- 30 Kasım 2010
- 254
- 72
yok lübnanlı yok meltem hanım yok ahmet yok mehmet ali veliii....ne fal çeşitleri ne falcılar gelip geçti bu forumdan hatta bu konuya yıllardır yorum yapıyor ve bi tane bile bilen falcı bulamadık bulduk mu kocaman bir hayııııııııır!!! Burda birbirimizi kandırıp duruyoruz yok geçmişi bildiydi de anın ucundan yakaladı derken geçmiş konusunda hepsi nakavtttt....bomboş bir çaba bence en güzeli allaha yaradana tevekkül etmek.. Hayırda şerde allahtan fal baktırdıkça bence hepimiz dipsiz bir kuyuya yuvarlanıyoruz..hadi gelin bugün dua edelim gelecekte bırakın bildiği gibi gelsin zaten biz 1 milyon tane fal baktırsakda allahın dediği olmuyor mu? Ayrıca giden sevgilierde nerdeyse hiçbiri dönmüyor bazısı evleniyor bazısı bilmem ne yapıyor ama dön-mü-yooooor!boşverin dostlar vazgeçin bu sevdadan...hepinize sevgiler
selam, çok haklısınız. Aslında birkaç sayfa evvel yazmıştım. Bir tanıdığım var ve dünyayı usta usta fal öğrenmek için gezmiş. Hindistan, tayland vs.vs. Ve diyorki tüm fallar kesinlikle yalan. Sadece ön görüde bulunulabilir. Gerisi boş. Ve senin cinlerinle onların cinleri buluşuyor ve birşeyler söylüyor ve genelde o şeyler yalan oluyor. Ama eğlencesine olur. Zaten öyle olmazsa usta usta gezmiş ve bu işten istese inanılmaz paralar kırabilecek bir kişi niye fal yalandır desin. Bakar ve acaib köşe olur. Ben ona inandım ama eğlencesine birkaç ilginç şey duymak için öylesine yılda 3-4 kere baktırmak birşey değil. Kaldıki beni istemeyeni ve bana şerefsizlik yapan bir erkeği niye geri gelsin isteyim. Bu ilişki geriye gelse bile nekdar iyi gidebilir. Ve hepimiz sırası geldi terk edildik, ortada bırakıldık, şiddete uğradık. Allah herkesi hayırlısı ile karşılaştırsın. Olmayacak bir şeyi de çok zorlamak gerek. Sonra daha zor durumlar ortaya çıkmasın.......sevgiler