- 28 Temmuz 2010
- 36
- 0
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Falcı ekti bizi o yüzden formumdayım bugün delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
.... vazgectim pardon
Falcı ekti bizi o yüzden formumdayım bugün delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ayrıca telefonda bakan birkaç kişi de var ama dediğim gibi özel mesaj atamıyorum yeni olduğum için. Ne kadar süre sonra mesaj atabilirim biri bana yazabilir mi acaba?
Kızlar şimdi ben haftasonu Belgin Kostaga gideyimmi gitmeyeyimmi ne dersiniz..
Ayhan'dı di mi o? Çok eserekli olduğu söyleniyordu zaten kaydirigubbakcemile3
:uhm: Memnun kalan tek tük, kalmayan çoğunluk... Ne desem bilemedim ben kendi adıma... 100 TL de az para değil.
Evet,hiç kimsede harikaydı demedii,bide 100 çok eger bilemezse içime oturur verdiğim para
Canım bence böle tipler tamamen başarısız oluyo.
Şahsen bir ayda 600 tl ye yakın paralar döktüm böle tiplere.BİRAZ APTALIMsempatiksalakcinni
Tvy'e çıkıyo 20 tl ye fal bakarken birden ünlüyüm ayağına 100 e bakıyo.
Aslında böyle fal durumları en iyi köylerde oluyo ma bulmak lazım ben çok araştırıyorum.Çorlu taraflarında varmış.Ama hala kim olduğunu bulamadım.
Bence parana yazık.Aşk meselesi mi
Şahsen bir ayda 600 tl ye yakın paralar döktüm böle tiplere.BİRAZ APTALIMsempatiksalakcinni
Aslında böyle fal durumları en iyi köylerde oluyo ma bulmak lazım ben çok araştırıyorum.Çorlu taraflarında varmış.Ama hala kim olduğunu bulamadım.
Aynen... Taksim'deki Emine mesela... TV'ye çıkmadan evvel 20 TL'ye bakıyordu. Geçenlerde bir arkadaşım gitmiş, 100 TL almış!!! Şoke oldum!!! akannehir Üstelik Emine'nin falı tamamen fasa fisodur. Geçmişi bilirse bilir, bugünü bile iyi tutturamaz. Geleceği hiç söylemiyorum bile...
Aynen... Taksim'deki Emine mesela... TV'ye çıkmadan evvel 20 TL'ye bakıyordu. Geçenlerde bir arkadaşım gitmiş, 100 TL almış!!! Şoke oldum!!! akannehir Üstelik Emine'nin falı tamamen fasa fisodur. Geçmişi bilirse bilir, bugünü bile iyi tutturamaz. Geleceği hiç söylemiyorum bile...
Nişantaşı Symbolde çok iyi tarot bakan Bahar ve Fulya var. Olanı ve geleceği söylüyorlar. Bana çok fazla çıktı ve bir de kahve baktırdığım Meryem ve Leyla var ki zamanlar dahi çıktı. Tavsiye ederim. Ayrıca Zeytinburnu'nda oturan Nazife var suya yumurta kırıp bakıyor ki çok ilginç. O da bana birşeyler demişti geleceğ dair çıktı kısmen. Bakırköy'de de bir cafede Güldiken diye biri var. Çok ilginç sadece yüzüne bakıp söylüyor. Ayrıca CAddebostan'da Zeynep var eskiden Bahariye'de Mona Lisa'da bakıyordu şimdi evinde bakıyor. Şiddetle tavsiye ederim. Bir de Esatpaşa'da 15 yıldır gittiğim Fatoş var. Büyük fincana yarım kahve koyuyor ve içip kapatıyorsunuz. Sonra o kahveyi tepsiye döküp çiziyor. Remil diyorlarmış Mısırlılar buna. Ben aslında remili kum falı diye bilirdim. Neyse ben epey fal geçmişi ve deneyimi olan biriyim ve burayı da tesadüfen buldum. Ben de sizlerden yeni falcılar öğrendim bugün. Denemek isterim bazılarını tabii.