- 1 Mayıs 2007
- 125
- 0
arkadaşlar kadıköy angels cafe ve mine hanım hakkında düşünceleriniz nedir?baktıran oldu mu aranızda?
bugün semboldeki tarık'a gittim.Dediği şeyler biraz gerçekçi geldi.Yani çok sallamadı açıkçası.Ve benim duymayı istediğim şey değildi.Özellikle şu beni 6 aydır darmadağın eden kişiyle ilgili.Biliyorum belki size saçma geliyo ama çok etkilendim.
nomadic 4 tane falcı gezdim 2010da:) nereye gdeyim sence..
canım avrupa yakasındayım batu sembolde yokmuş artık aradım şimdi:)
tarık bayan mı oluyor cahilliğimi affedin de:)) nasıl uzun bakıyor mu gelecekler ilgili şeyleri söyleyip çıkıo muvereliniortak
ben baktırdım canım erkek arkadaşımla gitmiştim her ikimize de yarım saate yakın konuştu ve söylediği cümlelerden bir tane belki doğru vardır ve olacak dedikleri de çıkmadı( ordaki en iyiler burcu, yılmaz ve ayfer tabi tecrübelerime dayanarak bu benim fikrim
sağol yorumun için arkadaşım.ama ben gittiğimde hep mine hanım orda oluyor.başka falcı hiç görmedim.diğerleri hala var mı acaba ?
kadıköy de mi?
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr.cadde symbol cafe nerde ?? levent e bi gideyim bari..nilüfere gidecektim ama vazgeçtim ev falan bi de bi de ben anadolu yakasındayım çok uzak
var canım tabi ki ben o tarafta oturduğum için sadece fal değil normalde de sürekli gittiğim bir cafedir. Burcu öğleden sonraları geliyor onu biliyorum ama ayfer ve yılmaz genelde ordalar mine sürekli orada hatta yanlış hatırlamıyorsam kısa boylu kısa siyah saçlı biraz kilolu bir bayan ve genelde tarot bakıyor sedef de tarot bakıyor ama sakın istediğin falcı yoksa baktırma diğerlerine ben ordaki herkesi denedim ve birçok arkadaşıma da denettirdim :))
sen sadece burcuyu öneriyorsun o halde :) peki burcu neye bakar ve nasıldır?mine tarot bakıyor ve bayağı uzun anlatıyor.burcuyu merak ettim.
nomadic, ilçeyi de yazsan canım.. cafe smybol kadıköy de mi ..çok sağol ayrıca gittikten sonra yorumlarımı yazıcam size
bi de kadıköy angel's daki burcu mu yoksa symbol cafe deki levent mi daha iyi sence ???
tarık gay hayatım ama çok tatlı çok rahat olursun emin ol :)) uzun bakıyor gelecekle alakalı da çok sey söylüyor ama dediğim gibi ayrıca sormak istediğin bir şey varsa da çok bilgi vermeden sor. tabi sonra da deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim yerimseniben