ankaradakı kım bua arada
cnm ben cafeyi tariff ettim sana okudunmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankaradakı kım bua arada
fal fobisi mi ne oldu bende anlamadım..bugün taksime gittim tam garanti bankasının sokağına girdim duraksadım birden...hatta orda küpe satan biri var...küpelere baktım sonra da geri döndüm...umutlanıp o kadar hiç bir şey olmaması sanırım böyle birşey...........:1ninca:
Bunu benim de yapmışlığım vardır :))) kaydirigubbakcemile3 Oraya fal baktırmaya girecekken "amaaan gene atıp tutacaklar" diye düşünüp, küpelere bakıp bakıp dönmüşlüğüm olmuştur birkaç kere :))) Hay Allah boshayallersmile Öğrencilik yıllarım geldi aklıma... Aaaahhh ah! :çok üzgünüm:
cnm ben cafeyi tariff ettim sana okudunmu?
kızlar n olur benı yanlıs anlamayın ama bu topıc uzun zamandır gozume carptıgı halde yazmadım..ama duramadım,fal baktırmak,falan ınanmak yapılabılecek en buyuk gunahtır(cunku fala ınanmayan kımse ama laf olsun dıye baktırıyoruz der tamamen kendını kandırmaktır,ınanmayan kımse baktırmaz..falcı kısı haşa Allah mıkı dedıklerıne ınanıyosunuz,ne kadar nelerı dogru soylerse soylesın bu sızı ınandırmak yerıne dusundurmelı..belkı de Allah soyletıyor gerceklerı onlara kı acaba bu kısı bu falcıya ınanack ta benı unutacakmı)..gaybı olacagı kımse Allah tan ıı bılemez.Allah rızası ıcın bu davranıstan vazgecın ve Allah tan baskasından medet ummayın..
Maide Suresi 3 Şunlar size haram kılınmıştır: Boğazlanmayarak ölmüş hayvanın eti, kan, domuz eti, üzerine Allah'tan başkasının adı anılmış, boğulmuş, vurulmuş, yuvarlanmış, süsülmüş, canı üzerineyken yetişip kestikleriniz müstesna olmak üzere canavar tarafından yırtılmış ve dikili adak taşları üzerinde boğazlanmış hayvanlar ve bir de fal oklarıyla kısmet paylaşmanız... Bütün bunlar birer sapıştır. Küfre batmış olanlar bugün dininizden ümitlerini kestiler. Artık onlardan korkmayın, benden korkun! Bugün sizin için dininizi kemale erdirdim, üzerinizdeki nimetimi tamamladım ve sizin için din olarak İslam'ı/Allah'a teslim olmayı seçtim. Şu da var ki, her kim ciddi bir açlıkla yüz yüze gelir de günaha kaçmak maksadı olmaksızın onlardan yemek zorunda kalırsa, elbette Allah Gafûr ve Rahîm'dir.
Maide Suresi 90 Ey iman edenler! Uyuşturucu/şarap, kumar, tapılmak için dikilen taşlar, fal okları şeytan işi birer pisliktik; bunlardan uzak durun ki kurtuluşa eresiniz.
sılıvrıkapıdakı esın hanımın sana gore sekıl degıstırrıyor soyledıklerı dıye dusundum 80 lıra cok para ayrıca degmez dıye dusundum dıger esın hanımı denerız artık
yeşilköyde tilbe cafe varmış duyan var mı?
bir ara ararım ayhan'ı bana açar sanırım teli, haber veririm...
gülden hanım hangi günler orda biliyormusun teli varsa atarmısın banacanım,ben tavsiye etmiştim...tilbe cafe de gülden hanım var.güzel bakar:)