İstanbul'da Fal - Falcılar

e kadın hakkında soylıcegın bu kadar mı? Gıtmeye degermı su falı bakıyomu ılla zeytınburnunamı gıtmek gerek? Ortak bı yerde bulusurmu kaca bakar dedıklerınden cıkan oldumu? Degermı yanı hehehe cok sordum

illa evine gitmen gerekiyor ortak yere gelmiyor bildiğim kadarıyla. ama evine ruslar bile gelir yani... sadece kahve falı su falı bakmıyo ve değer gerçekten. tüm dedikleri çıkıyo ve soru sormak sınırsız

illa evine gitmen gerekiyor ortak yere gelmiyor bildiğim kadarıyla. ama evine ruslar bile gelir yani... sadece kahve falı su falı bakmıyo ve değer gerçekten. tüm dedikleri çıkıyo ve soru sormak sınırsız

cok ıddalı konusuyosn ? Eger ıyıyse gıtmek ısterım zeytınburnu nerede yaaa:) ama begnmezsem forumda yazıcamm bangır bangır

Kadının kendisi sen olmayasın!! Kaç senedir bu forumdayım çok insanın reklamı yapılmaya çalışıldı ama bu kadar da abartanını görmedim.tüm dedikleri çıkıyormuş ! Tövbe haşa ya .ne saçma kelimeler bunlar :KK20:

Kadının kendisi sen olmayasın!! Kaç senedir bu forumdayım çok insanın reklamı yapılmaya çalışıldı ama bu kadar da abartanını görmedim.tüm dedikleri çıkıyormuş ! Tövbe haşa ya .ne saçma kelimeler bunlar :KK20:

Kesinlikle katiliyorum inanmayin arkadaslar uyelikte yeni zaten

evine ruslar geliyor birde diyor ya çok güldüm. bize ne nataşalardan ayol. erkekler kulübü değil ki bura :KK1:

ben çok falcıya gittim hatta günde 5 falcıya gittiğimz günleri bilirim. ama o 5 falcıya bedel bu kadın. yanlış yönlendirmek istemem sizleri sadece tavsiye ediyorum

günde 5 falcıya mı gidilirmiş yahu? Başka işin gücün yok mu senin? Her dediği çıkan, puanın küsuratına kadar söyleyebilen bi falcı olabilir mi? İnsanları aptal yerine koymaktan vazgeçin artık.

jasmın laf atmasan sasardım zatn nereelerdesın kız sen? Arkdslar yenı reklamcılara pardon yenı uyelere bır sans werelım

nesibe hep off görünüyor ben hep beklicek miyim hayatım beklemekle geçti zaten ctesi bakıyor mu baktıran cevap yazsın da merakını gidersin şu garibanın :KK43:

jasmın laf atmasan sasardım zatn nereelerdesın kız sen? Arkdslar yenı reklamcılara pardon yenı uyelere bır sans werelım

Hala buralardayım şeker. Nasıl laf atmayayım cnm gelmiş site sakinleri yani bizleri aptal yerine koymaya çalışıyor , kendini akılı sanan şahsın biri :)

nesibe hep off görünüyor ben hep beklicek miyim hayatım beklemekle geçti zaten ctesi bakıyor mu baktıran cevap yazsın da merakını gidersin şu garibanın :KK43:

Canim nesibe cok gec saatlere kalmiyo bide buaralar 7-8 kisi sira oluyo cikiyo hemen arkadasimda bakmak istiyo yakalayamadik biturlu ama biri yazmis buraya dedigi cikmadi diye moralim bozuldu cok umutlanmistim bana cikar umarim ya :)

zeynoljı jasmın hadı falcı bulun da ıyı ona gıdelım toplanalıp

Cnm biryere gitmiyorsun.Binnaz ablada Haleh Hanım'ı buluyorsun yakalarsan :KK66: tarot baktırıyon ve bir daha falcı arayışın bitiyor :KK66: bana da gelip buraya haklı olduğumu yazıyorsun :)

X