anlamsız geliyordu, denedim ölmedim bir daha denemem çünkü yşamayı ve müziği çok seviyorum dedi. Alkolun de etkisi vardı dedi. Müzik varoluş sebebi gibi zaten.
Bir kez sarhoş oldu ve ben ölücem diye ağladı, sen beni bırakırsın sandım, sen bırakmasan da ben gidicem, ben ölücem dedi. Sen uyurken kan kustum, karaciğerimin yarısı yok gibi çare yok dedi.
O çok rahat, fırlama
Tuvalet çok pis, yerlerde lavaboda sigara külleri sürekli, su dökülmemiş ıslanmamış bile. Küllere su döküyorum gitmiyor. Mutfak çok fena. Yerler bile yağlı. Ellerini yıkamıyorlar dışarıdan gelince yemekten sonra vs.
Daire kapısının önü , yanı hem eşya hem çöp. Kokuyordu.
O da farkındaydı. Annesi onlara ilk gittiğimde niye çağırdın bir dah yüzümüze bakmaz, çöp ev burası demiş.
Kendi evimizde böyle olmaz diyordu ama bilmiyorum. Ben o eve ailemi nasıl götürürüm, çocuğumuz olunca nasıl oraya götürürüm bilmiyorum.
Annemlere bir anda dayanamayıp ağlayıp anlattım. Asla onaylamayız değişmez insanalr dediler. Baban değişmiyor dedi. Babam annemin zoruyla duş alıyor, bazen bir ay almaz. O da dua almayı sevmiyor. Evin tesisatı kötü ve üşeniyorum dedi, hamama gidiyor ama çok sevmiyor. Kokmadığı için anlamamıştım.
Antikacı ve kasetçi. Kendi işini bırakmıs, şimdi daha iyi kazanıyor asgarinin üstünde en azından. Annesi Tuğba senin gözünün içine bakıyor, çok seviyor. Ailesi izin vermez, bir sigortalı işe gir gönlü olur herkesin demiş. Benim için yapacaktı. 5 6 ay girerim çalışırım dedi. Aileme bunu kabul ettirebilirdim. Ama diğer konular beni çok korkuttu.
Alınmıyorum, gücenmiyorum canım.Valla canım benim alınma gücenme ama şu alıntı yapıp silip bıraktığım ksıımları bi dışardan oku. Böyle birisinden hayır gelmez en ufak kavganda ailesine sığınır. Erkeklerde aileye düşkün olmayanı daha doğrusu seni ailesinden öte göreni bulmaz bu devirde imkansız. Şuan aşık gibisin gönlünü belki kaptırdın ama ilerde dışardan bakınca daha iyi anlarsın.lütfen bana gücenme çok detaylıcada yazmadım
Yani canım açıkcası şöyle bir yorum yapacağım insanları yargılamayı asla sevmiyorum doğru bulmuyorum çünkü herkesin başına birgün aynı şeyler gelebilir kimse sınanmadığı günahın masumu değildir sonuçta. Ama bazı doğrular vardır bunlar değişmez birincisi aile yetişme tarzında belliki sıkıntı var böyle bir ailede nasıl olunurdu bilemiyorum ama iki çeşit insanda var kötü ortamlardan sağlıkla çıkan birde o kötü ortama kendini adapte eden bu biraz irade güçle alakalı bir durum sanırım. Bu çocuk birkere hasta bunu kabul etmen lazım çünkü bu anlattıkların psikolojik bir hastalık. Bunun farkında ve bunu iyileştirmek için hiçbir çaba sarfetmiyor irade noktası çok zayıf bu tabi senin söyleminle en önemlisi biran önce psikolojik bir tedavi görmesi lazım yani intihar eğilimi var, istifçilik var, içki var, iradesi zayıf yani çok zor bir durum Allah gerçekten karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın. Sıkıntılı bir durum.Çöp ev , bir çeşit çöp ev. Kendi de farkındaydı sen burada rahatsız oluyorsun ama bbenim için geliyorsun diyordu. Yediklerimizin çöpünü atıyorduk ama her yere bir şeyler atıyorlar. Her yer eşya. Her şey lazım olur diye biriktiriliyor. Bir buçuk ayda 10 12 kez gittim, kaldım da. Ailemizi seçemiyoruz kendi evimiz böyle olmaz diyordu ama kendisi de rahatsız değildi. Ordayken kendimi pis hissediyordum. Ama çok sevdiğim için yanındaydım, çok aşık olduk. Çok hızlı ilerlemek istediler. Annesi sürekli ne zaman ailenle tanışalım söz ypalım demeye başladı. O da Şubat dedi. Korktum.
