İstanbul'da Fal - Falcılar

yok lübnanlı yok meltem hanım yok ahmet yok mehmet ali veliii....ne fal çeşitleri ne falcılar gelip geçti bu forumdan hatta bu konuya yıllardır yorum yapıyor ve bi tane bile bilen falcı bulamadık bulduk mu kocaman bir hayııııııııır!!! Burda birbirimizi kandırıp duruyoruz yok geçmişi bildiydi de anın ucundan yakaladı derken geçmiş konusunda hepsi nakavtttt....bomboş bir çaba bence en güzeli allaha yaradana tevekkül etmek.. Hayırda şerde allahtan fal baktırdıkça bence hepimiz dipsiz bir kuyuya yuvarlanıyoruz..hadi gelin bugün dua edelim gelecekte bırakın bildiği gibi gelsin zaten biz 1 milyon tane fal baktırsakda allahın dediği olmuyor mu? Ayrıca giden sevgilierde nerdeyse hiçbiri dönmüyor bazısı evleniyor bazısı bilmem ne yapıyor ama dön-mü-yooooor!boşverin dostlar vazgeçin bu sevdadan...hepinize sevgiler:KK14:

selam, çok haklısınız. Aslında birkaç sayfa evvel yazmıştım. Bir tanıdığım var ve dünyayı usta usta fal öğrenmek için gezmiş. Hindistan, tayland vs.vs. Ve diyorki tüm fallar kesinlikle yalan. Sadece ön görüde bulunulabilir. Gerisi boş. Ve senin cinlerinle onların cinleri buluşuyor ve birşeyler söylüyor ve genelde o şeyler yalan oluyor. Ama eğlencesine olur. Zaten öyle olmazsa usta usta gezmiş ve bu işten istese inanılmaz paralar kırabilecek bir kişi niye fal yalandır desin. Bakar ve acaib köşe olur. Ben ona inandım ama eğlencesine birkaç ilginç şey duymak için öylesine yılda 3-4 kere baktırmak birşey değil. Kaldıki beni istemeyeni ve bana şerefsizlik yapan bir erkeği niye geri gelsin isteyim. Bu ilişki geriye gelse bile nekdar iyi gidebilir. Ve hepimiz sırası geldi terk edildik, ortada bırakıldık, şiddete uğradık. Allah herkesi hayırlısı ile karşılaştırsın. Olmayacak bir şeyi de çok zorlamak gerek. Sonra daha zor durumlar ortaya çıkmasın.......sevgiler
:KK36:En Büyük TÜRKİYE

burak'a danış bi istersen zira verme demişti en son :)
kararı değiştiyse bilemem.

Valla diğerleriyle ne yaşadı bilmem ama sezarın hakkını sezara veririm sahtekarları da ortaya dökerim.Meltem hnm gibi.Bugüne kadar çok kötü falcı dediğim tek kişi var o da sahtekar.Bir şey kaybetmez baksın depresif sen kankana söyle:)

Valla diğerleriyle ne yaşadı bilmem ama sezarın hakkını sezara veririm sahtekarları da ortaya dökerim.Meltem hnm gibi.Bugüne kadar çok kötü falcı dediğim tek kişi var o da sahtekar.Bir şey kaybetmez baksın depresif sen kankana söyle:)

kankama ulaşabilirsem öldürmeyi planlıyorum , yakalarsam kimse baktıramaz ki :)
sanırım yarın şehır dışına çıkıyor , bende baktırmayı planlıyordum, ama kaç gündür denk gelemiyoruz.

mrb ben daha önce internetten fal baktırdım ama tel.hiç baktırmadım nasıl oluyor telefonda ücreti nasıl veriyorsunuz??efsunu bende denemek istiyorum

merhaba önce arayın hesap numarasını söyler yatırdığnızda bildirin bakar size..evet denemeye değer ikiside...

biz dün arkadaşıma internetten baktırdık gayette iyiydi tutan çok oldu açıkcası bende daha sonra düşünüyrm birkaç ark daha baktıtıcak onlarda baktırsın diye beklemedeyim...

Merhaba Arkadaslar İstanbul Gaziosmanpaşa'da veya yakın çevrede tandığınız bildiğiniz önerebileceğiniz bir falcı tavsiye edermisiniz?

Birsen abla varmış sanırım gaziosmanpaşa'da onun telini bilen varsa mesaj atabilirmi bekliyorum:KK5:9:
Daha önce baktıranların yorumlarını da merak ediyorum.

