- 28 Mayıs 2007
- 435
- 2
- 43
Kimdir Bu Gaziosmanpaşa daki Tarotcu acaba :) meslek olarak yapıyorsa bende bi gitmek isterim Yakın oturuyorum bende Oyuzden merak ettım
Merhaba hanımlar,
Bu benim foruma ilk yazışım olacak. googleda aratırken buldum ve 6 ayı okudum nerdeyse.
Fal maceram 1.5 aya dayanıyor ve sevdiğim kişi benden ayrıldıktan sonra bu maceraya atıldım. Sırayla başlıyım.
1. gittiğim dejavu cafede Nihaldi. Şans eseri gittim. Çok pozitif biri hep iyi şeyler söylüyor. Karşısına süprizle çıkacaksın. 1 seneye kadar evleneceksiniz gibi bir tabir kullandı. Tarifi çok uygundu. Hatta bu yüzden o an inanmıştım. Çıkarken mutlu ayrılıyorsunuz. Söylediğine dair herhangi birşey gelişmedi. Fakat fala baktıktan sonra o, sevdiğim kişi gelip etkilendiği biri olduğunu söyledi.
2. gittiğim kişi bu etkilendim dediğim insandan sonra yine dejavu cafedeki Nagehandı. İlginç biri. Bir süre düşünüp pat pat saymaya başladı. Nihal gibi çok iyi betimledi sevdiğim kişiyi. O da 2 aya kadar seni arıyacak sabırlı ol seni seviyor dedi. Onunla ilgili anlattığı şeyler doğruydu. Hatta onu tanıyor mu falan dedim. O da 1 seneye kadar evleneceksiniz dedi. Nihalle tutarlıydı bu. Ben tabi baya bi umutlandım. Nagehan içinde bulunduğum durumu birebir anlatmıştı bana sanki. 2 dileğin var ama onun dönmesini diğer meseleden daha çok istiyorsun gibi. Hatta ona birinden etkilendiğini söyleyince, kıskandırmak için söylemiş olabilir mi dedi. isim bilmeye çalışıyor. Biraz zorlanıyor. Çıkarken mutlu ayrıldım.
3. gittiğim kişi yine dejavu cafedeki yiğit idi. Yiğit sert mizaçlı biri dövecekmiş gibi anlatıyor ve sanki senin geleceğini yaşamış gibi anlatıyor. O da çok iyi bir şekilde bu sevdiğim insanı ve aramızda geçenleri tarif etti. Ve seni arıyacak dedi fakat evlilik yok dedi. sonra dilek tutturdu bana. 1 den 10 a kadar sayı tut dedi. Tuttum. Şu mu dedi. Bildi. ama tuttuğum dilek ile bana evlilik yok falı çelişiyordu. Kendisine ilettim. geri dönecek ama evlilik yok dedi. Diğer falcılarınız bunu dedi şunu dedi dedim. Sen bana inan dedi. Kendinden çok emin yani. Biraz demoralize oldum. Beni kendine inandırdı. Sonra tabi falcı arayışına devam ettim :) işallah falı çıkmaz. :)
4. falcı geçtiğimiz hafta sonu symboldeki tarıktı. Sabırlar 1.5 saat bekleyip baktırdım. Diğerlerine göre çok farklı geldi. Şaşırdım oldukça. Ama diğerleri sıkkınsın diyip bunu ilişkiye bağlarken, sanki hiç böyle bi sıkıntım yokmuş gibi fala başladı. ve işle ilgili birşeyler anlatmaya başladı. ve öyle olmamasına rağmen hayatımın tüm sorunu buymuş gibi davrandı. İlişkiye gelince çok ufak bi yerde faso verdi. Uzun süren bi ilişki de mi diye sordu. Geri kalanı sanki sevdiğim kişinin laflarıyla onu anlattı. Bizzat onun cümlelerini kullandı. Ve karakter olarak birebir çizdi onu. Bana geri arıyacağını yine bişeyler deneyeceğimizi ama olmayacağını Yiğit bey gibi yeni biri ile tanıştırılacağımı (tanıştırılmak lafını ikisini de kullandı. Tanışacaksın demedi) söyledi. Aralarında en çok şaşırtan Tarık oldu. onun ağzından çıkan lafları kullanması şaşırttı beni. Umarım falı çıkmaz :)
