- 26 Mayıs 2013
- 20
- 0
ben bağcılarda bir kadına yıllar önce baktırmıştım.evleniceğim erkeğin kesinlikle yanlış karar olduğunu ısrarla söylemişti.
tabi inanmadım.
şimdi eşimle ayrılma aşamasındayız.
şimdi kadının deli gibi peşindeyim.aşırı nazlı. ve kaprisli
kahve falınıda 50tl yapmış
kızlar ben kadına sonunda ulaştım.ismi nazmiye
hastayım diyip duruyor.
dua edin görüşme güzel geçsin.
sizden biraz bahsettim 50 tlden aşağı kesinlikle bakmam diyor.
yüz yüze gelince detaylı konuşuruz dedi.
saat 4te randevumuz var.
dua edin kızlar lütfen; bu görüşme benim gelecek kararlarım için çok önemli.
ALLAH ım beni affet ,gelecekten kimse haber veremez ama çok çaresizim
valla haklısın da kadın milleti olarak pek meraklıyız bunlara bende ilk gideceğim zaman anaaam bu ne dedim o kadar veremem falan dedim bi arkadaşım ikna etti o kadar şaşırmıştı ki anlattıklarına artık ben dedim kıza bende de aynı etkiyi yaratmazsa senden alırım paramı demiştimsonra gidipte dinleyince ne diyon abla sen demiştim kadına yaa şaşkınlıktan
sonraları arkadaş gibi olduk zaten
benim 4 üncü baktırdığım kişi diğre 3 ü tutarlıydı baya bi hele biri adını verdi desem yalan olmaz.. olayları durumu kişiliğini çok iyi bildiler gelecek için de olumlu konuştular.. aam bugün moralim bozulmadı desem yalan olur. çok genel konuştu gibi geldi bana .. olma olasılığı yüksek şeklinde konuştu kafam karıştı açıkcası
Kuzum Mehmet'e gittim senden bahsettim hani durumundan...:) Niran Ünsal'da aynısını yapmıştı sonra döndü geldi dedi.Bergüzar Korel'in bi ara haberleri çıkmıştı falcılara takılıyor diye Mehmet'e geliyormuş.Ya bilmiyorum Mehmet'in enerjisi bana iyi geliyor.Ama bazen insanların kendi sorunları olur iyi bakamaz onlar da insan.Mesela işte senin hakkında konuştuğumuz gün gece baktırdım Mehmet'e öğle 1'den beri fal bakıyormuş.Ben de biraz havadan sudan konuştum beynini dağıtsın diye...Ve inanır mısın beni tanımadı ben aynı kartları çektim (tılsım şövalyesi falan) o aynı falı baktı...Sonra şunu dedi çok kişi fal bakar bazıları zihin okur bazıları laf kalabalığı yapar ama şu Symbol'de -kendimi övmek için söylemiyorum- tarotun hakkını veren 3 kişi vardır biri Tarık idi başımız sağolsun biri benim biri de Levent'tir.
Banada niran ünsal örneğini verdi ama bana söylediği hiç bir şey doğru değildi hani o anı bilse tamam dicem ama ne geçmiş ne de su anı bilemedi ki geleceği bilsin :) sana iyi bakıyor olabılır ama bence kötü bir falcı :) üstelik bugün bi olay yaşadım ki çoğu falcı söylemişti ama mehmet bu konudan hıc bahsetmedi bile :)
Canım ben gönderdim sana Nil hanımın numarasını özelden..Almadın mı?
Yok ısrarla bakılmıyor eskiden bakılıyordu aydan hanı m artık burada yok diyorlar
İyi bir olay mı kötü bir olay mı?Olabiliritesi var mıydı?Hangi falcılar bilmişti?Bu arada enerji meselesi yahu her falcı herkese iyi gelmiyor elektrigi tutmuyor...
arkadaşlar bir sevgi hanım var.muhteşem bakım yapıyor ondan randevu alabilmek için 1 hafta bekledim.yaşayacağım olayların tarihini veridi.hepsi sırasıyla olmaya başladı.yıldızname bakıyor 1 saate yakın sürüyor.o bakım yaptıktan sonra siz soru sorabiliyorsunuz.bazı arkadaşlar 150 tlden bahsediyorlar sakın vermeyin yazık paranıza.
sevgi hnm pendikte yaşıyor.evinde bakıyor.