Arkadaşlar 4 arkadaş yine akıllanmadık taksimdeki peline gittik.ama farklı günlerde.evli olan 2arkadaşıma aynı şeyleri söylemiş çok kıskançsınız falan filan.bana resmen attı.diğer bekar arkadaşa sorular sormuş sonra konuşmuş.enayi gibi yine gittik 80 tl baydık.ertesi gün mahallede Bi komşum beni kahveye çağırdı bende kadıncağız sürekli söylüyor gidemedim ayıp oldu dedim gittim.kahve içtim çevir falına bakayım dedi.yaşadıklarmı okudu resmen.bakalım ilerisi için dedikleri çıkacak mı?artık parayla baktırmaya son verdim.pelin Dilek üç vakit kafe Didem Meryem hande yeşim sembol kafe Nihal bunlardan uzak durun.paralarıza yazık.

Arkadaşlar 4 arkadaş yine akıllanmadık taksimdeki peline gittik.ama farklı günlerde.evli olan 2arkadaşıma aynı şeyleri söylemiş çok kıskançsınız falan filan.bana resmen attı.diğer bekar arkadaşa sorular sormuş sonra konuşmuş.enayi gibi yine gittik 80 tl baydık.ertesi gün mahallede Bi komşum beni kahveye çağırdı bende kadıncağız sürekli söylüyor gidemedim ayıp oldu dedim gittim.kahve içtim çevir falına bakayım dedi.yaşadıklarmı okudu resmen.bakalım ilerisi için dedikleri çıkacak mı?artık parayla baktırmaya son verdim.pelin Dilek üç vakit kafe Didem Meryem hande yeşim sembol kafe Nihal bunlardan uzak durun.paralarıza yazık.

İnsanların bazen enerjileri birbiriyle uyuşmuyor ya da bize çok alakasız gelen yorumlar günü geldiğinde bizi şaşırtacak şekilde karşımıza çıkabiliyor. Adı gecen kişilerden örneğin Dilek ablanın da Didemın de yorumları ben de genellikle çıkar:)

Türkiyede bir çok falcıya gittim ama benim bildiğim en iyisi antalyada kuzey isminde bir falcı yurt dışından gelmiş yüzünde iz olan biri inanın inanılmaz bir falcı kocamla olan bitmiş ilişkimi yeniden düzenledi

Arkadaşlar, Yine bir süre buradan uzak kaldım ve uzun bir aradan sonra, Symbol Şaşkınbakkal'a gittim;15 gün arayla.

İlkinde Metin'e baktırdım, oldukça olumsuz söyledi; onu denememiştim, denemiş oldum, mevcut durumu tahmin edebiliyor ama benimle ilgili verdiği gelecek öngörüleri olumsudu; hiç kafaya takmadım, hatta aklımda bile tutmadım... :)

Bugün daha öne 2 kez gittiğim ve baktırdığım , anlattıklarında tutarlı olan Levent'e gittim. Bana Levent, Kasım ayında ne dediyse, yine aynı şeyleri söyledi. Metin'in söylediklerinin tam tersini dedi:) Bir de, daha önce baktırışımda, tarihleri (ay-hafta olarak:) tutturdu..
"Yok canım, hayatta olmaz".... dediğim birşey oldu mesela ve verdiği tarihte...

Bugün de bazı tarihler verdi, bakalım bekleyip göreceğiz....:KK66: Buradan paylaşıcam...
Umarım güzel şeyler olur hayatlarımızda, bugünlerde ülke olarak da buna çok ihtiyacımız var.
Dua edelim, inancımızı yitirmeyelim....

iki ayrı Burak var ve sanırım şu sıralar 'medyum Burak'ın bilgileri dolaşıyor. konuyla ilgili Forumda "Medyum Rita Diye Birini Duyan Bilen Varmı ?" sayfasında konuşulmuş. O kişi medyum.
bir de burada eskilerden de kızların baktırdıklari hatta eskisi kadar bakmayan bir Burak daha var oyle değil mi?

konuya bir açıklık getirsek

Burak, nerede kaca bakıyor???

İnsanların bazen enerjileri birbiriyle uyuşmuyor ya da bize çok alakasız gelen yorumlar günü geldiğinde bizi şaşırtacak şekilde karşımıza çıkabiliyor. Adı gecen kişilerden örneğin Dilek ablanın da Didemın de yorumları ben de genellikle çıkar:)

4 ümüzlede mi enerji uyumsuzluğu yaşadı.kesinlikle inanmıyorum.tamamen kandırmaca para tuzağı.

X