Ablamın da arkadaşı. Çok çok iyi birisi. Çok kültürlü o da ailesi de. Çok eğleniyoruz çok iyi anlaşıyoruz. Hayatımda en çok eğlendiğim insan.hep gülüyor. Eskiden çok hızlı yaşamış. 4 yıl önce alkol tedavisi görmüş. Artık sosyal içicitim diyor ama haftada 5 gün çıksak hepsinde bira içiyoruz. Evde olduğumuzda içmiyor, 3 gün mesela. Bir sene önce intihar etmeye çalışmış, mutluyum ama hayat çok anlamsız geliyordu, denedim ölmedim bir daha denemem çünkü yşamayı ve müziği çok seviyorum dedi. Alkolun de etkisi vardı dedi. Müzik varoluş sebebi gibi zaten.
Bir kez sarhoş oldu ve ben ölücem diye ağladı, sen beni bırakırsın sandım, sen bırakmasan da ben gidicem, ben ölücem dedi. Sen uyurken kan kustum, karaciğerimin yarısı yok gibi çare yok dedi. Tedavi olmadığını, istemediğini söyledi. Sana bu kadar aşık olacağımı tahmin edememiştim dedi. Bu olaydan sonra bu hastalık konusunu açmaya çalıştığında konusmadı. Benim özelim, mezara kadar benimle, herkes ölecek bir gün dedi. Ayrılık konusması yaptığımda bile yanımda bir şey olduğunu gördüğüm kabusumdan bahsettim, nişanlansak da hastalık konusunu konusmayacapım, doktora gitmeyeceğim, şimdi de domuz gibiyim hadi bakalım istediğine inan dedi. Babasından çocukken şiddet görmüş, görüşmüyorlar. Babasının babası alkolden vefat etmiş. İlk 13 yaşında başlamış. 17 sene içtiği için karaciğeri hasarlı olma ihtimali yüksek. Ben öğrendiğimden beri yanımda ona bir şey olacak korkusu yaşıyorum.
O çok rahat, fırlama belki ben de çok panik ve heyecanlı biriyim. O hep gülüyor ben melnkoliğim. Biz aynı olsak anlaşamazdık, birbirimizi böyle tamamlıyoruz diyor.
Tuvalet çok pis, yerlerde lavaboda sigara külleri sürekli, su dökülmemiş ıslanmamış bile. Küllere su döküyorum gitmiyor. Mutfak çok fena. Yerler bile yağlı. Ellerini yıkamıyorlar dışarıdan gelince yemekten sonra vs. Ben takıntılı değilim ama hep yıkarım. Bir kez havlu getirdi elimi sileyim diye, yeni yıkandı diye açıklama yaptı.
Daire kapısının önü , yanı hem eşya hem çöp. Kokuyordu. 10 11 defa gittim aynı. Benim burnum çok koku almaz ama ben bile aldım.
Annemle tanışmak istiyordu, dışarıda tanısırlar. ilerledikçe aile birbirine gidip gelecek. Arkadaşı olduğu halde ablamın tepkisi, annemlerin tepkisi korkuttu. Benim ailem akrabalara çok bağlı, onlar ne der korkusu yaşadım.
Ben üzülmem, sevdiğim halde terk ettiğim de oldu sevildiğim halde terk edildiğim de. Beni senin ağlaman üzüyor dedi.
Belki çok kötü biriyim bilmiyorum. Her şeyi eski ya da ucuz almak isteyecekti. Vintage , eski şeyler seviyorum ama ileride çocuğum olursa o hayatı ister miydi bilmiyorum. Aşk ve mantık arasında kaldım. Beni tanıdıkça ya çok seversin ya nefret edersin diyor hep. Aşk azalınca ileride nefret etmekten korktum. Hâlâ çok seviyorum, bugün doğum günü, hediyesini önceden verdim. Çok mutlu olmuştu, manevi değeri olan bir şeydi. O mutluluğunu bozdum.
Buradan benzer hikayeler arıyorum günlerdir.
Birde şu dikkatimi çekti babaannen ve babandan bahsetmişsin acaba onlara karşı çok önyargılı baktığın belkide biraz abarttığın için karşına böyle bir insan çıkmış olabilirmi çünkü bazen hayat bizi en korktuğumuz sevmediğimiz şeylerle sınar ya. Daha beterini yaşayıp mevcut durumu anlamak gibi bilmiyorum bunu şimdi kendi kendime düşündüm bazen çünkü bende yaşıyorum neden rahatsız oluyorsam onun daha bir kötüsüyle karşılaşıyorum çünkü.Alınmıyorum, gücenmiyorum canım.
Şu an o da aşık ben de aşığım. Ama ileride katlanamayıp nefret etmekten korktum. Hayat bugün değil. Çok iyi insanlar ama değişmeyecek ya da çook zor değişebilecek şeyler. Benim babannem pisti. Mutfağa girdiğinde yemek yapsa iğrenirdim ve biz birlikte yaşıyorduk. Babam bir ay dus almaz bazen, annem deliriyor, zorluyor. İleride böyle olmasından korktum.
