- 8 Ağustos 2008
- 48
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nilmil sana kesinlikle katılıyorum böyle şeylerden ben de çok etkileniyorum geleceği kimse bilemez kafana takma hatta sana bir örnek vereyim. Bir falcının annesini görmüştüm, o da bir falcıya gitmiş ve falcı ona öleceğini söylemiş, kadın hala yaşıyor sanırım ayrıca ben bunu öğrendiğimde kaç sene önceydi ve kadını 3-5 sene sonra yine sapasağlam görmüştüm.
ölüm haberi duyup da çıkan var mı ki aramızda? Ayrıca forumda ne kadar zamandır tartışıyoruz dedikleri birbir çıkan kim oldu ki şimdiye kadar?
Ben o kafelerdeki bütün herkese hemen hemen gittim kimi bildi kimi bilemedi. Ama benim yıllardır gittiğim biri var bunu daha öncede burda söyledim kimi gitti kimi gitmedi bazısı eleştirdi bazıları bana kızdı ama ben Rahman beyin dediklerini bir bir yaşıyorum ama kafede söylenenlerin hiçbiri birbirini tutmadı aklinialirimsmile
Canım benimmm allah aşkına TARIĞI DA 1,5 saat bekledikkk ama inan hiç bir şey demediii geçmişisini söylemesin bence net şeyler söylesin geleceğe dairrrrr... Allah aşkına...
Geçen hafta Pendik'te Nuray'a gittik 3 arkadaş..Kahve falı bakıyo kendisi hemde 15 lira gibi makul bir fiyata..Vallahi üçümüzünde herşeyini bildi hatta bir arkadaşıma "bu hafta gerçekleşecek" dediği hepimizi şoka sokan olayı bile söyledi..
Diğerleri gibi saatlerce beklemek yok, 2-3 kişi bakınca baştan savma/isteksiz bakmak yok e her dediği de çıkıyo daha ne olsun....
Kesinlikle öneririm arkadaşlar...
Geleceğiiii Allah'tan başka kimse bilemez... Az önce bir yazı okudumm falcılara fazla takılanın kısmeti bağlanıyormuş.......Bir eğlence olarak görelim fazla takılmayalımmm.. lütfennn...
Sabun1 arkadasım merhaba; hergün takip etmediğim için yeni gördüm
Nurdoğanın telini buldun mu ve gittin mi ?
Arkadaşımmm geçmişiizi zaten biliyoruz... Gülün de tarihleri çıkmıyorr... Gelecek yok arkadaşlar.... yokkk yokkk bana bekarsın diyoooo 9 yaşında oğlum var benimmm onu göremiyorr..
ölümü insanlara söyleme gafleti içne düşenin özgüveninin bu kadar saçma bir şekilde tavan yapmış olması, terapi yerine fala gidiyorum diye düşünen arkadaşlarımızın kimin terapiye ihtiyacı olduğu konusunda bir daha düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. fala ne terapi ne başka şey görülmemeli sadece eğlence görülmeli. Ben de azaltmaya çalışıyorum hem maddi kayıp hem manevi saçma beklentiler içine girmeye yol açıyor
Ben o kafelerdeki bütün herkese hemen hemen gittim kimi bildi kimi bilemedi. Ama benim yıllardır gittiğim biri var bunu daha öncede burda söyledim kimi gitti kimi gitmedi bazısı eleştirdi bazıları bana kızdı ama ben Rahman beyin dediklerini bir bir yaşıyorum ama kafede söylenenlerin hiçbiri birbirini tutmadı aklinialirimsmile