İstanbul'da Fal - Falcılar

Telefonu varmı bu kadının bana mesaj atarsanız sevinirim

Rica etsem kadının telini banada msj atsanız 50 tl olsun napalım artık:)

Ebrunun telini mesaj atarmısınız

Diğer baktırdığın 3 kişi kim diye sorabilir miyim?
Belki o kişiler hakkında fikir sahibiyimdir.sana bilgi veririm.
Yada fikir sahibi değilsem,gidip denerim.

Banada niran ünsal örneğini verdi ama bana söylediği hiç bir şey doğru değildi hani o anı bilse tamam dicem ama ne geçmiş ne de su anı bilemedi ki geleceği bilsin :) sana iyi bakıyor olabılır ama bence kötü bir falcı :) üstelik bugün bi olay yaşadım ki çoğu falcı söylemişti ama mehmet bu konudan hıc bahsetmedi bile :)

İyi bir olay mı kötü bir olay mı?Olabiliritesi var mıydı?Hangi falcılar bilmişti?Bu arada enerji meselesi yahu her falcı herkese iyi gelmiyor elektrigi tutmuyor...

Yok ısrarla bakılmıyor eskiden bakılıyordu aydan hanı m artık burada yok diyorlar

Canım bakıyorlar oraya gidince merve yolladı arkadaşıyım de istersen o adama eğer ısrarla bakmıyorsa o zaman bakar :) bende ilk aradım bakmıyoruz dediler sonra gittim bakmıyor aydan haım falan dedi ama sonra ben çok ısrar edince aydan abla baktı

İyi bir olay mı kötü bir olay mı?Olabiliritesi var mıydı?Hangi falcılar bilmişti?Bu arada enerji meselesi yahu her falcı herkese iyi gelmiyor elektrigi tutmuyor...

Laff cafe halilden çok memnunum ben daimi falcım diyebilirim :) bugün ben gidemedim arkadasım gitti ona benim için soru sor dedim aileden bir kadınla sevdiği çocuk yüzünden bi dalgalanma olucak demiş 2 saat sonra söylediği şey oldu şu an balon gibi gözlerle dolaşıyorum ağlamaktan :)

Bu bahsedilen sevgi hanım nerededir telefonunu mesaj atarmısınız

Mrb nil hnm ve Emine hnmın telini msj atarmısınız bana lütfen

Bana msj atarmısınız Lübnan lının nosuna lütfen bide tanıdık kimi diyecezki

bana emine akkayanın ve nil hanımın iletişim bilgilerini ve kaça baktıklarını yazabilir misin?mail adresim: sign35@mynet.com
şimdiden teşekkürler.

Nil Hanım ve Emine Akkaya varmış onların telini bulmalıyız.Bu arada Asiye Hanım sana da mı olumsuz konuştu Şaşırmadım kartlar ne kadar iyi gelirse gelsin olumsuz hatun.
Levent'in ilk falı iyidir derler.İlk falda verdiği uzak tarihleri unutma dediler bana.Onlardan tutan oldu mu?
Nuray Sayarı fiyasko sakın gitme :))

Canım ben baktırdım bana da uçuk şeyler dedi hatta ay verdi.Takır takır konuştu hızlı hızlı.Çıkmasını istediğim bir şeyler söyledi umarım çıkar sen de çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…