70 tlye bakıyor.birde kadıköyde betüş hnm var.oda 250tlye bakım yapıyor:)
Merhaba hepinize..Ben de Emine Akkayaya baktırdım.Dediğiniz gibi efsane mi bilemiyorum..Yalnız iyi olduğu gerçek.Şu ana dek baktırdığım falı çıkan 2. kişi.Özellikle işim konusunda aynı söylediği gibi birebir oldu.Dediği tarihte dediği şekilde bir işe girdim.Hiç şaşmadı.Evet detaylı bakmıyor.Kısa ve genel şeyler söylüyor.Soru sormanız lazım.Ben panik oldum soramadım hadi ablacım:)bitti o zaman fal dedi:)Hayatımda bu kadar pis bir yer görmedim.Kokudan zor durdum.Daha sonra ablamı götürdüm.Ona da beni söylemiş.Bir kardeşin var büyük bir aşk yaşayıp evlenecek demiş.Fal bitince çıktılar içerden.Beni gördü..Merhaba demek evlenecek olan sensin dedi:).Tanımadı beni hatırlamadı.Uzun süredir fal baktırmıyorum ama çok istersem sadece Emine Akkayaya ve Nil hanıma baktırırım.Nil hanımın bana söylediği bir şey vardı olanaksız gibiydi olmak üzere.Hiç inanmamıştım.Doğrusunu söylemek gerekirse.O da anlamıştı:).Diğer gittiğim her kim varsa hepsi fasa fiso..Ne Angels Burcu ne çok beğendiğim Olgu..Hiç birinin söylediği çıkmadı.
kızlar size lübnanlıyla ilgili haberlerim var bugun teyzemin kızı oraya gitti telini almış sonunda verdi bana isteyen olursa mail atsın yazarım ama herkese bakmadıgını söylemiş tanıdık vasıtasıyla arasınlar başımla beraber demiş, ayrıca kuzenimin cocugu olmuyordu tedavi görüyordu bunları falan söylemiş birde kocası ikiz kuzenimin ikiz olduğunu söylemiş annesinin öldüğünü demiş bayağı bildi diyor sasırdım haftasonu da bir gelemedi yaaa((
Rica etsem Serap'a ulasabilecegim bir tel verebilir misin? Suan cok fena durumdayım
Merhaba hepinize..Ben de Emine Akkayaya baktırdım.Dediğiniz gibi efsane mi bilemiyorum..Yalnız iyi olduğu gerçek.Şu ana dek baktırdığım falı çıkan 2. kişi.Özellikle işim konusunda aynı söylediği gibi birebir oldu.Dediği tarihte dediği şekilde bir işe girdim.Hiç şaşmadı.Evet detaylı bakmıyor.Kısa ve genel şeyler söylüyor.Soru sormanız lazım.Ben panik oldum soramadım hadi ablacım:)bitti o zaman fal dedi:)Hayatımda bu kadar pis bir yer görmedim.Kokudan zor durdum.Daha sonra ablamı götürdüm.Ona da beni söylemiş.Bir kardeşin var büyük bir aşk yaşayıp evlenecek demiş.Fal bitince çıktılar içerden.Beni gördü..Merhaba demek evlenecek olan sensin dedi:).Tanımadı beni hatırlamadı.Uzun süredir fal baktırmıyorum ama çok istersem sadece Emine Akkayaya ve Nil hanıma baktırırım.Nil hanımın bana söylediği bir şey vardı olanaksız gibiydi olmak üzere.Hiç inanmamıştım.Doğrusunu söylemek gerekirse.O da anlamıştı:).Diğer gittiğim her kim varsa hepsi fasa fiso..Ne Angels Burcu ne çok beğendiğim Olgu..Hiç birinin söylediği çıkmadı.
Sevgili Mimar34, alıntılayarak cevap veriyorum, diğer arkadaşlarda alıntıladıkları mesajın hepsini yayınlamasınlar, çok fazla yer kaplıyor, benim gibi han duvarları gibi yazan kişilerin mesajları üstelik, kötü görünüyor; Neyse konuya gelelim, efsane derken yanlış anlaşılmak istemem, neyi kastettiğimi söyleyeyim, Falcılık, fal bakmak, seans, adı her neyse bir bütündür, fal baktırma işine sadece ''söyledikleri çıktı, çıkmadı'' şeklinde bakmıyorum ben, yahu bilmiyorlar işte, neyini bilecek, bilecek olsa ne işin var orada; ikna ediciliği, inandırıcılığı, nokta atışı yapabiliyor olması, atmosferi, iletişimi, hitabeti, hepsinin toplamından bahsediyorum, bildi bilmedi diye bakarsak ohoo kimse falcı aramasın, oturalım evimizde, Emine çok kendine özgü birisi, çok afilli, çok cafcaflı, çok farklı, bi afrası tafrası var, bi karizması var, bi farklılığı var o kadının, 55 TL ye bakıyor, ilgilendiği şey 55 TL lik kısa fal değil, 200 TL ye full bakım yapar Emine Hanım, ...........
merhaba,
bana emine hanımın iletişim bilgilerini gönderebilr misin?
özel mesaj hakkın yoksa mail adresim: sign35@mynet.com
şimdiden teşekkürler.
Herkese Merhaba,
Forumda yeniyim, ama uzun zamandır sayfayı takip ediyorum.
Gerek fal kafelere, gerekse tek bakan kişilere fal baktırdım. Her gittiğimde de şöyle düşündüm: "Allah, bazı şeyleri görmemiz için, birilerini bize aracı kılıyor olabilir.." Çünkü bazı arkadaşların gerçekten özel yeteneği var bu konuda, o da Allah'tan..
