- 26 Ocak 2010
- 1.375
- 17
Gitmiyoruz aRTIK canım arkadaşım benim hatalarımı sizler yapın istemiyorumm... o yüzden ne eğlence, ne terapi fal yok artık bu kadarrr...
canparegs Rahman Bey in telefonunu verebilir misin bana ? ben msj atamıyorum sende atamıyrosan eğer özelden atan ve bilen birinden rica edicem birde evinde mi bakıyor du telefondan mı o kadar çok sey okudum ki forumda hepsi birbirine girdi...
şimdiden teşekkürler
aKLI ve mantığı yerinde olan falcıların adını bile ağzına almazzzz....Yazık kızlar yazıkkk... Türkiye ne hallere düştü... Biz avrupa birliğine gireceğiz derkennn avrupa birliği bize girdiiii sonunda.....Lütfen matıklı olalımm
aKLI ve mantığı yerinde olan falcıların adını bile ağzına almazzzz....Yazık kızlar yazıkkk... Türkiye ne hallere düştü... Biz avrupa birliğine gireceğiz derkennn avrupa birliği bize girdiiii sonunda.....Lütfen matıklı olalımm
2 saattir kibarca uyarıyorum ama yok,mantıklıyız biz abla tavsiyesi de verdin yetmedi mi sence artık forum normale dönebilir mi izin verirsen
pekiii ben rahman bey le ilgili detay soracağım sana, mesela kaç tl :)) önce bu sonraa forumda okumuştum telden bakan bri filan bu o mu? yoksa biyere mi çağırıyosun da orda bakıyor biraz detay verebilirsen sevinicem,,
sanada gelecek selinax, 50 ye ne kaldı ki :))
Arkadaslar kötü içerik bildirin rahatsız oluyorsanız bence,bu böyle sürecek çünkü anladığım kadarıyla...
ARTIK YETER DİYORUMM... lütfen gözümüzü açalımmm... 3 saat bir falcıyı beklemek mi hayat
5 saat bir falcıyı beklemek mi yaşamak... bundan mı zevk alıyoruzz... yapayın arkadaşlar bu ne böylee...