Hayat bugünden ibaret değil o yüzden ailemi de kendimi de düşünmem gerekti. Belki benim için değişmeye çalışırdı bilmiyorum. Ama o mutsuz olurdu bundan. Gözümün
Dualarınıza ihtiyacım var. Kendimi tutmam gerek ve kararımın arkasında durabilmem gerek. İkimize de dua eder misin canım o da onu olduğu gibi kabul edebilecek biriyle çok mutlu olsun
Haklısın kuzum. Benim istememle düzelmez zaten , ben kimseyi zorla değiştiremem. Yargılamak da değil ben o hayatta yapamazdım, o mutlu öyle. Çocukluğunda yaşadıkları, annesinin yaşadıkları kolay değilmiş, farkındayım, belki bunlar da etkili oldu. Babaannesi temizlik hastasıymıs, onu sinirlendirmek için çocukken eve ayakkabı ile girermiş. Baba çok şiddet uygulamış 6 7 yaşındayken, anne baba ayrılınca baba tarafı da hiç görüşmemiş. Bunlar da etkilemiş. Ama biraz da huy, karakter işte.Yani canım açıkcası şöyle bir yorum yapacağım insanları yargılamayı asla sevmiyorum doğru bulmuyorum çünkü herkesin başına birgün aynı şeyler gelebilir kimse sınanmadığı günahın masumu değildir sonuçta. Ama bazı doğrular vardır bunlar değişmez birincisi aile yetişme tarzında belliki sıkıntı var böyle bir ailede nasıl olunurdu bilemiyorum ama iki çeşit insanda var kötü ortamlardan sağlıkla çıkan birde o kötü ortama kendini adapte eden bu biraz irade güçle alakalı bir durum sanırım. Bu çocuk birkere hasta bunu kabul etmen lazım çünkü bu anlattıkların psikolojik bir hastalık. Bunun farkında ve bunu iyileştirmek için hiçbir çaba sarfetmiyor irade noktası çok zayıf bu tabi senin söyleminle en önemlisi biran önce psikolojik bir tedavi görmesi lazım yani intihar eğilimi var, istifçilik var, içki var, iradesi zayıf yani çok zor bir durum Allah gerçekten karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın. Sıkıntılı bir durum.
Mesela ben eski ex'i severdim sonra adamın cinsi sapkın olduğunu öğrendim sürekli kadınlara karşı farklı istekleri olan onları cinsel obje gibi gören sadık olmayan sürekli aldatan bir adam şimdi ona sorsan ben iyi bir insanım vicdanlıyım yardım severim der ama yaptıkları yanlış doğru değil kötü biri yani şimdi sen kalkıp bu insana iyi biri değişebilir diyebilirmisin ben diyemem bana göre toplum tarafından dışlanması gereken zararlı bir insan %99insana görede öyle maalesef bazılarımızın seçimleri yanlış ve o yanlışı düzeltmek bizim görevimiz değil bu durumları böyle insanları çekmekte kendimize yapabileceğimiz en büyük haksızlık ve yanlış olur olaylar farklı ama içerik ve sonuçlar aynı o yüzden bence için rahat olsun düzelir tedavi olur gerçekten sağlıklı bir insan haline gelirse ondan sonra düşünürsün ama kendinin emek harcaması güçlü olması lazım kimse kimseyi ayağa kaldırmak bakıcılık yapmak zorunda değil.
Evet belki de dediğin gibi. Babannem ablamı küçükken memelekete götürürdü. Ablam yanında alışmıştı patatesleri vs eliyle yağlı yağlı yemeye. Babannem elini yıkamazdı tuvaletten çıkınca, mutfakta bir şeye dokunsa iğrenirdim. Rahmetli her açıdan çok zordu zaten, iftiralar kavgalar vs. Babam da 60 yaşına kadar anneyle yaşayınca ona benziyor. Mesela yap şişesinin kenarından dökülmesin diye yağ yalardı, delirdim. Kendi evimde rahatsız olduğum, tartıştığım şeylerin benzerlerini ileride ömür boyu yaşayamam. Aşk bitince katlanamam, nefret ederim diye korkuyorum.Birde şu dikkatimi çekti babaannen ve babandan bahsetmişsin acaba onlara karşı çok önyargılı baktığın belkide biraz abarttığın için karşına böyle bir insan çıkmış olabilirmi çünkü bazen hayat bizi en korktuğumuz sevmediğimiz şeylerle sınar ya. Daha beterini yaşayıp mevcut durumu anlamak gibi bilmiyorum bunu şimdi kendi kendime düşündüm bazen çünkü bende yaşıyorum neden rahatsız oluyorsam onun daha bir kötüsüyle karşılaşıyorum çünkü.