Kendi izlenimimden yola çıkarak, baktırdıklarımla ilgili şöyle diyebilirim:
MELEKLER CAFE-ŞENGÜL (Artık orada değil, telefonla aradığınızda, bulunduğunuz ortam kalabalıksa, geliyor).2-3 kez baktırdım, olan durumu, yakın gelecekle ilgili yorumların bir kısmı çıktı, genel anlamda memnun kaldığım bir abladır. Bunlardan biri amcamın hastalığıydı, "Allah bilir ama pek ümitlenmeyin,hazırlıklı olun" demişti, amcam vefat etti. Bana Mayısta hayatına aslan burcu biri girecek ve şok olacaksın,demişti, eski sevgilim girdi, hem de seneler sonra... YEni bir işe başlayacaksın,mekan da değiştireceksin ama tren yolu görüyorum, yol uzun dedi; başladığım işe trenle gidip geliyorum...Böyle örnekleyebilirim. Telefonu bende yok, ama tanıyanlardan temin edebilirim sanırım...
NOSTRADAMUS CAFE (Kadiköy, Şaşkınbakkal): Önceden Ajlan vardı, ilgisi, samimiyeti çok güzeldi, geçmişi ve şu anı bildi, gelecek öngörüleri de iyiydi, ancak ordan ayrılmış, işi bırakmış diye duydum. Sonra Arzu hn. ve Anka'ya baktırdım; ikisi de ordan ayrılmışlar; Anka, falın devamında, "sevdiğin için herşey yapar mısın" gibisinden soru sorup, biraz daha fazla para almaya bakıyor, çok elektriğim tutmadı kendisiyle...
SYMBOL CAFE-SERKAN: Çok hızlı konuştuğu için, akılda herşey kalmıyor; isim bilebiliyor, yaşanan durumu söylüyor. Gelecek öngörüsü henüz çıkmadı, bekliyorum. Ama fena değil..Diğer arkadaşlarım d amemnun kaldı. Bu arada Symbol'de ticket da geçiyor, bu da iyi birşey:)
SYMBOL CAFE-LEVENT: İlk gittiğimde tarot balmıştı; olan durumu ve 2 hafta içinde yaşanabilecek şeyleri bildi. 6 ay sonra tekrar ona gittim; verdiği ihtimaller tutmadı maalesef... Bilemedi yakın zaman için verdiği tarihleri..hatta tam tersi oldu...Tekrar ona gitmem sanırım.
SYMBOL CAFE-OSMAN: Çok memnun kaldığımı söyleyemem, kısa bakıyor; herkes için olabilecek genel hükümler söylüyor...
SYMBOL CAFE ASİYE(BEŞİKTAŞ): Olan durumu bilme orası %60.. Biraz sizin verdiğiniz cevaplara göre devam ediyor. Gelecekle ilg. söyledikleri şeyleri, inşallah çıkmaz...
MERCAN SAYHAN: Telefonla bakım yapıyor, baştan banka hesabına para yatırılıyor, sonradan iletişime geçiyor. Arkadaşınız gibi konuşuyor, sıcak bir insan... Gelecekle ilgili söyledikleri şeyler bana hep olumsuzdu, şimdiyi bilme durumu da yüzde 70 diyebilirim.
Çok memnun kaldım mı? Arkadaşça sohbetinden evet, ama falından pek değil...
Bunların dışında NURAY SAYARI'ya gidicem inşallah, genellikle astrolojik haritaları doğru yorumluyor. Onun hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Giden oldu mu?
Daha önce de astrolojik harita yorumu çıkartmıştım; tutarlı olacak mı, merak ediyorum doğrusu..
Bana önerebileceğiniz, iyi bakım yapan kişi/kişiler var mı arkadaşlar?
Faldan ziyade, iyi medyum arıyorum ben. Yardımcı olan olursa sevinirim.
Hmm cunku bana bakınca tarih vermedi bak hic..sadece ay verdi herzaman ay sonuna dogru basına dogru gibi anlattı hep..2010 senesinde baktirdigim zamanda ay vermisti..hepsi tutmuştu..gecen sene baktirdim dediği şeyi 2 hafta sonra yasadım.insan karakter analizi super.sastim kaldım resmen.dedigi şeyi valla yasadım.bu kisi sana bunu yapacak bu sebepten dolayi dedi.yasadim! amaaaaa sonrasına gelince gelecek hakkında yorum yapti hatta ben bu söylediğin cok ciddi seyler dedim.catir catir durmaksizin anlattı.daha gelmedi söylediği ay..bakalım..kesin haber vericem burda eger söylediklerinin tamamı gerçekleşirse. Ama iste herkesin enerjisi farklı bazısında tutuo bazısında tutmuo..mesela teyzememi bakmıştı hic tutmamıştı fal.zaten teyzem inanarak gitmemistienerji sıfır yani bekle bakalım belki çıkabilir gecikmeli olsada. Hiçmi bilemedi sende ?? Kac verirsin mesela on üzerinden?
Canım ben baktırdım bana da uçuk şeyler dedi hatta ay verdi.Takır takır konuştu hızlı hızlı.Çıkmasını istediğim bir şeyler söyledi umarım çıkar sen de çıktı mı?