Hmm, Taksim symbol için: Levent'e ilk orda gitmiştim malum artık şaşkınbakkal'da. Batu'ya baktırdım geçtiğimiz Eylül'dü sanırım, ne o anı bildi ne de gelecek için söyledikleri çıktı. Murat: Herkesin söyleyebileceği türdün şeyler söyledi ancak 1-2 tanesi çıktı, arkadaşıma tamamen saçmalamıştı. Nuri: 1,5 yıl önce baktırmıştım ilk söylediği önemli bir şey çıktı. 2 ay önce yine gittim, tutarlıydı önceki söylediklerinde ama zaman gerekli söylediği şey için. Alper: Artık yok sanırım orada ama o da iyi değildi.
Taksimde başka bilmiyorum yazdıklarım dışında (6 numaradan itibaren sıraladıklarım).
Cidden abartmışım olayı ama Levent'in daha önce söyledikleri çıktı, olayına kadar. Serkan nokta atışları yaptı, öyle ki suratına oha dedim isim de bildi. Ayhan çok değişik biri analizleri gerçekten çok doğru deneyin derim. Burcu'yu buradan görüp gittim ben de güzel şeyler söyledi, tutturdu. Bu saydığım 4 ismin ortak zamanı Temmuz'du ortak kişisi de malum şahıs, Temmuz'a kadar bekleyeceğim haliyle. Ancak hepsi de sıradan olmayan durum hakkında doğru tespitlerde bulundular.
Bir de bir arkadaşımla beraber birine gitmiştik daha doğrusu o sizin ayağınıza geliyor arıyorsunuz yer söylüyorsunuz. Şeker ve güvenilir biridir, zira 5-6 kez baktırmışlığım var. Adı Ayhan onun da. İlk söylediği her şey zamanına kadar çıktı, sonrakiler de...Ancak o da Temmuz dedi.
Bu Temmuz'da beklediğim şey olmasın mazot döküp ateşe vereceğim sanırım hepsini
klava: