- 1 Mayıs 2007
- 125
- 0
bu arada nomadic istanbulda gittiğim en ii falcı hala niko :) eğer karşılarsam yada iyileşmişse tekrar alıştığını öğrenirsem kesinlikle seni ona yönlendircem
Batuya ben direkt baktırmadım ama çok baktıran arkadaşım oldu ve anlattıklarını birebir yaşayarak gördük o da levent de iyidir ama tarzları farklı işte mesela bir kız arkadaşıma anneni bu ara çok kızdırma kızsa bile haklıymış gibi tavır yapma sonra gece vakti ağlayarak kendine kalacak yer ararsın demişti arkadaşım hakikaten annesiyle baya kötü tartışmalar yaşadı sonra evden kaçtı ve gece vakti ağlayarak kendine kalacak yer aramıştı sonra bir arkadaşıma sen ya evlisin yada sevgilin evli falan demişti kız yok öyle bir şey falan dedi sonra kıza verdiği ipuçlarıyla kız adamın maalesef evli olduğunu bulmuştu zemuszemus
Birde canım bunlarında bazen günü saati tutmuyor çok iyi bakan birden bakamıyor falan Levent bana demişti ki eğer falcının sana bir nebze daha iyi bakmasını istiyorsan Beni 3 - 5 arkadaşım gönderdi çok övdüler sizi inşallah benimde fikrim öyle olur de hırs yapıp daha iyi bakarlar :lepi: Şeniz
cukalvator canım sen baktırdın mı nilüfer hanıma
bu anlattıkların batu için miydi şimdi fisfisfis doğru diosun tabiki..ya sen anlatmadın burcuya gittin mi sen
ben nilüfere baktırmadım..daha doğrusu cafe falan nese fizanda olsa giderim ama kalıp birinin evine gitmeye cesaret edemem yani adresini telefonunu aldım ama gitmedim oraları çok ii de bilmiorum..başıma ne gelecek neyle karşılaşıcam..canımı yolda bulmadımlmaz: bide nilüfer hanım için kötü yorumlarda yaptı bi kaç kişi..gitmeyi düşünmüorum ben şimdilik
bunlar batu içindi evet :)) ben bu hafta gidemedim canım ama bu zamana kadar çok gittim şöyle diyeyim söylediklerinin %85 i çıktı isim, yer, olay birçok şey hatta çoğuna ilk duyduğumda inanamamıştım hepsi oldu ama tarihleri pek tutturamıyor o konuda Levent çok iyi ohaoldumsmile
ben de o kadar bakındım etrafıma ..tühh..seni görcem die..anlamadım ama güsel kız yoktu pek çünkü naniknanik sen gitmeyi mi düşünüosun nilüfere ..biz seninle buluşalım falcı falcı gezelim en iyisi :roflol: :içelim:
Ben size katilmiyorum, kendinizde dediniz falcilar bazen iyi bakamiyolar diye.. Bu tamamen karsilikli elektrikle alakali, siz inanmadiginizi belli edip temkinli bi sekilde yaklasirsaniz, karsinizdaki kisiyi bloke etmis olursunuz. Bi cesit telepati olarak goruyorum o yuzden bazi kisilerin falina zor bakilir. Ayrica gecmis ve gelecek kavrami cok net degil fallarda, bazen bu konuda hatalar yapilabiliyor. Simdi yasamadigi bi olayi ileride yasamayacaginin bi garantisi yok. Fala kotu bakti diyenler genelde olumsuz seyler duyan kisiler dikkatinizi cekerim =). Nilifer hanim kimsenin bilemeyecegi biseyi soyledi bana o an soylediklerine inandim, bunu hic bir falci soyleyemezdi cunku. Bunu paylasamayacagim sizinle ama mesela kac tane dersimin kaldigini ve bunlari alicagimi vs bir suru sey soyledi, bu tur seyleri sallayamaz bi insan bence.
Ben size katilmiyorum, kendinizde dediniz falcilar bazen iyi bakamiyolar diye.. Bu tamamen karsilikli elektrikle alakali, siz inanmadiginizi belli edip temkinli bi sekilde yaklasirsaniz, karsinizdaki kisiyi bloke etmis olursunuz. Bi cesit telepati olarak goruyorum o yuzden bazi kisilerin falina zor bakilir. Ayrica gecmis ve gelecek kavrami cok net degil fallarda, bazen bu konuda hatalar yapilabiliyor. Simdi yasamadigi bi olayi ileride yasamayacaginin bi garantisi yok. Fala kotu bakti diyenler genelde olumsuz seyler duyan kisiler dikkatinizi cekerim =). Nilifer hanim kimsenin bilemeyecegi biseyi soyledi bana o an soylediklerine inandim, bunu hic bir falci soyleyemezdi cunku. Bunu paylasamayacagim sizinle ama mesela kac tane dersimin kaldigini ve bunlari alicagimi vs bir suru sey soyledi, bu tur seyleri sallayamaz bi insan bence.
nomadic fal konusunda bilgiler alıyorum senden:))
batuya gideceğim sanırım ma benim için tarihte önemli sonrada levente gidip tammalrım falımı artık..bazı falcuılar gibi batuda 3 5 kelime konuşup döver gibi göndermez inşallahklava:
elimden geldiğince dürüst bir şekilde paylaşıyorum canım çünkü bende fal baktırmayı seviyorum kaydirigubbakcemile2 walla en net tarihleri ben Levent de gördüm ama batuda çok iyi anlattığım gibi ayrıca çok tatlı bir çocuk döveceğini hiiiç sanmam ama Leventin de dediği gibi birazda onların psikolojisini etkilemek lazım ay seni çok övdüler falan filan diye yerimseniben
Ya canım birincisi ev ortamı çok güvenli gelmedi bana sen memnun kalmışsın senin adına sevindim ama benim bu konuda tercihim belli sırf keyif için kahve falına birinin (tanımadığım birinin) evine gitmek bana çokta güvenli gelmedi işte ayrıca bir arkadaşımız anlatmıştı yukarıda sürekli birileri geliyor arada onlara kahve yapıyor falan konsantre bozulunca hakikaten anlamı kalmıyor çünkü bu işler birazda metafizikten kaynaklanıyor aradaki konsantre bozulunca kimin falı kimin kahvesi karıştırabilir kadın ki bu da çok normal
olabilir tabiki cnm.ama benim inandığım şu ki bakıosa her türlü bakar elektirk falan hikaye..hiç inanmadığım kişiler çok da ii baktılar.hayatımdaki en ii falı izmirde baktırdım yazmıştım öncedende buraya.masada sadece kadınla ben duvara bakıp söledi de söledi aha ddedim içinden kadın kırmış kafayı sırnaşık şey fincan yok kart yok kadın boş duvara bakıp bakıp ne var ne yok anlattı.hayatımda bi insandan duyduğum en kötü şelerdi öldürse beni daha ii di..hayatımın içine etti nerdeyse güzel hiç bişe sölemedi diyebilirlm..ve dedikleri günleri ile birlikte çıktı..yani ii şeler yada kötü şeler sölemekle de alakası yok.biliosa biliodur bu her türlü anlaşılır bence..burcu ya gittim evet kötü şeler dedi üzüldüm ama çok ii değildi dememin sebebi bu değil.falcı benim hayatımda birinin olup olmadığını sordu..o an bitti benim için..kaydirigubbakcemile3
ahahaha, hayir evine gitmedim ben ayrica gitmektede bi sakinca duymuyorum acikcasi. Bu isten para kazanan birinin baska birsey yapicagini nedense dusunmuyorum, ama tabi bi arkadasla gitmek en dogrusu. Telefonla baktirdim, benim yerime kahve icip kapatti bu sekilde bakti. Baslarda bakamayacagini dusundum ama bir bir dogru seyler soylemeye baslayinca tatmin oldum. Dedigim gibi harika seyler soyledi, olumsuz seylerde soyledi ama ben genelde olucaklari tahmin ettigim icin pek uzerinde durmam bazi olaylarin. Bu yuzden daha cok ilerideki meslegimle alakali olumlu olaylar diger seylerin uzerine gecerek bana guzel bi sekilde moral depoladi. Ve diger baktirdigim kadin Hollandaliydi ve yuzume bakarak anlatmisti bir cok seyi ve onun soyledigi seyler cikti. Tek birsey cikmadi ama tarih kisminda yanildigini dusunuyorum onuda zaten staj yapmaya Turkiyeye geldigimde anlamis olucam. Bu Hollandali kadin ruh gordugunu ve meleklerle konustugunu soyledi, ayrica hic merak etmedigim konularda bile bilgi verdi, kardesimle ilgili herseyi bildi.. iki sene ustunden gecti ve soyledigi seyler simdi gerceklesti bu yuzden bazen beklemek gerekiyor. Bir seyi o zaman olumlu gormustu ama yolunda gitmemisti eger o dedigi simdi cikarsa kadina tamamiyle inanmis olucam =))
Bende baktirdim oyle bi kadina Hollandaliydi ve dedigin gibi arkamda bi noktaya bakip bakip anlatmisti ahuahuaha.. ya en basitinden bir ornek vermek istiyorum, ben o zamanlar reklamcilik bolumu uzerine agirlik vermisken o hayir sen moda fotografciligi yapicaksin demisti. Fotografcilik hic istemeyen ben ruyasini gordum, ve bu ruyada fotografsiz olamayacagimi anlayarak son anda o bolumu sectim =). Okulun baslarinda hangi alaniyla ilgilenicegimi bilmezken, cok iyi bi fotografcidan ders almaya basladik ve bende ona imrenerek moda fotografciligina dogru adim atmis oldum.. Kadin baktiginda hic aklimda yoktu ve ben sanmiyorum demistim kendisine, ki o zamanlar logo tasarimi yapip para bile kazaniyodum bu isten.
Hayat ne kadar tuhaf ahaahahah
Ben Nilufer hanima baktirdim ve memnun kaldim. Nasil kalmiyim gelecegimle ilgili harika seyler soyledi : ). Iki sene once birine baktirmistim, oda gelecegimle ilgili ayni seyleri soylemisti, artik iyiden iyiye inanmaya basladim. Nilufer hanim ailede kac kisi oldugumuzu, ailemin karakter yapilarini, aramizdaki iliskinin nasil oduguna varana kadar bildi. Gecmiste yasadigim bazi olaylarida soyledi.. beni tamamiyle anlatti, ki dogum tarihimi filan vermedim sakin burcuma yonelik anlatildigi dusunulmesin. Ben ask icin baktiricaktim, benim ileride neler yapicagimi anlatinca birden onemsizlesti bu dogrultudada fazla bisey sormadim. Ama kendisi anlatti, ve merakla neler olucagini bekliyorum. Bundan sonrasini detayli sormadim, Turkiyeye gittigimde Nilufer hanima tekrar gidip bir daha baktiricam ve bir dahada baktirmamayi dusunuyorum..
aa evine gitmedin mi ? ii miş alkisalkisalkis bu anlattıkların nilüfer için mi şimdi CADIARZU hmmm ne yaptın karşılığında ya telefondan nasıl baktı ya görmeden hiç