5. falcı en son gittiğim. Melekler kahvesi Selda idi. Falı anlatarak başlıyım. Yine aynı şekilde beni arıyacağını, ve ilişkiyi yoluna koyacağımızı anlattı. Bana dair karakter tahlilleri çoğunlukla tuttu. Tarota bakarak depresyondasın diyen tek kişi oydu. ve evet doğru. Sevdiğim kişiye dair onun da anlattıkları muhteşemdi. Selda da onun lafları ile onu bana anlattı. Ve merak etme arıyacak dedi. İlişkiyi de şu tarihe kadar yoluna koyacaksınız dedi. Türlerine göre fincana bi kere bakıp kapamaması hoşuma gitti. Hissetmeye çalışmıyor. Baya baya fincanın her yerine baktı. Ve olanaklı şeyler söyledi hep. Birilerini anlattığında "aha bu şu" gibi çıkartabiliyordum. Enerjisi çok güçlü sohbeti tatlı birisi. Eğer anlattıkları tutarsa hep gitmek isterim. İşallah tutar.
Özet: hepsi geri arıyacak seni dedi. Bu konuda hepsi mütabık birbiriyle :) bekliyorum. 2 aya kadar ararsa bunu size hatırlatıp yazacağım. Aramazsa hepsinin üstüne bi çizgi çekebiliriz :) 3 kadın falcının falı benim için olumlu 2 erkek falcınınki ise olumsuz. Sizden şimdi tarık ve yiğit hakkında "söyledikleri çıkmıyor merak etme" gibisinden mesajlar bekliyorum:)
Açıkçası ben döneceğini ve arıyacağını dahi sanmıyorum. Ama umudumu koruyorum. Beklemedeyim. Fala gelince bu bir süreç ve terapi gibi geliyor bana. bi seansına 120 liradan terapiye gitmektense 80 lira harcadım şu ana kadar.
Şu kadarını söyliyim, iyi şeyler söyleyen falcılara rağbet edin. Çünkü iyi şeylerle bilinçaltınızı doldurursanız bilinçaltınız sizden bağımsız olarak çalışıp istediğiniz şeyi elde etmek için harekete geçer. Arıyacak mı, aramıyacak mı? önemli değil gerçekten önemli olan doğru ya da yanlış, inandığınız şey için bir savaş vermek ve ben her gün dua ederek kendimi olumlu olması için motive ediyorum. Size de tavsiye ederim.
Size naçizane tavsiyem bir insanla hayatınızın her anını doldurmayın derim. Tabiki sevmek güzel ama bunu hayatın diğer alanlarının etkilemesini izin vermeyin çünkü o vakit o insan için şansınız daha çok azalıyor. Birey olarak dik durduğunuz kadar beğenilirsiniz.
Son olarak yorumlarınızı merak ediyorum. Arıyıp aramıyacağı konusunda :) ve özellikle tarık ile yiğitinki tutmaz, selda iyidir gibi yorumlarınızı bekliyorum :)))
Bu arada Gül hanıma baktıracaktım vazgeçtim. Belki çok canım isterse baktırırım. :) Fal maceramı Gaziosmanpaşadaki bir tarotçuyla bitireceğim. Eğer beğenirsem size haber ederim. Tabi bedava bakacak eş dost hariç. Bi kaç arkadaşımdan sağlam fallar duydum. :)
kimdir bu emel hanım. emel cafe internette yok bulamadım. söyledikleri çıkıyor mu? emel cafe nerede? pozitif olması açısından ilgimi çekti :)
Ha bi de falı açıklamak sizce falı etkiliyor mu kızlar? bu konuda yorumlarınızı bekliyorum :)